Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@08:36:42 GMT

۵۰ درصد مردم هشترود در بخش کشاورزی اشتغال دارند

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۱۶۷۲

۵۰ درصد مردم هشترود در بخش کشاورزی اشتغال دارند

به گزارش خبرنگار مهر، امین امینیان قبل از ظهر امروز یک شنبه در جلسه کارگروه آب کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان هشترود گفت: کشاورزی پایدار در گرو استفاده از فناوری های نوین است.

امینیان با اشاره به فرارسیدن هفته دولت اظهار داشت: این هفته فرصت خوبی را به منظور معرفی دستاوردهای دولت در طی یکسال گذشته فراهم می‌کند و می‌تواند بسیار موثر در خنثی نمودن فضای جنگ روانی باشد که دشمن با قصد ناامید کردن مردم انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین زمینه در شهرستان هشترود ۵۱ پروژه به ارزش ۶۶ میلیارد ۴۰۰ میلیون تومان مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت یا کلنگ‌زنی خواهد شد که نسبت به سال گذشته علی‌رغم تمامی محدودیت‌های مالی نشان از پیشرفت ۴ برابری دارد.

فرماندار هشترود با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد اشتغال و درآمدهای شهرستان در حوزه کشاورزی است و این در حالی است که میانگین استانی و کشوری چیزی حدود ۱۷ درصد در این حوزه است اظهار داشت: این مسئله نشان می‌دهد باید بصورت جدی پیگیری سرمایه‌گذاری و حمایت از سرمایه گذاران در بخش کشاورزی باشیم.

وی گفت: متاسفانه کشاورزی ما متناسب با علم روز توسعه و پیشرفت نداشته است و این امر موجب شده تا بسته به شرایط جوی، آب و هوایی و سایر عوامل محیطی میزان تولیدات کشاورزی ما تحت تاثیر قرار بگیرد و برای نمونه میزان برداشت گندم در سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش ۵۰ درصدی داشته است در حالی که با علمی نمودن کشاورزی می‌توانیم شاهد به ثمر رسیدن کشاورزی پایدار در منطقه باشیم که این مسئله نیازمند هماهنگی بیشتر دستگاه‌های اجرایی در راستای کاستن میزان آسیب‌ها است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در سال گذشته علی رغم تمامی محدودیت‌ها حمایت‌های خوبی در بخش کشاورزی و از کشاورزان در شهرستان صورت گرفته است که از جمله آن می‌توان به رتبه اول شهرستان در بخش مکانیزاسیون کشاورزی در سطح استان، رقم بالای پرداخت تسهیلات در زمینه اشتغال پایدار روستائی، انجام اقدامات زیربنایی برای آب رسانی به ۱۰۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند و ... اشاره داشت.

امینیان با تاکید بر اینکه در بخش کشاورزی ما باید بدنبال تولیداتی با ارزش افزوده بالا باشیم گفت: صرف تولید محصول به خودی خود ارزشمند نبوده و گاهی میزان بالایی از منابع آبی و خاکی کشور صرف تولید محصولاتی می‌شود که صرفه اقتصادی ندارد و باید با دادن الگوهای کشت مناسب از تولید چنین محصولاتی جلوگیری بعمل آورد و زمینه مناسب را برای محصولاتی با ارزش افزوده بالا فراهم ساخت تا از هدر رفت منافع ملی کشور، ثروت عمومی و میراث آیندگان جلوگیری بعمل آورد.

 وی در همین زمینه در اراضی پایاب سد سهند خواستار واگذاری شرکت تعاونی آب بران به شرکت‌های تعاونی تولید شد.

 وی همچنین از منابع آب و کشاورزی شهرستان خواست تا جلوی گسترش خارج از برنامه و غیرقانونی باغات را بگیرد، چراکه این امر مانع از آب رسانی به روستاهای پائین دست می‌شود و همچنین موجب تشویق افرادی شده است که غیرقانونی عمل می کنند.

کد خبر 4701243

منبع: مهر

کلیدواژه: هشترود کشاورزی اشتغال هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام شهرکرد عید غدیر خم گرگان یاسوج خطبه های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف اربعین حسینی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • جلوی ورود سیلاب به شهر راور گرفته شد