Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-27@02:24:29 GMT

تمام تلاش وزارت اطلاعات، گسترش امنیت اقتصادی است

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۰۷۰۹

تمام تلاش وزارت اطلاعات، گسترش امنیت اقتصادی است

به گزارش سرويس ساير رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از شبکه خبر:
آقای علوی در استودیوی گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با بیان اینکه بخشی از ناامنی اقتصادی نتیجه فساد اقتصادی است، افزود: وزارت اطلاعات تمام تلاش خود را برای امنیت اقتصادی به کار گرفته به گونه‌ای که اگر کار وزارت اطلاعات نباشد حداقل ۵۰ تا ۶۰ درصد از مفاسد اقتصادی که زیر ضربه رفته‌اند، پنهان می‌ماند و زیر ضربه نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر اطلاعات گفت: وزارت اطلاعات در خصوص شناسایی عاملان فساد در بازار ارز و دلالان این حوزه، موارد بسیاری را بررسی و شناسایی کرده است و شناسایی شدگان متهم هستند چه در ایجاد فساد در بازار ارز و چه در اخلال و تعرض در زمین‌های منابع طبیعی که چیزی حدود یک میلیون هکتار تجاوز به این زمین‌ها را کشف و در اختیار قوه قضائیه قرار داده ایم و به بیت المال بازگشت است.
وی تصریح کرد: وزارت اطلاعات چیزی حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی شناسایی و به سازمان امور مالیاتی معرفی کرده است.
آقای علوی گفت: در حوزه‌های گوناگون اقتصادی فساد‌هایی شناسایی شده است و همه شناسایی شدگان متهم محسوب می‌شوند نه مجرم، به این خاطر در مرحله اتهام، معرفی رسانه‌ای انجام نمی‌شود، زیرا بسیاری از مردم فرق میان مجرم و متهم را نمی‌دانند و بسیاری از متهمین ممکن است تبرئه شوند.
وزیر اطلاعات افزود: گاهی شکل گیری یک فساد اقتصادی ۴ سال به طول می‌انجامد و شناسایی آن هم به تبع آن طولانی‌تر خواهد شد اگر اقدامات وزارت اطلاعات نبود نیمی از پرونده‌های فساد و اقتصادی شناسایی نمی‌شد.
وزیر اطلاعات نفوذ را یکی از راهبرد دشمن نام برد و افزود: تشکیلاتی به نام اداره کل نفوذ در سه قسمت راه اندازی کرده ایم و این موضوع در سرویس‌هایی با تابلو‌های علمی، صنعتی و بازرگانی انجام می‌شود.
