Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: ورود اسرائیل به ائتلاف مورد نظر آمریکا عملا زمینه را برای ورود احتمالی اسرائیل به هر جنگ احتمالی در منطقه باز می‌کند و این معنی را می‌دهد که عملا اسرائیل یکی از هدف‌هایی خواهد بود که در صورت بروز جنگ می‌تواند آسیب‌پذیر باشد، لذا آنها با ورود به این ائتلاف در یک طرف جنگ قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 10:15 - 03 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۴۱۴۳ نوذر شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با بیان اینکه هدف رژیم‌هایی مانند رژیم صهیونیستی از پیوستن به ائتلاف مورد نظر آمریکا در خلیج فارس این است که از هر فرصتی برای خودنمایی استفاده کنند، اظهار کرد: هدف اصلی آنها کسب مشروعیت بین‌المللی است.

رژیم صهیونیستی محدودیت سرزمینی دارد
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی محدودیت سرزمینی دارد و با توجه به اینکه در سرزمین‌هایی که اشغال کرده مستقر است، از مشروعیت بین‌المللی برخوردار نیست لذا باید تلاش کند پا را از این قلمرو سرزمینی  فراتر بگذارد.

رژیم صهیونیستی با شرکت در کانون‌های بحرانی جهان دنبال مشروعیت است
این استاد دانشگاه گفت: رژیم صهیونیست با توجه به محدودیت بزرگی که دارد، در تلاش است با شرکت در کانون‌های بحرانی در گوشه و کنار جهان، به‌ نوعی خودش را به جهان معرفی کرده و برای خود مشروعیت به وجود بیاورد.

حمایت قدرت‌های بزرگ از اقدامات رژیم صهیونیستی کارشناس مسائل غرب آسیا اظهار داشت: بنابراین رژیم صهیونیستی با شرکت در ائتلاف آمریکا در خلیج فارس، قلمرو دریایی خود را گسترش می‌دهد(منظور از قلمرو دریایی، الزاما مناطقی تحت کنترل و حاکمیت آنها نیست بلکه عملا دامنه نفوذ خود را در دیگر نقاط جهان گسترش می‌دهند). در این میان حمایت قدرت‌های بزرگ از جمله آمریکا، اروپا، روسیه و چین باعث شده تا برای پیوستن به چنین ائتلافی اعلام آمادگی کند. این قدرت‌ها نسبت به اینگونه رفتار‌های رژیم صهیونیستی خیلی بدبین نیستند.

توطئه شوم نزدیکی بخشی از جهان اسلام به اسرائیل شفیعی با تاکید بر ضعف و همراهی برخی کشور‌های منطقه هم در اقدامات و تحرکات اخیر رژیم صهیونیتسی گفت: متاسفانه برخی کشور‌های عرب مرتجع از طریق جنگ روانی و ایران هراسی که در منطقه رواج دادند، به این سمت حرکت می‌کنند که محور جهان اسلام علیه اسرائیل را به تقابل جهان اسلام با یکدیگر تغییر دهند و باعث نزدیکی بخشی از جهان اسلام به اسرائیل شوند.

محور ایرانی- عربی در مقابل عبری در حال تبدیل به محور عربی- عبری در مقابل ایرانی است وی تصریح کرد: اسرائیل هم با نشان دادن ایران به عنوان دشمن کشور‌های عربی تا حدودی موفق شده توجه دولت‌های منطقه را به سمت خود جلب کند. بنابراین محور ایرانی- عربی در مقابل عبری عملا در حال تبدیل شدن به محور عربی- عبری در مقابل ایرانی است. کسانی که بحران‌های منطقه را دنبال می‌کنند، دنبال تحقق چنین هدفی هستند.

شفیعی با اشاره به پیامدهای پیوستن اسرائیل به ائتلاف آمریکا در خلیج فارس نیز عنوان کرد: اول باید سطح این اظهارنظر را مورد توجه قرار داد که آیا فقط در حد حرف است و یا در عمل هم چنین اقدامی حادث می‌شود؟ دوم اینکه اگر در عمل چنین اتفاقی حادث می‌شود، میزان این حضور چقدر است؟ آیا تنها در حد اطلاعاتی و حضور دریایی محدود است یا اینکه به عنوان یک عضو موثر حضور خواهند داشت؟ هر کدام از اینها باشد یک پیامد مثبتی را در منطقه دارد و آن واکنش جهان اسلام به این حرکت است.

