Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود وعده های فراوان مسئولان برای بازسازی مدرسه شهید کلاه دوز میناب، در حالی که به سال تحصیلی جدید نزدیک می شویم اما همچنان این مدرسه برای 300 دانش آموز این منطقه نا امن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ روستای پشته علی آباد با جمعیتی بالغ بر چهار هزار نفر در چهار کلیومتری شهر میناب قرار دارد، این روستا با دارا بودن آب و هوای گرم و خشک دارای یک فصل طولانی گرما و یک دوره کوتاه بهاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به رونق کشاورزی در روستای پشته علی آباد شغل اکثر اهالی آن کشاورزی بوده و یا به صورت کارگران فصلی به روستاهای اطراف عزیمت می کنند و به کارگری می پردازند.

تحصیل همراه با دلهره در تنها مدرسه پشته علی آباد میناب

اهالی این روستا که از اصالت بالایی برخوردار هستند اکثریت مردم آن از قشر ضعیف جامعه به شمار می روند و با پول کارگری و کشاورزی امرارمعاش می کنند و ازیک طرف فقر مالی و از طرف دیگر بی مهری و بدعهدی مسئولان قلبشان را رنجور ساخته است.

مدرسه شهید کلاه دوز تنها مدرسه در این منطقه است که در سال 1356 تاسیس شده و با وجود گذشت چهار دهه از ساخت این مدرسه اکنون تخریبی و غیر قابل استفاده می باشد.
سالانه قریب به 300 نفر دانش آموزش دراین مدرسه در حال تحصیل هستند که هر لحظه امکان آوار شدن سقف بر سر دانش آموزان وجود دارد.
با وجود کمبودهای بی شمار در روستا و نبود امکانات مناسب برای مردم منطقه یکی از خواسته آنها ساخت و بازسازی مدرسه جهت ایجاد امنیت برای فرزندانشان در محل تحصیل است.

وعده های نافرجام مسئولان، سهم 300 دانش آموز روستا پشته علی آباد
حبیب رحیمی پور، شورا یار پشته علی آباد در گفتگو با خبرنگار هرمز بیان کرد: در طی چند سال اخیر چندین بار از سمت مدیران استانی و شهرستانی آموزش و پرورش و همچنین نماینده شرق استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی از این مدرسه بازدید شد و جز وعده های نافرجام به مردم روستا در جهت بازسازی و یا ساخت مدرسه، هیچ کار دیگری از سوی مسئولان صورت نگرفته و هیچ کدام به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند.
رحیمی پور با اشاره به اینکه بازرسان اداره آموزش و پرورش شهرستان میناب در بازدیدهای مکرر خود از تنها مدرسه روستای پشته علی آباد آن‌را تخریبی اعلام کرده‌اند، گفت: این مسئولان به اهالی روستا اعلام کرده اند جهت برقراری امنیت فرزندانشان مکانی را جهت تحصیل دانش آموزان اجاره کنند تا این مدرسه را جهت بازسازی مجدد تخریب کنند.

 مدرسه شهید کلاه دوز همچنان ناامن برای دانش آموزان
شورا یار روستا پشته علی آباد افزود: پس از اعلام مسئولان آموزش و پرورش مردم روستا، گفته آنها را قبول کردند و برای اجاره مکانی جهت تحصیل موقت دانش آموزان روستا دست به کار شدند اما خانه یا مکان مناسبی در روستا جهت حضور و تحصیل 300 نفر دانش آموز در این روستا وجود ندارد، و با توجه به اعلام این موضوع به مسئولان آموزش و پرورش شهرستان میناب اما تاکنون هیچ کاری در جهت رفع این مشکل صورت نگرفته است.
وی خاطر نشان کرد: مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز در بازدید از این مدرسه به مردم روستا قول مساعدت و همکاری جهت نوسازی و تجهیز مدرسه را داده اند اما با نزدیک شدن به شروع سال تحصیلی جدید و در حالی که تنها یک ماه تا بازگشایی مدارس باقی مانده است، اما هنوز هیچ یک از مسئولین به وعده های خود عمل نکرده و به مشکلات این مدرسه رسیدگی نکرده اند.

علی ای حال که داشتن مکانی مناسب یرای تحصیل حق مسلم هریک از دانش آموزان به شمار می رود انتظار می رود که مسئولان استان توجه ویژه ای به مدارس تخریبی شرق هرمزگان به خصوص روستای پشته علی آباد داشته باشند تا دانش آموزان این خطه با آرامش خیال، نه ترس از ریختن آوار بر روی سرشان به تحصیل بپردازند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۰۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «سید رضا نظری» در نشست خبری که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم برگزار شد، اظهار کرد: با اجرای این طرح و شناسایی مناطق کم برخوردار استان، عدالت آموزشی به دل مناطق روستایی و مناطق محروم شهری رفته است.
 
به گفته وی؛ قبلا اکثر کلاس های کنکور فقط در 2 شهر گرگان و گنبد کاووس دایر بودند؛ ولی با اجرای این طرح در مناطق بیشتری کلاس های کنکور برپا شده و باعث شد دانش آموزان مناطق روستایی در سال گذشته در آزمون کنکور سراسری بدرخشند.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان از اجرای 190 برنامه شاخص در هفته معلم امسال خبر داد و گفت: شعار امسال هفته معلم (12 لغایت 18 اردیبهشت ماه) «همه مدیون تو هستیم» نامگذاری شده است.
 
وی افزود: به صدا درآمدن به صورت نمادین زنگ سپاس معلم در مدرسه هاجر گرگان، غبارروبی گلزار شهدا، اعزام 50 نفر از معلمان استان به دیدار رهبر معظم انقلاب، تکریم و تجلیل از بازنشستگان منتخب، جشن ازدواج زوج های فرهنگی (استان مبدع این طرح در کشور بود)، برگزاری مسابقات ورزشی، پیاده روی خانوادگی، برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش آموزی و تجلیل از مؤلفان و نویسندگان فرهنگی از مهمترین برنامه های این هفته است.
 
به گفته وی؛ سال گذشته معلم نمونه کشوری از استان انتخاب نشده بود؛ ولی امسال 2 نفر از معلمان استان از شهرهای مراوه تپه و آزادشهر که نشان از همت، تدین، انقلابی و توانمندی آنها داشت انتخاب شده و طی مراسمی تجلیل می شوند.
 
نظری با اعلام اینکه وجود 24 هزار معلم در استان نقش بسزایی در نظام تعلیم و تربیت ایفا می کنند، گفت: 420 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف در 2 هزار و 600 مدرسه استان در حال تحصیل هستند.
 
وی ادامه داد: 53 هزار دانش آموز در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند که کمک شایانی به آموزش و پرورش می کنند.
 
به گفته وی؛ 19 هزار دانش آموز در مناطق عشایری استان به صورت شبانه روزی تحصیل می کنند.
 
این مقام مسئول گلستانی با اذعان بر 2 برابر شدن فضای آموزشی استان نسبت به دولت قبلی، تصریح کرد: روزانه 822 میلیون تومان برای مدرسه سازی در استان هزینه می شود.
 
وی افزود: در سال گذشته هر 2 روز بیش از یک کلاس درس در سطح استان افتتاح و به بهره برداری رسیده است.
 
به گفته وی؛ در سفر نخست ریاست جمهوری به استان حدود 200 میلیارد تومان مصوبه برای آموزش و پرورش بود؛ ولی در سفر دوم این مقدار رشدی 5 برابر داشته است.
 
نظری از احیاء اردوگاه دانش آموزی در جزیره «آشوراده» بندرترکمن که سال ها رها شده بود خبر داد و گفت: رئیس جمهور در سفر دوم خود به استان طی بازدیدی که از این جزیره داشتند با اختصاص 30 میلیارد تومان دستور احیاء این اردوگاه را دادند.
 
وی ادامه داد: این اردوگاه پتانسیل تبدیل شدن به اردوگاه دانش آموزی به صورت کشوری را دارد و این امر نیازمند آوردن اتوبوس دریایی ویژه دانش آموزان است.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • (ویدئو) روش خطرناک دانش آموزان یک روستا برای رفتن به مدرسه
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی