Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید یوسفلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آغاز به کار این صندوق ها از سال ۸۸ می باشد که در حال حاضر سه صندوق با  عضویت ۱۰۰ نفر در روستاهای ورس ۲۶ عضو  ، شترک ۴۰ عضو و ۳۴ عضو حسن آباد فعالیت می کنند.

وی افزود: صندوق اعتبارات خرد تشکلی از زنان روستایی است که در راستای فعالیت در امور کشاورزی ویژه زنان در روستا تشکیل و ضمن توانمندسازی زنان روستایی و هدایت فعالیت آنان در امر تولید در بخش کشاورزی در زمینه تامین منابع مالی مورد نیاز آن‌ها حمایت‌های لازم را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسفلی تصریح کرد : با همکاری مراکز جهاد کشاورزی و واحد ترویج پس از تاسیس هر صندوق و تعیین اعضای هیات مدیره آن؛ زمینه سازی لازم برای حضور اعضا در برنامه‌های آموزشی توانمندسازی ارکان صندوق‌ها انجام می شود.

وی اضافه کرد : این برنامه های آموزشی با اولویت آشنایی اعضای صندوق  با مسائل مالی و حسابداری، آموزش تسهیلگری و ترویج مهارت‌های شغلی روستایی در بخش کشاورزی اجرا می شود.

کد خبر 4701151

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی قزوین روستا هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام شهرکرد عید غدیر خم گرگان یاسوج خطبه های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف اربعین حسینی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۰۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد

به گزارش جام جم آنلاین البرز،شهرام صیادی رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در حاشیه آیین گشایش گفت: ساخت ابنیه این کلینیک به همت بنیاد خیریه پورکاشانی از سال ۹۷ آغاز و با اعتباری بالغ بر ۲۴۰ میلیارد ریال به پایان رسید. این کلینیک با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال با اعتبارات استانی و دانشگاهی تجهیز شده است و یکسری تجهیزات تکمیلی دیگر برای بخش‌های توسعه‌ای این کلینیک در نظر گرفته شده است.
وی افزود: این کلینیک به متراژ ۳ هزار متر مربع در ۴ طبقه ساخته شده و هم اکنون در بخش‌های
اطفال، داخلی، عفونی، قلب، دندانپزشکی، ارتوپدی، زنان و تغذیه و ... فعال می‌باشد.
رییس دانشگاه خاطر نشان کرد: مرکز درمان سوء مصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) امروز افتتاح و به بهره برداری رسید.
صیادی حضور و نقش خیرین در بخش سلامت و اعتلا بهداشت و درمان استان را پررنگ و اثرگذار دانست و مردمی سازی سلامت در تمامی بخش‌ها تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • آغاز طرح پرورش مرغ بومی ویژه زنان روستایی در مهاباد