Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@13:37:39 GMT

ساوه میزبان ششمین دوره شعر منطقه‌ای عاشورایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۴۱۵۰

ساوه میزبان ششمین دوره شعر منطقه‌ای عاشورایی می‌شود

رئیس اداره ارشاد ساوه گفت: ششمین همایش منطقه‌ای شعر عاشورایی به میزبانی ساوه برگزار می‌شود. ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

حسین محمودی‌فر در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در ساوه، با اشاره به برگزاری ششمین همایش منطقه‌ای شعر عاشورایی به میزبانی شهرستان ساوه اظهار داشت: این همایش با حضور  شاعران پنج استان مرکزی، قم، قزوین، همدان و البرز به میزبانی ساوه برگزارمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تجلیل و تکریم از مقام شامخ امام حسین(ع) و یاران فداکارش، توجه به نقش ادبیات در ترویج و توسعه دین و مذهب تشیع، ایجاد فضا و محفلی برای گردهمایی شاعران و ادیبان با محوریت امام حسین(ع)، ارتقای سطح کیفی شعر آئینی و گسترش هرچه بیشتر آن، ترویج فرهنگ و ارزش‌های اصیل اسلامی، اشعار مرتبط با واقعه عاشورا و شهدای کربلا، جلوه‌ای از ولایت‌مداری در عاشورای حسینی و حضرت علی اصغر(ع) به عنوان سند مظلومیت عاشورا و نمایش حماسه‌ها و درس سازش ناپذیری با کفر و نفاق از اهداف برگزاری این همایش است.

رئیس اداره ارشاد ساوه تصریح کرد: فراخوان این همایش منطقه‌ای به منظور بهره‌مندی هنرمندان علاوه بر استان مرکزی به استان‌های قم، قزوین، همدان و البرز ارسال شده است که امیدواریم با استقبال خوبی از سوی این هنرمندان روبه‌رو شود.

وی افزود: براساس تقویم برنامه‌ها، هنرمندان این پنج استان باید تا 5 مهرماه ‌آثار خود را به دبیرخانه ششمین  همایش منطقه‌ای شعر عاشورایی در اداره فرهنگ و ارشاد ساوه ارسال کنند.

وی ادامه داد: شناسایی و تجلیل از پدیدآورندگان آثار فاخر فرهنگی و ادبی مرتبط با عاشورا، ارتقای سطح کیفی شعر و گسترش هرچه بیشتر آن از دیگر اهداف برگزاری ششمین همایش منطقه‌ای شعر عاشورایی است.

سوگواره ملی شعر عاشورایی در اردبیل برگزار می‌شودکنگره ملی شعر عاشورایی در کرمانشاه برگزار می‌شودآئین اختتامیه یازدهمین کنگره شعر عاشورایی ‌کردستان به روایت تصویر

رئیس اداره ارشاد ساوه با اشاره به جایگاه شعر عاشورایی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شعرهای عاشورایی توسط شاعرانی خلق شد که در دامن اسلام و قرآن تربیت شده و مکتب امام راحل را درک کرده بودند و از امام آموخته بودند که اگر درباره امام حسین(ع) می‌خواهند حرفی بزنند این سخن محکم، مستند و براساس واقعیت‌های عاشورا باشد.

محمودی‌فر بیان کرد: شعر عاشورایی دارای سه بعد «سوگ و مرثیه»، بعد «حماسی» و «پیام عاشورا» است که باید شاعر به آنها بپردازد.

انتهای پیام/ح

R41371/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزت و اقتدار یک کشور در گرو هدایت صحیح نوجوانان وجوانان است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه ساوه اظهار کرد: یکی از اقدامات اساسی امام صادق (ع)، تشکیل حوزه علمیه و تربیت نیروهای امام باور بود که همزمان یک دانشکده مهدویت تشکیل داد.

امام جمعه ساوه با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مهم امروز جامعه بشریت، غیبت امام عصر (عج) است، افزود: محرومیت کنونی بشر از وجود پربرکت امام زمان (عج) مشکلات و مصیبت‌های بسیاری در پی داشته است و همه برای آماده‌سازی شرایط ظهور، نقش دارند اما نقش خانواده در این راستا برجسته است.

حجت الاسلام رحیمی ادامه داد: امام جعفر صادق (ع) با ایجاد کرسی درس و بحث و تشکیل حوزه علمیه در سطح عمیق و وسیع با پرورش ۴۰۰۰ شاگرد زبده، حیات بخش مکتب راستین محمدی (ص) و مذهب و تشیع علوی شد.

وی افزود: بر شیعیان سزاوار شایسته است که با عملکرد خود، گفتار و کردار نیک مایه روشنی این مصباح هدایت و سیر این سفینه نجات باشند تا به دست صاحبش قائم آل محمد (ص) برسد.

امام جمعه ساوه با بیان اینکه عزت و اقتدار کشور در گرو تربیت صحیح نسل کنونی جامعه است، گفت: چنانچه کشوری بخواهد به عزت مادی، سعادت معنوی، سیطره سیاسی، توسعه علمی و به آبادانی زندگی دنیا دست پیدا کند باید به آموزش و پرورش به عنوان یک کار بنیانی نگاه کند و به دنبال فراهم کردن مقدمات یک تحول بنیادی باشد.

امام جمعه ساوه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از معلمان گفت: دوازده سال دوره دانش‌آموزی، بزرگترین فرصت برای نهادینه کردن ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب است و انتظار است گام‌های مؤثری در راستای رفع مشکلات این جامعه هدف برداشته شود.

کد خبر 6095756

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • کوهرنگ میزبان همایش صلح یاران
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • برگزاری دوره آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • عزت و اقتدار یک کشور در گرو هدایت صحیح نوجوانان وجوانان است
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • ششمین دوره مسابقات حافظان قرآن استان بوشهر در جزیره شیف برگزار شد
  • تعزیرات همدان میزبان پیکر مطهر شهید رنجنوش شد+تصویر
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی