Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیرا «حسن نوروزی» سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی گفته که 300 مسئول برای آزادی یک قاچاقچی حرفه ای تریاک با پلیس تماس گرفته اند که او را آزاد کنند. به نظر می رسد صرف مطرح کردن این مساله فقط به نگرانی های موجود در جامعه می افزاید و خروجی خاصی ندارد؛ بهتر است او بگوید که به عنوان کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس چه اقدامی برای شناسایی، معرفی و برخورد با چنین مسئولانی صورت داده اند؟

 به گزارش «تابناک»، «حسن نوروزی» در «سلسه نشست دوشنبه‌های گام دوم انقلاب» اظهار کرده که «مهمترین کار جهادی در کشور، شخصیت‌سازی و شخصیت‌شناسی برای مسئولان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کمیسیون قضایی مجلس، اقدامات مهمی تاکنون انجام داده ایم و در این راستا حذف اعدام از قانون قاچاق مواد مخدر کلید خورد.

وی در عین حال افزوده است: «چندی پیش، یکی از قاچاقچیان بزرگ کشور با بیش از ۲۰ کیلوگرم تریاک دستگیر شد و حدود ۳۰۰ تن از مسئولان برای آزادی وی تماس گرفتند. این در حالی است که در برخی مواقع، جوانان را با چندین گرم مواد مخدر اعدام می‌کنیم. موضوع حذف اعدام از این قانون را در زمان رئیس پیشین قوه قضائیه، به ایشان اعلام کردیم، اما این قانون را اجرا نکردند.»

چندی پیش و در جریان اجرای قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان، «جمشید انصاری» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور پیرامون تعداد مدیران و مقامات کشور عنوان کرده که «ما در کشور حدود 1000 نفر مقامات داریم.» که اگر ملاک ما برای تعیین میزان مدیرانی که به منظور آزادی یک قاچاقچی با پلیس تماس می گیرند، حرف های نوروزی باشد، یک سوم مسئولان در کشور با این قاچاقچی دوست و رفیق بوده اند!

به نظر می آید، باید ابتدا از سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس پرسید آیا آماری که او از مسئولانی که برای آزادی یک قاچاقچی عنوان کرده صحت دارد و درست بیان شده یا خیر؟ یا اینکه او صرفا برای نشان دادن تعداد افراد زیادی که در این خصوص واسطه شده اند، عددی را عنوان کرده است؟

اگر آمار ارائه شده صحت دارد، بهتر است آقای نوروزی این موضوع را می گفت این افراد برای چه با پلیس تماس گرفته اند و چه ارتباطی با قاچاقچی مورد اشاره داشته اند؟ اگر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در این رابطه بررسی نکرده است، طبیعی است که باید مورد مواخذه قرار بگیرد که چطور موضوع به این مهمی را مورد رسیدگی قرار نداده و از تریبون مجلس آن را به استحضار مقامات و قوه قضائیه نرسانده است؟

موضوع دیگر این است که آیا کمیسیون مذکور بررسی کرده است که کدام مدیران برای آزادی این قاچاقچی که 20 کیلو گرم تریاک از او کشف و ضبط شده است، تماس گرفته اند؟ این مسئولان در چه سطحی مشغول به کار و فعالیت هستند و نام آنها چیست؟ چرا این مساله مورد اشاره قرار نگرفته است؟

اگر سخنان «حسن نوروزی» سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی صحت دارد، تمامی مسئولانی که نگران وضعیت یک قاچاقچی هستند و حتی به خود اجازه داده اند با پلیس برای آزادی او تماس بگیرد، هیچکدام صلاحیت ادامه تصدی مسئولیت را ندارند و علاوه بر اینکه باید معرفی شده، باید از بابت اثبات چرایی ارتباط با یک قاچاقچی تحت پیگیرد دستگاه قضایی قرار بگیرند.

بهتر است سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی توضیحات بیشتری در مورد سخنان اخیر خود ارائه کند تا اولا مشخص شود آمار ارائه شده از سوی او صحیح بوده یا خیر؟ و در ثانی اقداماتی که برای برخورد با چنین مسئولانی که اجازه دقاع از یک قاچاقچی را به خود می دهند، شده، مشخص شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس 300 مسئول آزادی قاچاقچی 20 کیلو تریاک آمار عجیب تماس معرفی دستگاه قضایی اردوگاه شهید باهنر شهید رجایی محمد عزیزی هفته دولت شهید باهنر فاطمه عبادی ائتلاف دریایی آمریکا عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مهدی فروردین اظهار داشت: توسعه فوتبال ایران و ارتقای جایگاه فوتبال ما در سطح بین المللی بدون عبور از فوتبال دولتی ممکن نیست. اگر قرار به رقابت با فوتبال کشور‌های در حال توسعه و یا پیشرفته قاره باشد، باید قواعد بازی حرفه ای‌ها را رعایت کنیم.   وی افزود: دوره فوتبال دولتی به سر آمده و هر سال سختگیری‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا و مجامع بین‌المللی روی فوتبال ایران بیشتر می‌شود و به طور نمونه دیدیم در سال‌های اخیر چگونه تیم‌های ایرانی به دلیل رعایت نکردن قاعده حرفه‌ای و نداشتن معیار‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا آسیب دیدند و حتی بعضا جواز حضور در آسیا را از دست دادند.   نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین در مجلس ادامه داد: از مدت‌ها قبل ضرورت انتقال مالکیت تیم‌های دولتی به بخش خصوصی احساس می‌شد چرا که پیش نیاز باشگاه داری همین تغییر و تحول است و تا وقتی دولت متولی باشد، به واسطه تعویض پی در پی مدیریت باشگاه‌ها که برگرفته از تغییر دولت‌ها و تغییر رویکرد‌ها است، امکان ساختار سازی در باشگاه‌ها میسر نمی‌شود و از سطح تیم داری فراتر نمی‌رویم.   وی افزود: به همین دلیل در مجلس خواهان واگذاری تیم‌های دولتی به بخش خصوصی شدیم. خوشبختانه همزمان کنفدراسیون فوتبال آسیا روی مالکیت مشترک سرخابی‌ها انگشت گذاشت و با همکاری دولت و وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی، این اقدام سرعت گرفت و در نهایت، دولت آیت الله رییسی به این رویای چند ده ساله که استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند، جامه عمل پوشاند.   فروردین گفت: جا دارد از رییس جمهور، وزیر ورزش و جوانان، وزیر اقتصاد، رییس سازمان خصوصی سازی و تمامی دولتمردانی که در واگذاری استقلال و پرسپولیس به هولدینگ پتروشیمی و بانک‌های خصوصی نقش و همکاری داشتند، قدردانی کنم. مجلس شورای اسلامی به عنوان زبان و چشم و گوش ملت، پیگیر واگذاری استقلال و پرسپولیس از دولت به بخش خصوصی بود و حالا که دولت به این خواسته منطقی، واکنش مثبت نشان داده، قطعا مجلس نقش نظارتی خود را حفظ خواهد کرد و از مالکان جدید استقلال و پرسپولیس هم توقع داریم دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند و اجازه بدهند استقلال و پرسپولیس با ثبات، به آرامش برسند.   وی افزود: استقلال و پرسپولیس همیشه ویترین فوتبال ما و حتی ورزش ما بودند و اگر انتقال مالکیت آنها و واگذاری این باشگاه‌ها از دولت به بخش خصوصی، موفقیت آمیز باشد، فصل تازه‌ای برای ورزش ایران آغاز می‌شود. خوشبختانه هر دو مجموعه‌ای که مالکیت سرخابی‌ها را برعهده گرفته اند، توان تبدیل این مجموعه‌ها به باشگاه‌های واقعی را دارند و می‌توانیم شاهد رشد کیفی و اقتصادی استقلال و پرسپولیس باشیم.

دیگر خبرها

  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد | کج‌فهم به فضای مجازی ظلم کردی!
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد