Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-27@06:23:13 GMT

نگاه اقتصادی‌ را از تئاتر بردارید!

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۲۶۵۹

یک کارگردان تئاتر با بیان اینکه "شرایط تئاتر خوب نیست" تاکید کرد: حال خوب همان حالی است که قبل از از خصوصی شدن تئاتر وجود داشت و باید نگاه اقتصادی‌مان را از تئاتر برداریم و به این فکر کنیم که از طریق دیگری پول در آوریم.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا -الهام شکیب کارگردان نمایش «بیماری خانواده میم»درباره این نمایش بیان کرد: ما این نمایش را از ۱۵ مرداد روی صحنه بردیم و تا نیمه شهریورماه نیز روی صحنه تئاتر «سپند» خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمرینات برای روی صحنه رفتن این نمایش چهارماه زمان برد البته من اجراهایم را با تعدادی دانشجو آغاز کردم و به دلیل یک سری مسائل مجبور شدم در میانه تمرین‌هایم بازیگرانم را تغییر و با افرادی حرفه‌ای آن را ادامه دهم و در نهایت روی صحنه ببرم.
او درباره علت تغییر بازیگرانش توضیح داد: دانشجویان به لحاظ اخلاقی خیلی متعهد به کار و انجام تمرین‌ها نبودند و دیر سر تمرین ها می‌آمدند و انگیزه لازم را نداشتند؛ این در حالی بود که من فکر می‌کردم اگر با این بچه‌ها کار کنم انرژی بیشتری به وجود می‌آید اما همه چیز برعکس بود. ما خودمان در دوران دانشجویی‌مان منتظر بودیم کسی به ما پیشنهاد بازی دهد و از آن استقبال می‌کردیم. شاید شرایط موجود باعث این اتفاق شده است.
شکیب یادآور شد: زمانی که ما کارمان را شروع کردیم مگر چند سالن نمایشی وجود داشت؟! اما الان دانشجویان خیلی راحت می‌توانند اجرا بگیرند و روی صحنه بروند. من داور جشنواره دانشگاهی بودم و برایم جالب است که ما یک نمایشی را رد کردیم و در جشنواره پذیرفته نشد اما همان نمایش اکنون روی صحنه است. متاسفانه اگر کاری هم روی صحنه برود نظارت حرفه ای روی آن صورت نمی‌گیرد.
این کارگردان تئاتر درباره متن و تمرینات این نمایش اضافه کرد: ما تقریباً از اوایل تیر ماه تمرینات گروه جدید را آغاز و حدود یک ماه و نیم تمرین کردیم. این نمایشنامه یک متن اجتماعی است و ابعاد روانشناسانه دارد. در این متن با یک خانواده از هم پاشیده روبرو هستیم که هرکدام درگیر تنهایی خودشان هستند و میل به تنها بودن دارند و در نهایت هم با مرگ یکی از اعضای خانواده تنهاتر از همیشه می شود. متن بسیار تلخ است اما نکته هایی دارد که زهر تلخی آن را ‌و بخش های کمدی دارد و در روند قصه نکاتی وجود دارد که تماشاچی را می‌خنداند.
وی با تاکید براینکه "مردم کار خوب میخواهند و از اجراهای بازیگر محور هم گاهی خسته می‌شوند" گفت: قبل از من نمایشی در همین سالن اجرا می‌شد که بازیگر چهره داشت اما با این حال نتوانست استقبال خوبی داشته باشد.
شکیب با بیان اینکه "شرایط تئاتر خوب نیست و حال کلیت آن باید بهتر شود"  اظهار کرد: حال خوب همان حالی است که قبل از خصوصی شدن تئاتر وجود داشت. البته همان موقع هم دوست داشتیم تئاتر خصوصی شود اما نه به این شکل. باید همه تلاش کنیم کار خوب روی صحنه ببریم و برایمان مهم نباشد که چقدر فروش خواهد داشت. باید نگاه اقتصادی مان را از تئاتر برداریم و به این فکر کنیم که از طریق دیگری پول در آوریم. تئاتر و هنر نباید فروخته شود. نه خودمان را بفروشیم و نه تئاتر را به کسی.
این کارگردان در پایان صحبت‌های خود با اشاره به عنوان تهیه کننده در عوامل تولید این نمایش گفت: تهیه کننده من، خود مدیر تالار سپند است اما به این شکل نبود که مخارج را برعهده داشته باشد بلکه کار را روی صحنه برد و تولید را با هزینه اندکی انجام داد و قراردادهای هر کدام از ما به صورت درصدی از میزان فروش بسته شده است.
به گزارش ایسنا، عوامل نمایش «بیماری خانم میم» به این شرح است : نویسنده: فائوستو پاراویدینو، مترجم: نیایش بهمنیه، طراح و کارگردان: الهام شکیب، بازیگران: (به ترتیب حروف الفبا) حامد احمدجو، امیر سفیری، ناز شادمان، مهدی صدر، آرزو عالی، پیمان مقدمی، تهیه کننده: فرشاد حبیبی، مشاور پروژه: پگاه طبسی نژاد، موسیقی: آنکیدو دراش، عکاس، تیزر و گرافیک: مهران بی پروا، مدیر تولید: سعید زارع محمدی، احمد نجفی، دستیار کارگردان و برنامه ریز: حامد کریوند، مدیر صحنه: علیرضا ملک محمودی، منشی صحنه، اپراتور نور و صدا: مهشید سلطانی، دستیار صحنه: زهرا طالش پور، دستیار مدیر تولید: علیرضا ملک محمودی، دستیار دوم کارگردان: فاروق حاجی زاده، طراح نور: علیرضا ترحمی. برچسب ها: تئاتر ، اقتصادی ، بازیگران

