Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان‌رضوی گفت: قرار است در نهایت ۱۰۰ معین اقتصادی برای استان خراسان رضوی تعیین کنیم و خود را برای آبادانی استان وقف کرده‌ایم و فقر و نداری مردم استان را نمی‌توانیم تحمل کنیم. ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۹ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، علیرضا رزم حسینی عصر امروز در جلسه هم‌اندیشی با اصحاب رسانه خراسان رضوی در محل تالار شهر مشهد اظهار داشت:  دستورالعمل‌های مزاحم و قوانین موازی آزاردهنده است و اختیارات نیز متناسب با مسئولیت‌ها نیست و حتی استانداران اختیارات کافی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط چه باید می‌کردیم؟ سراغ مثلث توسعه اقتصادی رفتیم که در مسیر اقتصاد مقاومتی و انسجام بخشی موثر است.

وی اضافه کرد: نمایندگان مجلس در این مسیر نقش موثری دارند. وزارت میراث فرهنگی طرح دولت نبود و متعلق به مجلس بود. باید از ظرفیت نمایندگان و سرمایه‌گذاران استفاده کنیم؛ رشد اقتصادی با کمک انباشت سرمایه محقق می‌شود.

استاندار خراسان رضوی در ادامه خاطرنشان کرد: اقتصاد و فرهنگ و امنیت وابسته به یکدیگر هستند، به گونه‌ای که اقتصاد قوام جامعه است و در قرآن، آیات و روایات نیز به این مسئله توجه شده است.

تقدیر استاندار خراسان رضوی از زحمات سرلشکر سلامی؛ امیدواریم سپاه روز به روز توانمندتر شوداستاندار خراسان رضوی خطاب به ‌معاون وزیر راه: بهسازی بافت پیرامون حرم رضوی تعیین تکلیف ‌شوداستاندار خراسان رضوی: سازمان نظام مهندسی برای اتلاف منابع در حوزه ساختمان تدبیری بیندیشد

رزم حسینی افزود: در کرمان اقدامات خوبی را صورت دادیم و مبنا را فرمایشات مقام معظم رهبری قرار دادیم. اقتصاد قوی مانع نفوذپذیری می‌شود و اقتصاد ضعیف عامل نفوذ است.

وی در ادامه گفت: عملکردهای ضعیف اقتصاد کشور را دچار چالش کرده است، عیوب ساختاری و ضعف‌های مدیریتی اقتصاد کشور را دچار تزلزل کرده است.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: برنامه‌های خود را در معرض نقد خبرنگاران قرار داده‌ایم و این استان را به 12 منطقه اقتصادی تقسیم کرده‌ایم و دنبال شناسایی شرکت‌های نامدار بودیم و نقطه شروع کار را در روستاها قرار دادیم.

رزم حسینی افزود: با شرکت‌های متعددی گفت‌وگو کردیم و داوطلبانه پای کار آمدند و تا امروز 85 شرکت مسئولیت توسعه جوامع محلی را برعهده گرفته‌اند. مردم مستعد توانمند شدن را باید توانمند کنیم تا صرفا یارانه بگیر نباشند. قرار است در نهایت 100 معین اقتصادی را تعیین کنیم و خود را برای آبادانی استان وقف کرده‌ایم و فقر و نداری مردم استان را نمی‌توانیم تحمل کنیم و همه باید در جهت آبادانی استان تلاش کنند.

انتهای پیام/ح

R41347/P/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۴۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی بر استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از استانداری خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت _ در دیدار نمایندگان بنیاد علوی در استان، اظهار کرد: یکی از هدف‌گذاری‌های صورت گرفته برای سال‌جاری، هدایت منابع و تسهیلات نهادهای حمایتی در راستای ایجاد اشتغال و درآمد پایدار از طریق تکمیل زنجیره‌های ارزش استان است.

وی با اشاره به خدمات بنیاد علوی در خراسان‌جنوبی، متذکر شد: برنامه‌ریزی بنیاد در استان باید در راستای تکمیل زنجیره ارزش ظرفیت‌ها به ویژه در حوزه‌های کشاورزی و مواد معدنی از جمله زرشک، عناب، گوهرسنگ، فولاد و بنتونیت باشد.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: تکمیل زنجیره‌های ارزش و جلوگیری از خام فروشی، اولویت حوزه اقتصادی استان برای سال‌جاری است.

جعفری اضافه کرد: اولویت اصلی در پرداخت تسهیلات هم باید در راستای تکمیل زنجیره‌های ارزش، ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی باشد.

وی در این دیدار بر استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته استان تأکید کرد.

کد خبر 751058

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • وضعیت نابسامان نیروی کار در خراسان رضوی
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است