Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا باهنر با اشاره به حضور فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی در جلسه جامعه اسلامی مهندسین، خاطرنشان کرد: در مسائل اقتصادی ثبات امیدوار کننده ای به وجود آمده است. فراموش نکنیم روزهایی را که بر ما گذاشت که مثلا خبر حرکت ناوگان فلان قلدر دنیا، قیمت دلار ۲ هزار تومان بالا می رفت. ناطقان: محمدرضا باهنر عصر شنبه در جلسه ماهانه جامعه اسلامی مهندسین با تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر افزود: در ماه گذشته دو موضوع داشتیم نخست گفت وگو و تعاملات میان مسئولان فعلی و سابق به شکل غیرضروری رسانه‌ای می شود دو عزیزی که مدت ها بر قوه قضائیه ریاست می‌کردند یا به دلیل کم توجهی یا اخبار غیرمستند، گفت وگوهای تند آنها رسانه‌ای شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: امیدوارم این گونه موارد تکرار نشود و همانطور که توصیه شده آقایان با رفتارشان مردم را به خیر دعوت کنند. این رخنه های است که دشمن به سرعت و حدت از آن استفاده می کند.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین یادآور شد: نکته دوم اینکه، عزیزان دولت هفته گذشته خدمت مقام معظم رهبری شرفیاب شدند. نکات مهمی در بیانات رهبری بود، یکی اینکه ایشان فرمودند این دوسال (باقی مانده از عمر دولت) وقت زیادی است. ما معمولا توجه نداریم و فکر می کنیم دولت در سراشیبی است و این دو سال باید تمام شود. در افتتاحیه یکی از مجالس خدمت ایشان شرفیاب شدیم و ایشان فرمودند ۴ سالی که پیش روی دارید عین ابر بهار می گذرد. میرزا امیر خان امیرکبیر که از اسوه های بزرگ تاریخ کشور، دوران صدارتش ۳ سال بوده و در این مدت این کارها را انجام داده است. 

باهنر خاطرنشان کرد: نکته دیگری که رهبری فرمودند حساسیت دو بخش اقتصاد و فرهنگ و گرفتاری هایی که در این مدت پیش آمده  است. در دولت نهم و دهم چندبار گفتم به رغم آنکه تحریم ها ظالمانه و ناجوانمردانه است اما مشکلات اقتصادی کشور ۳۰ تا ۴۰ درصد آن به تحریم ها مربوط است و  بیش از ۵۰ درصد گرفتاری ها به کارهایی که باید انجام شود ولی نمی شود و به کارهای بی ربطی که انجام می شود، ارتباط دارد.

وی افزود: خیلی از تحریم ها به مسائل داخلی و سیستم دیوان سالاری ما باز می گردد در اواخر دولت نخست حسن روحانی گفتم  که مشکلات اقتصادی ۳۰ تا ۴۰ درصد مربوط به تحریم هاست.
رئیس جبهه خط امام (ره) و رهبری با اشاره به حضور فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی در جلسه جامعه اسلامی مهندسین، خاطرنشان کرد: در مسائل اقتصادی ثبات امیدوار کننده ای به وجود آمده است. فراموش نکنیم روزهایی را که بر ما گذاشت که مثلا خبر حرکت ناوگان فلان قلدر دنیا، قیمت دلار ۲ هزار تومان بالا می رفت. به خواست خدا هم اکنون شاهد تثبیت پول ملی هستیم که در این مدت اتفاقاتی چون سرنگون کردن پهپاد آمریکایی و توقیف کشتی ها بودیم. این مسائل تاثیر روانی کمی بر مردم گذاشته است. امیدوارم در باقی مانده عمر دولت دوازدهم به ثبات قابل قبولی برسیم.

باهنر در ادامه سخنانش با بیان اینکه مبارزه با فساد و رانت خوری از اصول اصلی نظام است، گفت: ما یک حیف داریم و یک میل، همه جریان های کشور رو میل ها حساس هستند و رو حیف ها حساس نیستند. باید حواسمان باشد چه مقدار از ثروت کشور به دلیل ناشی بودن، بی تجربگی و  ناهماهنگی ها هدر می‌رود.

وی در ادامه به بازداشت رئیس سازمان خصوصی سازی اشاره کرد و گفت: رئیس سازمان خصوصی سازی را می گیرند بعد می روند ببینند چی شده و چه کاری کرده است. در این زمینه اصلا قضاوتی نمی کنم اما آقای دژپسند و دولت دوازدهم به دنبال این هستند که بانک ها بنگاهداری نکنند.

این فعال اصولگرا اظهار داشت: مقام معظم رهبری می فرمایند نیروهای مسلح فعالیت اقتصادی را کنار بگذارند. رئیس جمهوری می گوید شستا باید بنگاه های خود را واگذار کند. نمی دانم کسی هست که اینها را بخرد و آدم با جراتی هست که اینها را بفروشد؟

باهنر ادامه داد: طرف را بازداشت می کنند و می گویند یک جایی کاری کردی و چرا آن کار را انجام دادی. این موضوع مانند این است که جنگ تمام عیار نظامی داشته باشیم به فرمانده گردان بگویند از یمین و یسار حمله بکن و پس از جنگ هم ما یقه تو را می گیریم که چرا نیروهایت را از این شیار بردی یا از آن شیار نبردی. کسی که می خواهد در میدان اقتصادی بجنگد باید چشم و دست پاک، مختار و با اعتقاد باشد و فردا صدایش نمی کنند که چرا اینجا را کج رفتی یا راست رفتی. متاسفانه این مشکلات را داریم.

وی با بیان اینکه این گونه اقدامات موجب گرفتن جرات از مدیران می شود، خاطرنشان کرد: تا زمانی که در مجلس با آقای پورحسینی همراه بودیم او را آدم چیز فهمی می دیدم حالا چه اتفاقی رخ داده است. منبع: ایرنا برچسب ها: محمدرضا باهنر ، مسائل اقتصادی ، ثبات امیدوار کننده ، دلار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: محمدرضا باهنر مسائل اقتصادی دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم آرامش و ثبات بازار برنج کشور با حمایت دولت

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران، محمد مختاریانی گفت: برای باقی ماندن برنج به عنوان دومین محصول غذایی پرمصرف کشور، در سفره تمامی هموطنانمان، بخش خصوصی نیازمند همراهی و همکاری دولت است.

وی با بیان اینکه به‌رغم درخواست‌های مکرر برای تشکیل جلسه همچنان وزارت جهادکشاورزی سیاست‌های اتخاذ شده برای بازار برنج در سال جدید را اعلام نکرده است وادامه داد: با توجه به اینکه بخشی از نیاز بازار کشور به برنج از محل واردات تامین می‌شود، وزارت جهادکشاورزی باید سیاست‌های دولت در سال جدید را اعلام و بخش خصوصی را از بلاتکلیفی در بیاورد و وضعیت ثبت سفارش برنج را مشخص نماید.

مختاریانی با اشاره به مطالبات باقیمانده واردکنندگان از سال گذشته، تاکید کرد: بانک مرکزی و وزارت جهادکشاورزی باید هرچه سریعتر در خصوص پرداخت مطالبات ارزی واردکنندگان برنج که از قریب به ۸ ماه پیش پرداخت نشده است، اقدام کنند تا ایشان سرمایه لازم برای واردات برنج در سال جدید را در اختیار داشته باشند۰

وی گفت: تاخیر در پرداخت مطالبات ارزی واردکنندگان برنج و کند یا متوقف شدن ثبت‌سفارش، این پیام را برای دلالان دارد که می‌توانند وارد بازار برنج شده و از شرایط سواستفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه سالانه ۳ تا ۳ و نیم میلیون تن برنج در کشور مصرف می‌شود، ادامه داد: باتوجه به بارندگی‌ها پیش‌بینی‌می‌شود امسال میزان تولید برنج رضایت بخش بوده و با واردات یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰هزار تن، نیاز بازار تامین و به ثبات و تعادل قیمت می‌رسیم.

مختاریانی اظهارداشت: متاسفانه علی‌رغم درخواست‌های مکرر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران برای برگزاری نشست با مسئولان وزارت جهادکشاورزی برای تعیین تکلیف وضعیت واردات برنج در سال جاری، نوع ارز تخصیصی و همچنین تعیین تکلیف مطالبات سال گذشته واردکنندگان بابت برنج‌هایی که ۷ الی ۸ ماه پیش در بازار عرضه شده، همچنان جلسه‌ای تشکیل نشده است.

وی با بیان اینکه بلاتکلیف ماندن ثبت سفارش نیز مشکلی جدی است، تصریح کرد: باید بپذیریم که بخش از نیاز کشور به برنج باید از محل واردات تامین شود، اما اردیبهشت ماه فرارسیده و هنوز وزارت جهادکشاورزی در این حوزه تعیین تکلیف نکرده است.

رییس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با یادآوری مشکلات شالیکاران و تولیدکنندگان برنج در سال ۱۴۰۱، توضیح داد: سال گذشته برنج زیادی از محصول سال ۱۴۰۱روی دست کشاورزان باقی مانده بود و به دلیل افزایش قیمت تا ۱۵۰ هزارتومان بازار با کاهش تقاضا و رکود روبرو شده بود.

وی ادامه داد: سال گذشته در آستانه آغاز فصل کشت و برداشت برنج، این نگرانی وجود داشت که با وجود رکود، آیا کشاورز باز هم به کشت برنج و تولید ادامه خواهد داد.

مختاریانی با یادآوری اتفاقاتی که در ماه‌های ابتدایی سال گذشته رقم خورد، اظهارداشت: با درخواست استانداران استان‌های شمالی و وزارت جهاد کشاورزی، بخش خصوص به کمک شالیکاران آمد و با سرمایه خود و عرضه مستقیم برنج در فروشگاه زنجیره‌ای توانست، وضعیت بازار را مدیریت کرده و مانع متضرر شدن شالیکاران شود.

وی تاکید کرد: خوشبختانه بازار پارسال بازاری بود که هم مصرف‌کننده توانست برنج را با قیمت مناسب خریداری کند و هم از آسیب دیدن کشاورزان جلوگیری شد.

رییس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با تاکید براینکه باتوجه به تجربیات سال‌های گذشته پیش از بروز مشکل باید برای مدیریت بازار تدابیر لازم در نظر گرفته شود، گفت: سال گذشته وقتی کشاورزان با مشکلات جدی روبرو بودند، به صورت مستمر با مدیران وزارت جهاد کشاورزی و استانداران استان‌های شمالی در ارتباط بوده و در جلسات مکرر پیگیر رفع مشکلات کشاورزان بودیم.

وی با اشاره به اقدامات ویژه‌ای که بخش خصوصی انجام داد و با سرمایه خود اقدام به خرید محصول کشاورزان کرد، قول و وعده‌هایی برای حمایت از بخش خصوصی داده شد، افزود: اختصاص وام برای خرید‌های بعدی و تعیین سهمیه واردات متناسب با میزان خرید محصول داخلی از جمله این وعده‌ها بود، اما به محض اینکه مشکلات حل شد، همه وعده‌ها به دست فراموشی سپرده شد و با این شرایط امسال بعید به نظر می‌رسد که بخش خصوصی تمایل داشته باشد با سرمایه خود و با وعده و وعید به این حوزه ورود کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران
  • باهنر: یحیی گزینه خوبی برای تراکتور است
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • سفر رئیس جمهور به پاکستان ثبات، امنیت و منافع متقابل را تقویت می‌کند
  • واکنش میرسلیم به ادعای تذکر رهبری به برخی مسئولان درباره گشت ارشاد /هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است
  • استمرار حل و فصل مسائل مرزی آذربایجان و ارمنستان لازمه ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است
  • تداوم آرامش و ثبات بازار برنج کشور با حمایت دولت
  • تقویت همکاری‌های قوای مسلح ایران و پاکستان عامل صلح و ثبات است
  • به توافقات بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • حفظ ثبات و امنیت پایدار ، لازمه تحقق اهداف اقتصادی