منبع: خرداد

کلیدواژه: تئاتر اقتصادی بازیگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۲۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم مستند از اراک تا تل‌آویو اکران شد

کارگردان فیلم مستند «از اراک تا تل‌آویو» در مراسم اکران این فیلم گفت: مستند «از اراک تا تل‌آویو» روایت اجتماعی از مردم اراک در شب عملیات جمهوری اسلامی ایران در دفاع از خود مقابل رژیم سفاک و متجاوز صهیونیستی است و فیلم تلاش می‌کند روایت مستند از تنوع اجتماعی مردم اراک و احساس شور، نشاط، غیرت و اقتدار را به نمایش بگذارد.
حاج محمدحسینی با بیان اینکه فیلم با روایتی هنری تلاش می‌کند این رشور و شعف را به زبان هنر نشان دهد، افزود: زمان مستند ۱۸ دقیقه است و از زمان حمله تا ساخت این مستند حدود هفت روز طول کشید و عوامل حوزه رسانه به صورت شبانه‌روز و جهادی کار کردند.
او گفت: فیلم تلاش کرده تا نگاه اجتماعی داشته باشد و با این نگاه این اتفاق تاریخی که برای اولین بار جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل حمله کرد را به نمایش بگذارد.

کارگردان فیلم مستند «از اراک تا تل‌آویو» این مستند را از این جهت حائز اهمیت دانست که نتانیاهو شهر اراک را تهدید کرده بود و این فیلم سعی کرده تا نگاه مردم اراک به این تهدید را نشان دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • دلش برای «آسید کاظم» پر می‌کشید
  • نکوداشت اکبر زنجانپور در نوزدهمین «شب کارگردان»
  • فیلم مستند از اراک تا تل‌آویو اکران شد
  • «اکبر زنجانپور» در نوزدهمین دوره شب کارگردان تجلیل خواهد شد
  • پشت صحنه تازه‌ترین فیلم پارسا پیروزفر در سینما
  • «دروغ پارلمانی» در پردیس شهرزاد بازگو شد
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • سی و پنج سال پیش دچار جادوی تئاتر شدم/شمع شب چراغ روشن شد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • «دروغ پارلمانی» به شهرزاد آمد/ با دروغ همه چیز به دست میاد!