حساسیت افکار عمومی جهان نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی کارشناس مسائل غرب آسیا افزود: درست است که برخی کشور‌های عربی با اسرائیل ارتباط برقرار کرده‌اند اما افکار عمومی مردم منطقه نسبت به این رفتار رژیم صهیونیستی حساس است و عملا این رفتار اسرائیل باعث بیدار شدن اذهان ملت‌ها شده است.    شفیعی تاکید کرد: به هر حال جهانیان باید متوجه این نکته باشند که به دلیل استاندارد‌های ۲‌گانه در عرصه بین المللی (نسبت به این رفتار اسرائیل بی‌تفاوت هستند کما اینکه راجع به رفتار و توانمندی‌های هسته‌ای این رژیم نیز بی‌تفاوت هستند). اسرائیلی‌ها به زیر دریایی‌های مجهز به موشک با کلاهک‌های هسته‌ای مجهز شده‌اند که این را آلمان‌ها در اختیارشان قرار دادند و حداقل ۲ نوع از این زیر دریایی‌ها دارند.

استفاده اسرائیل از دلفین‌های هوشمند برای مین‌گذاری و آسیب‌پذیری رقبا این نماینده مجلس نهم اضافه کرد: این رژیم برای سیطره دریایی خود با دلفین‌های هوشمند برای مین‌گذاری و آسیب‌پذیری رقبایش استفاده می‌کند. همچنین آنها دارای ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای و زیر دریایی مجهز به تاسیسات اتمی هستند؛ اما شاهدیم جامعه بین‌المللی به جای محدودیت چنین امکانات و رفتار‌هایی در عرصه روابط بین‌المللی، به این رژیم اجازه دادند که دامنه نفوذ خود را به سمت دریا و زیردریا‌ها نیز نفوذ دهد.

امکان ورود احتمالی اسرائیل به هر جنگ احتمالی
وی افزود: ورود اسرائیل به ائتلاف مورد نظر آمریکا عملا زمینه را برای ورود احتمالی اسرائیل به هر جنگ احتمالی در منطقه باز می‌کند و این معنی را می‌دهد که عملا اسرائیل یکی از هدف‌هایی خواهد بود که در صورت بروز جنگ می‌تواند آسیب‌پذیر باشد، لذا آنها با ورود به این ائتلاف در یک طرف جنگ قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نوذر شفیعی رژیم صهیونیستی روسیه وچین کشورهای عرب منطقه افکار عمومی زیردریایی آلمانی آب های بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۰۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند

به گزارش همشهری‌آنلاین، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا با اشاره به مصوبه مجلس سنا برای کمک ۲۶ میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «کمک به اسرائیل، آن را قادر می‌سازد تا با حملات ایران و عوامل آن مقابله کند.»

وی افزود: « بسته کمک نظامی به اسرائیل کمک می کند کمبود خود را جبران کند.»

جیک سالیوان افزود: «بایدن با یک کودک آمریکایی که توسط حماس بازداشت و در ماه نوامبر آزاد شده بود، ملاقات کرد.»

وی خاطرنشان کرد: «حمایت تصویب شده توسط کنگره به جایگزینی مهمات دفاع هوایی در اسرائیل کمک خواهد کرد.»

مشاور امنیت ملی آمریکا ادامه داد: «ما تعهداتی از اسرائیل در مورد تسهیل ورود کمک های بشردوستانه دریافت کردیم. ما برای آزادی گروگان ها در غزه تلاش می کنیم.»

وی همچنین به مساله کشف گورهای دسته جمعی در اطراف بیمارستان های غزه اشاره کرد و گفت: «گزارش های مربوط به گورهای دسته جمعی در غزه بسیار نگران کننده است.»

دستگاه دفاع مدنی نوار غزه روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تعداد اجساد کشف شده از گور جمعی که روز شنبه پس از خروج نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در بیمارستان «ناصر» واقع در شهر خان‌ یونس در جنوب نوار غزه کشف شده بود، به ۲۸۳ جسد افزایش یافته است.

آفریقای جنوبی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تصمیمات دیوان دادگستری بین‌المللی را نادیده گرفته و به جنگ خود علیه غزه ادامه می‌دهد.

کد خبر 847120 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه آمریکا و اسرائیل

دیگر خبرها

  • نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله احتمالی به رفح
  • حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات ایران
  • به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • برنامه جهانی غذا: نیمی از ساکنان نوار غزه گرسنه هستند
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • عبور ایران از توان بازدارندگی استراتژیک رژیم صهیونیستی‌/ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی برای امنیت جهان لازم بود
  • قدرت‌نمایی حکیمانه
  • موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل
  • عربستان: جامعه جهانی به مسوولیت خود مبنی بر توقف تجاوز اسرائیل عمل کند
  • حکیم: جهان رژیم اسرائیل را وادار به توقف جنگ غزه کند