وزیر اطلاعات گفت: نفوذ توسط سرویسها، اما با تابلوی بازرگانی و اقتصادی و ... انجام می‌شود و در لایه‌های متغیر حکومت مستقر نمی‌شوند و اولویت اداره نفوذ بر روی بخش‌هایی از دولت که به صورت دوره‌ای تغیر می‌کنند نیست بلکه در لایه‌های ثابت سرمایه گذاری بلند مدت مثلا ۲۰ ساله انجام می‌شود.
وی افزود: افرادی که نفوذ می‌کنند معمولا داغترین شعار‌های حکومت را می‌دهند خیلی زود دیگران را متهم می‌کنند پیش از اینکه خودشان در معرض کوچکترین توهم و شبهه‌ای قرار گیرند. پیدا کردن عوامل نفوذی بسیار مشکل‌تر از جاسوسان است نفوذی‌ها در راستای دفاع از نظام مسائلی را مطرح می‌کنند که به باور‌های مردم آسیب می‌زند.
آقای علوی گفت: اولویت ما صیانت از مدیرانی است که سرمایه نظام محسوب می‌شوند و مخلصانه خدمت کرده اند.
وزیر اطلاعات کشور تصریح کرد: فضای مجازی یک واقعیت است که هم دشمن و هم ما می‌توانیم از آن استفاده کنیم مقام معظم رهبری هم بار‌ها تاکید کرده اند که مسئولان نظام حداکثر استفاده را در راستای اهداف نظام از این فضای مجازی بعمل آوردند. در این خصوص دشمن بهتر از ما از این فضا بهره برده است.
وی ادامه داد: فضای مجازی مانند یک ابزار است که باید درست از آن استفاده شود و دشمن در حال سوء استفاده از فضای مجازی است پس باید راهکار‌های عالمانه و فنی در مدیریت فضای مجازی بکار گرفته شود و روی فرهنگ فضای مجازی کار شود تا ما از ثمرات آن بهره‌مند و از اثرات زیان بار آن در امان باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین علوی همچنین از کشف یک نوار ۱۵ هزار تایی فشنگ کلاشینکف در یکی از عملیات‌های سربازان گمنام از تیم‌ها و عوامل تروریستی خبر داد و افزود: در ۶ سال اخیر کمترین اقدامات تروریستی در ایران روی داده است باوجود اینکه از تروریست‌ها حمایت بیشتری می‌شد.
وی تصریح کرد: اگر اشراف وزارت اطلاعات و همکاری دیگر نهاد‌های مربوطه نبود در مدت ۶ سال اخیر شاهد اقدامات تروریستی بسیاری بودیم ضمنا رکن اصلی وزارت اطلاعات خود مردم هستند. مردم هر کجا مورد مشکوکی مشاهده کنند آن را گزارش می‌دهند و وزارت اطلاعات آن را شناسایی و به آن ضربه وارد می‌کند.
وزیر اطلاعات ادامه داد: در هیچ زمانی مانند سال‌های اخیر، تقرب و نزدیکی به دشمن را به عناصر خودی نداشتیم در جا‌هایی جاسوس کشف کردیم که وقتی گزارش آن را به مسئولان دادیم دچار شگفتی شدند.
 
وزارت اطلاعات با کمک حفاظت اطلاعات نیرو‌های مسلح توانست شبکه جاسوسی CIA را متلاشی و جاسوسان را شناسایی کند و عملا چشم CIA آمریکا کور شد.
وزیر اطلاعات همچنین گفت: با سرمایه‌ای به نام ولایت فقیه، دشواری‌ها و مشکلات هموار شده است.
حجت الاسلام علوی افزود: به حمد خدا از نعمتی به نام ولایت فقیه و از، ولی فقیه عالم و رهبری شجاع و آگاه برخورداریم که هم سختی‌ها را بر ما هموار می‌سازد و هم با در هم کوبیدن ترفند‌های شیطانی، دشمن را نابود می‌سازد.
وی تصریح کرد: امروز در ایران اسلامی با هدایت‌های رهبری، ایران را در اوج اقتدار و صلابت و دشمن و در راس آن‌ها ترامپ را در حال درماندگی مقابل ایران می‌بینیم، چون در صحبت‌های ترامپ هیچگونه انسجامی مشاهده نمی‌شود و هرروز یه نوع حرف می‌زند و واضح است که وی دچار تشویش فکری درباره ایران است البته اگر بر این باور باشیم که ایشان قبلا انسجام فکری داشته اند.
حجت الاسلام والمسلمین علوی گفت: همه دولت‌ها بعد از انقلاب به کشور خدمت کردند و در راستای رشد کشور کوشش نموده اند و فقط شرایط خدمت برای دولت‌ها متفاوت بوده و برخی دولت‌ها با توجه به اینکه اقتصاد کشور متکی به صادرات نفت است اقتصاد کشور را با نفت شبکه‌ای ۸ دلار اداره کردند برخی هم شانس داشتند و کشور را در شرایط صادرات ۲ میلیون و پانصد هزار بشکه با قیمت ۸۰ و ۹۰ و ۱۲۰ دلار و گاهی ۱۴۰ دلار اداره کردند.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: دولت فعلی جزء استثنایی‌ترین دولت‌های بعد از انقلاب محسوب می‌شود، زیرا بی سابقه‌ترین اوضاع را در دولت فعلی شاهد بودیم بی سابقه‌ترین تحریم‌ها تجربه شده است و هم بی سابقه‌ترین تخریب‌ها را درباره این دولت داشته ایم چه از طرف بیگانگان و چه از داخل کشور خودمان. حتی به نادرست بر روی تخریب‌ها نام نقد نهادند و نقد را هم زیر سوال بردند.
وی گفت: در دولت فعلی بی سابقه‌ترین درآمد را تجربه کرده ایم با این حال این دولت مدیریت کشور را به خوبی انجام داده است و نگذاشته شرایط به آن بدی که مورد نظر ترامپ بود برسد. با وجود مشکلات فراوان از بابت تحریم، دولت توانسته است قیمت ارز را ثابت نگهداشته و کاهش دهد و طبیعی است تا این کاهش قیمت به کالا‌های اساسی برسد کمی زمان صرف می‌شود.
حجت الاسلام والمسلمین علوی افزود: در شرایطی که صادرات نفت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه و قیمت آن هر بشکه ۱۲۰ دلار بود پرداخت ۵۲ هزار میلیارد تومان یارانه کار سختی نبود، اما در شرایطی که صادرات نفت با کمترین قیمت به کمترین حد خود رسیده پرداخت ۵۲ هزار میلیارد تومان یارانه شبیه معجزه است که البته دولت این کار را انجام داده است.
وزیر اطلاعات خاطر نشان کرد: تحریم‌ها می‌توانست یک کشور را فلج و آثار تخریبی سیاسی اقتصادی فراوانی بر ما بگذارد، اما با رهنمود‌های مقام معظم رهبری، دولت با تدبیر و برنامه ریزی و مردم ما با بالابردن آستانه صبر در مقابل مشکلات ناشی از تحریم، از تحریم عبور کردیم. ملت و دولت خود را با تحریم وقف داده اند.
وی گفت: نقطه اوج تحریم‌ها پشت سر گذاشته شده است و ترامپ از تحریم‌ها چیزی بدست نمی‌آورد و ناچار است در مقابل ملت ایران سر تعظیم فرود آورد و مثل بچه آدم به برجام بازگردد، چون ملت ایران در شرایط فشار زیر بار مذاکره نمی‌رود و تسلیم آمریکا نمی‌شود.
حجت الاسلام والمسلمین علوی همچنین تصریح کرد: دولت در سال‌های تحریم توانست کشور را به خوبی اداره کند گوشت کیلویی ۳۰ هزار تومان سال ۹۲ در سال ۹۶ هم همان ۳۰ هزار تومان بود، بعد از اوج گرفتن تحریم‌ها قیمت‌ها افزایش یافت و به بازار شوک وارد شد.
وزیر اطلاعات همچنین گفت: برای دشمن مهم است که مردم از همه دولت واگرایی پیدا کنند.
حجت الاسلام والمسلمین علوی افزود: اگر به دولت احساس مثبت ندارید به گونه‌ای رفتار نکنید که گویی در زمین ترامپ بازی می‌کنید دشمن فرقی میان این قسمت و آن قسمت نظام قائل نیست.
وی گفت: برای دشمن واگرایی مردم از هر کجای دولت مهم است البته در داخل هم مردم میان این قسمت و آن قسمت دولت فرق نمی‌گذارند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۰۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در نشست تخصصی اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ پیشنهادات خود را برای ارتقای امنیت اطلاعات در جهان بیان کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان امروز چهارشنبه 5 اردیبهشت ماه با شرکت در نشست تخصصی اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ ضمن اشاره به  آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات یک بسته پیشنهادی با 5 محور ارائه داد.

متن کامل سخنرانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در نشست تخصصی اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ به شرح زیر است:

ابتدا لازم می‌دانم تشکر و قدردانی خود را از جنابعالی به خاطر برگزاری شایسته این نشست مهم بین المللی و خرسندی خویش را از دولت فدراسیون روسیه برای میزبانی گرم در این رویداد مهم امنیتی ابراز دارم؛ همچنین عملیات تروریستی مسکو را محکوم و به شما تسلیت می‌گویم.

همکاران گرامی؛

ما در حال گذار از نوعی حکمرانی پیچیده مبتنی بر اطلاعات هستیم که روز به روز در حال توسعه است و با تکیه بر فناوری اطلاعات، نه تنها دولت‌ها بلکه نظام سلطه با شناختی که از افراد و جوامع پیدا کرده‌اند، به سمت کنترل‌های روانکاوانه‌ای گام بر می‌دارند که کمتر رنگ و بوی مداخله سنتی را دارد. اما امکانی به مراتب بیش از گذشته برای اعمال سیاست و کنترل را در اختیار حاکمان و البته متأسفانه، دیگرانی قرار می‌دهد که می‌توانند اطلاعات را در اختیار گیرند.

همین امر سبب شده، اکنون، اطلاعات نقش و اهمیتی به مراتب بیش از گذشته پیدا نماید و یکی از مهمترین چالش‌های امنیتی در عرصه بین المللی، امنیت اطلاعات خصوصاً در فضای سایبری است که حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی کشورهاست.

عالی جنابان!

سایر همکاران من از امنیت اطلاعات به مفهوم رایج آن سخن گفتند که مورد موافقت ما نیز هست، اما من با یک " نظریه محوری" و متفاوت به این نشست آمده‌ام تا توجه شما را به دو تهدید بزرگ جلب نمایم که از آن به " تهدید نرم" و "تهدید نیمه سخت" تعبیر می‌کنم.

امنیت اطلاعات آن گونه که در نگاه ساده انگارانه تصور می‌شود، صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات و داده‌ها و ارتباطات نیست، بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر "برده سازی مدرن" از انسان‌ها و جوامع با حذف هویت انسانی و ملی آنان از طریق ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوندهای اجتماعی است.

از این منظر آسیب‌ها، چالشها و تهدیدات امنیت اطلاعات عبارتست از:

1- انحصار اینترنت به آمریکا

2- انحصار سیستم‌های عامل رایانه‌ها و تلفن‌های هوشمند (مانند ویندوز و اندروید به آمریکا)

3- انحصار دیتاسنترهای جهانی و بزرگ و سکوها (مانند گوگل و NSA به آمریکا)

در نتیجه این انحصارات تهدیدات زیر رخ نموده است:

1. سوء استفاده از اطلاعات و توانمند شدن صاحبان اطلاعات به نفوذ تا عمق زندگی افراد، جوامع و کشورها

2. شکل دهی به خواسته‌ها، زندگی و حتی آرزوهای افراد و جوامع بشری، مطابق با اهداف و امیال صاحبان مکنت و قدرت و نظام سلطه بین المللی

3. ایجاد امکان برای برخی کشورهای خاص به منظور در اختیار گرفتن زیرساختهای حیاتی کشورها که بعنوان مثال زیرساخت اینترنت در انحصار امریکاست و از این طریق زیرساختهای همه کشورها را در تصرف، کنترل و اختیار خود گرفته است.

4. دخالت حکومت‌ها فراتر از مرزهای سیاسی و حاکمیتی خود و حذف تدریجی حاکمیت ملی کشورها

5. ایجاد امکانی جدی برای تغییر در هویت انسانها و جوامع و شکل دهی به آن به دلخواه غرب و ایجاد فاصله بین افراد و جوامع با ریشه های خود

6. گسست و شکاف نسلی و پیوندهای اجتماعی، خانوادگی از طریق فردگرایی افراطی آن هم از نوع انحرافی و فروکاست انسانها به لذت جویی و کسب سود فردی

در نتیجه این موارد:

توانایی کنترل بی سابقه و به شدت افراطی، روانکاوانه و مداخله در خصوصی ترین لایه‌های زندگی افراد و جوامع و حتی کنترل ذهن و رفتار آنان با مقاصد تجاری و سیاسی به نوعی که آزادی، استقلال و قدرت انتخاب را از آنان سلب نموده و حاکمیت فردی و ملی را حذف و برده داری مدرن را شکل می‌دهد. کدام یک از شما با تغییر شگفت انگیز افکار و امیال نسل جوان خود حتی فرزندان خویش مواجه نشده‌اید؟!

عزیزان! سارق اصلی و عامل ناامنی همان کسی است که امین شمرده شده است، اوست که شبکه و اطلاعات را در دست دارد .

همان گونه که ملاحظه می‌شود از این منظر، امنیت فردی، اجتماعی و حاکمیت ملی کشورها به سرعت در معرض دو تهدید نیمه سخت به معنای تصرف سکوها، سیستم‌ها و سازوکارهای جهانی و همچنین، در معرض تهدید نرم به معنای تصرف افکار و علائق و اقناع انسانها برابر امیال نظام سلطه جهانی است.

همکاران محترم!

فقدان قوانین عادلانه بین المللی در این حوزه موجب گردیده تا دولت آمریکا با در اختیار داشتن مدیریت جهانی اینترنت و توسعه سکوهای اینترنتی، فضای سایبر بین المللی را قلمرو حاکمیتی خود بداند و بر حکمرانی کشورهای مختلف به ویژه در حوزه امنیت ملی آنها اعمال نفوذ نماید.

جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که سالها قربانی حملات سایبری متعدد از طرف امریکا و رژیم صهیونیستی بوده است. شما ماجرای حمله خطرناک به سایت اتمی جمهوری اسلامی ایران با بدافزار استاکس نت را به خاطر دارید. با توجه به این که اکثر سامانه های سخت افزاری و نرم افزاری، به ویژه سیستم عامل های رایانه ها و گوشی تلفن های هوشمند متعلق به شرکت های امریکایی است این کشور از این ابزار سوء استفاده می‌نماید. متاسفانه در عملیات‌های خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی از قبیل حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و یا ترور فلسطینی ها از بسترهای مذکور استفاده شده است.

عالی جنابان!

لازم است به برخی از کشورها که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری و یا خرید و نصب سخت افزارها و نرم افزارهای رژیم صهیونیستی را داده‌اند، هشدار دهم که رژیمی که با نسل کشی فلسطینیان و کودک کشی و زن کشی و جنایات متعدد علیه بشریت در غزه ماهیت خود را بر همگان آشکار ساخت صلاحیت ورود به این عرصه مهم را ندارد و کشورها باید مطمئن باشند که با گشودن مرزهای خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام های کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است. مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود.

همکاران گرامی!

در مقابل یک جانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش نمایند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهادها و ساختارهای جدید را خلق نمایند تا در برابر این دو نوع تهدید بی‌دفاع نباشند.

جمهوری اسلامی یک بسته پیشنهادی مشخص به این نشست ارائه می‌نماید:

1- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات

2- چندجانبه کردن نهادها و ساختارهای بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب

3- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا در فضای سایبر

4- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه ها و سکوهای غیر آمریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضاء با یکدیگر

5- تقسیم کار بین کشورهای مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنترها و سکوهای مستقل

ایران امروز، برخوردار از ظرفیت‌های غیرقابل انکار علمی و فناوری است که می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در سطح بین المللی فراهم نماید. جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تامین صلح و امنیت پایدار بین المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشورها در سطح جهان و منطقه همکاری نماید.

تشریح برنامه کاری احمدیان در روسیهمرور روند اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت راه تکلیف جاده‌های ترانزیتی اردبیل را مشخص کند
  • احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟
  • طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است