Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از دیوان عدالت اداری، دیوان عدالت اداری تنها مرجع تظلم خواهی مردم از دستگاه های اداری و اجرایی است و احکام صادره از سوی دیوان بسیار حائز اهمیت بوده، دقت در رسیدگی به پرونده ها و همچنین تسریع زمان رسیدگی از مهم ترین خواسته های مردم است. اما با توجه به اینکه دستگاه قضایی با حجم بالایی از پرونده های ورودی روبه رو است بی تردید دیوان عدالت اداری نیز از این امر مستثنا نبوده و تعدد پرونده ها و شکایت ها باعث کندی در روند رسیدگی به پرونده ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارش اداره کل برنامه ریزی و بودجه دیوان عدالت اداری در چند سال اخیر روند زمان رسیدگی به پرونده ها کاهش داشته است، به طوری که میانگین زمان رسیدگی برای هر پرونده در شعب بدوی در سال ۹۶ هشت ماه بود که در سال 97 به حدود ۶ ماه کاهش پیدا کرده و در شعب تجدیدنظر نیز این میانگین زمانی حدود هشت ماه در سال ۹۶ بوده که به حدود شش ماه در سال ۹۷ کاهش یافته بود.

 براساس این گزارش مدت زمان رسیدگی در سال جاری به نسبت سال قبل کاهش چشمگیری داشته بطوری که میانگین زمان رسیدگی برای هر پرونده در شعب بدوی در چهار ماه نخست سال گذشته شش ماه بود که در مدت مشابه سال جاری به پنج ماه کاهش پیدا کرده و در شعب تجدیدنظر نیز در چهار ماهه نخست سال این میانگین زمانی در سال 97  حدود شش ماه بود که این زمان به چهار ماه در سال ۹8 کاهش یافته است.

در نهایت می توان گفت که از سال 96 تاکنون شعب بدوی سه ماه زمان رسیدگی را کاهش و در شعب تجدیدنظر چهار ماه زمان رسیدگی به پرونده ها کاهش پیدا کرده است.

لازم به ذکر است که قسمتی از رسیدگی به پرونده ها در دیوان عدالت اداری به صورت مراحل اداری و قانونی است و زمانی که شکایتی به شعب دیوان ارسال می‌شود یک نسخه از آن را عیناً برای دستگاه طرف شکایت ارسال می‌شودو آن دستگاه وظیفه دارد ظرف یک ماه پاسخ دهد و از آنجا که ارسال این دادخواست به دستگاه مربوطه زمان می‌برد و آن دستگاه هم یک ماه فرصت پاسخگویی دارد، تقریباً حدود دو ماه برای هر پرونده برای تبادل نامه زمان صرف می‌شود و اگر بتوانیم این روند دادرسی را کم کنیم در رسیدگی‌ها تسریع می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه دستگاه قضایی رسیدگی برنا ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۱۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گالتیه: عدالت ثابت کرد بی‌گناهم، از PSG ممنونم!

به گزارش "ورزش سه"، گالتیه که در حال حاضر هدایت الدحیل قطر را برعهده دارد، روزهای سختی را در چند سال اخیر سپری کرده و برای اولین بار پس از چند ماه سکوتش را درباره اتفاقاتی که رخ داد در گفتگو با نشریه فرانسوی اکیپ شکسته است.

این مربی سابق پاری سن ژرمن از سوی دادستانی فرانسه به تبعیض و توهین نژادپرستانه متهم شده بود اما در نهایت دادگاه قضایی نیس در تاریخ 31 دسامبر 2023 اعلام کرد که او از تمام اتهامات مبرا شده است و هیچ محکومیتی برایش در نظر گرفته نخواهد شد.

او در گفتگو اکیپ در این باره اظهار داشت:« این اتفاقات در حقیقت هتک حیثیت من بود. در نهایت من کاملا آرام هستم. عدالت ثابت کرد که من بی‌گناه هستم، بدون هیچ تردیدی. به همین دلیل است که در حال حاضر حس خوبی دارم و خوشحال هستم.»

این مربی 57 ساله تصمیم گرفت که شکایتش را علیه مدیر ورزشی نیس که این اتهامات را به او وارد کرده بود و همچنین دو خبرنگار دیگر پس بگیرد و در این باره گفت:« من یک هدف داشتم و این بود که بی‌گناهی خودم و احترام زیادی که برای انسانیت و ارزش‌های ورزشی قائل هستم را ثابت کنم. عدالت با تصمیمش در 21 دسامبر پاسخ انتظارات من را داد. به اندازه کافی هم وقت تلف شد.»

او با اشاره به حمایت مدیران پی اس جی از خودش اضافه کرد:« از امیر تمیم بن حامد آل ثانی، ناصر الخلیفی و لوئیس کامپوس و پاری سن ژرمن به خاطر این که از امنیت من اطمینان حاصل کردند تشکر می‌کنم چون زندگی طبیعی شما به صورت عادی تغییر می‌کند.»

گالتیه درباره دوران حضورش در پی اس جی مدعی شد:« در آن بازه زمانی هرگز بازیکنان در چنین بازه زمانی کوتاهی این همه بازی انجام نداده بودند! 13 یا 14 بازیکن پی اس جی در جام جهانی حضور داشتند. این اتفاق باعث ایجاد خستگی فیزیکی و روانی شد و مصدومیت‌های متعددی را به همراه داشت.»

او معتقد است که تیمش در آن زمان به کاملی تیمی که حالا در اختیار لوئیس انریکه است نبود:« چطور باید این را بگویم که بخیل به نظر نرسم؟ مشکل شادابی بازیکنان بود. چطور باید به آن برسیم؟ به لطف استفاده از سیستم چرخشی. از شرایطی که بازیکنان در حال حاضر دارند بسیار خوشحال هستم، هم باشگاه و هم رییس باشگاه و هم انریکه.»

این مربی فرانسوی تا سال 2025 با الدحیل قرارداد دارد و درباره حضورش در قطر می‌گوید:« هدفم این بود که از نظر فیزیکی ریکاوری کنم، فصل و اتفاقاتی که رخ داده بود را هضم کنم.

به همین دلیل پیشنهادهای جذابی که از ناپولی، الهلال و مارسی داشت را رد کرد:« روزی که تصمیم گرفتم به مارسی ملحق نشوم سخت‌ترین لحظه زندگی حرفه‌ای و مربیگری‌ام بود. در اعماق وجودم احساس کردم که حق ندارم خواسته و ناخواسته این باشگاه را با دادگاه و مشکلاتم در آن زمان درگیر کنم.»

دیگر خبرها

  • ضبط ۴۵ هزار نخ سیگار قاچاق در میاندوآب
  • بازدید دادستان تهران از دادسرای ناحیه ۳۸
  • کوتاه شدن مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • گالتیه: عدالت ثابت کرد بی‌گناهم، از PSG ممنونم!
  • استقبال حماس از تصمیم پیوستن ترکیه به پرونده نسل‌کشی علیه رژیم صهیونیستی
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری