Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@18:26:14 GMT

فقط متخصصین، کشور را نجات می دهند

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۹۶۹۸

فقط متخصصین، کشور را نجات می دهند

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی همزمان با آغاز هفته دولت با حضور سرزده در وزارت صنعت، معدن و تجارت میهمان جلسه شورای معاونان این وزارتخانه شد.

به گزارش ایمنا به نقل از شاتا مسعود پزشکیان با تاکید بر اینکه علاقه مند به اظهار نظر در حوزه تخصصی صنعت نیست زیرا باید کار را به متخصصین سپرد، اظهار کرد: وزارت صنعت دست وزیری کاردان است و فقط متخصصین می توانند کشور را نجات می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: شرایط امروز بیش از پیش به مدیران متخصص نیازمند است و زمانی مشکلات حل می‌شود که کارها را به کاردان بسپاریم.

پزشکیان افزود: هم در عمل و هم در گفتار باید نگاه تخصصی به موضوعات داشته باشیم و ضرورت دارد دیدگاه‌های غیر کارشناسی مدیریت شوند.

نایب رئیس مجلس خاطر نشان کرد: هیچ مشکلی وجود ندارد که صدها راه حل نداشته باشد و وقتی نفراتی در مصدر امور قرار گیرند که جسارت و مهارت را توأمان داشته باشند، مشکلات حل می شود.

شاهد تغییر رویکرد در برخورد مدیران به لحاظ فرهنگی هستیم

وزیر صمت نیز در این جلسه تاکید کرد: توجه ویژه مقام معظم رهبری به رونق تولید باید الگوی عمل همه مدیران باشد.

رضا رحمانی تصریح کرد: به لحاظ فرهنگی شاهد تغییر رویکرد در برخورد مدیران و مسئولان با حوزه تولید و تولیدکنندگان هستیم که ضرورت دارد این نگرش بیش از این تقویت شود.

وی افزود: یکی از ضروریات امروز کشور، شناساندن دقیق کارکردهای صنعت در کاهش بسیاری از معضلات کشور اعم از بیکاری و تورم به آحاد مردم است.

رحمانی ادامه داد: در کنار معرفی اهمیت تولید و صنعت، باید بتوانیم تمامی ظرفیت های عمومی را در راستای حمایت از رونق تولید بسیج کنیم.

وی گفت: شرایط باید در جامعه به گونه ای رقم بخورد که خود مردم مطالبه گر رونق تولید و توسعه صنعتی کشور باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات انجام گرفته در این وزارتخانه در راستای بهبود وضعیت تولید و تجارت، خاطر نشان کرد: در بسیاری از شاخص ها به‌رغم همه محدودیت ها با رشد مواجه بودیم که ضرورت دارد به مردم اطلاع رسانی شود.

افتتاح نمایشگاه فرش با مشارکت ۸۵۰ واحد تولیدی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افتتاح برگزاری نمایشگاه فرش دستباف کشور، گفت: یکی از ویژگی های نمایشگاه امسال فارغ از مشارکت بیش از ۸۵۰ تولید کننده انواع فرش، برگزاری پیوست های استارت آپی و ساخت داخلی نمایشگاه مذبور است که باید در خصوص همه نمایشگاه‌ها این مهم مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: یکی از نکات مورد اهمیت در برگزاری این نمایشگاه ها برگزاری نشست های تخصصی جانبی آن ها است که قطعاً می تواند به رونق فعالیت‌هایشان کمک قابل توجهی کند.

کد خبر 387055

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هفته دولت وزارت صنعت معدن و تجارت مجلس شورای اسلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۹۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش صدای ایران از ایرنا، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور