Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@03:27:06 GMT

اگر مرغ وارد شود قیمت آن 24 هزار تومان خواهد بود

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۰۹۰۱

به گزارش اکوفارس، بهرام پاکزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص وضعیت دلایل افزایش قیمت و عدم کشتار مرغ در اصفهان، اظهار کرد: قیمت واقعی مرغ با توجه به نرخ نهاده‌های دام و طیور حداقل 16 هزار تومان است.

وی افزود: اینکه اکنون وزارت جهاد کشاورزی و بازرگانی برای قیمت مرغ تصمیم‌گیری می‌کنند، متأسفانه شناختی از تولید ندارند و تنها در جلساتی بر اساس فرمول‌های مختلف قیمت نهایی را مصوب می‌کنند که در بازار موجود نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن مرغداران گوشتی استان اصفهان با بیان اینکه میزان تولید مرغ به دلیل فصل تابستان و شیوع بیماری نیوکاسل در کشور کاهش یافته است، تاکید کرد: بیماری نیوکاسل موجب تلفات مرغ در مرغداری‌ها شده است که با این شرایط قیمت کنونی مرغ موجب ضرر مرغداران می‌شود. 

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه مسئولانی که نرخ مرغ را تعیین می‌کنند، به ریسک تولید توجهی ندارند، تصریح کرد: به دلیل تصمیمات نادرست گوشت قرمز از سفره‌های مردم حذف شده است.

پاکزاد در خصوص افزایش نرخ نهاده‌ها، اظهار کرد: در حالیکه دولت نرخ ارز 4200 تومانی را برای نهاده‌های دام تعیین کرده است، اما متأسفانه نهاده‌ها به دلیل نبود نقدینگی به موقع به دست مرغداران نمی‌رسد.

وی در خصوص نرخ نهاده‌ها، گفت: نرخ سویا در حالی که 2400 تومان اعلام شده با قیمت 3500 تومان فروخته می‌شود، همچنین ذرت 1300 تومان قیمت‌گذاری شده، اما 1700 تومان به دست مرغدار می‌رسد، از سوی دیگر هزینه بار و دستمزد کارگران 100 درصد افزایش یافته است.

دبیر انجمن مرغداران گوشتی استان اصفهان افزود: به فرض اینکه دولت نهاده‌ها با ارز 4200 تومانی به مرغداران بدهند، خوراک طیور 40 درصد هزینه تولید را شامل می‌شود و 60 درصد دیگر هزینه‌های تولید درگیر تورم 50 درصدی است. 

وی با بیان اینکه نهاده‌ها به سختی با نرخ 4200 تومان به دست تولیدکنندگان می‌رسد، افزود: زمانی که مرغداران جوجه ریزی دارند، متاسفانه نهاده‌ای وجود ندارد و یا گفته می‌شود نهاده‌ها هنوز از گمرک ترخیص نشده است.

پاکزاد گفت: در حال حاضر میانگین جوجه ریزی در استان اصفهان بین 6.5 تا 7 میلیون تن در ماه است، اما با قیمت فعلی که برای مرغ مصوب شده احتمال کاهش جوجه ریزی و تولید وجود دارد.

وی تاکید کرد: اگر دولت با نرخ ارز کنونی مرغ وارد کند، قیمت مرغ منجمد برای مصرف‌کننده 24 هزار تومان خواهد بود، بنابراین در سال رونق تولید، نیازمند مدیریت تولید هستیم.

وی با انتقاد بر اینکه خرید تضمینی مرغ انجام نمی‌شود، افزود: متأسفانه شرکت پشتیبانی امور دام تا زمانی که پول نهاده‌ها را نقدی پرداخت نکنیم، نهاده‌ای را در اختیار مرغدار قرار نمی‌دهد، در حالیکه دولت می‌تواند نهاده را با فرصتی 50 روزه تحویل مرغدار دهد و سپس خرید تضمینی مرغ انجام دهد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته و کارخانجات اقدام به خرید و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر اعلام نشده است و کارخانجات نمی دانند به چه قیمت محصول خود را به بازار عرضه کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام رمضانی مدیر عامل شرکت قند بیستون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و 400 هزار تن تا یک میلیون و 500 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می‌شود.

وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از 10 روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمی‌دانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.

رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.

رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از 2 هزار 800 تومان به 3 هزار و 330 تومان تغییر کرده است.

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل 25 هزار و 550 تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز 28 هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر می‌شود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم  یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانه‌های تولید شکر، پیشنهاد می‌شود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | دلار مبادله‌ای وارد کانال جدید شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند