Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد دانشگاهی کشور گفت: ارتباط و همدلی خوبی بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه‌ها وجود دارد و آموزش‌های مهارتی بر پایه مزیت‌های بومی برای جوانان در جهاد دانشگاهی دنبال می‌شود. ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمیدرضا طیبی صبح امروز در دیدار با استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: توسعه فرهنگی یکی از عوامل پیشرفت در جوامع بشری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از اهداف جهاد دانشگاهی کشور را رسیدن به پیشرفت و نهادینه‌سازی توان کشور دانست و گفت: جهاد دانشگاهی در بُعد آموزشی اشتغال و کارآفرینی اقدامات موثری انجام داده و این نهاد نیز در حوزه علم و فناوری و پزشکی با تمرکز بر سلول‌های بنیادی فعالیت کرده است.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور افزود: جهاد دانشگاهی در استان‌های کشور بر مبنای تامین نیازهای مالی و مزیت‌های بومی انسان‌ها در حوزه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی فعالیت می‌کند.

ایجاد مشاغل خانگی از رویکردهای مهم جهاد دانشگاهی قم استواگذاری طرح‌های تحقیقاتی به جهاد دانشگاهی اردبیل رشد 300 درصدی یافتجهاد دانشگاهی فارس خدمات ناباروری و سلول درمانی ارائه می‌کند

طیبی تصریح کرد: ارتباط و همدلی خوبی بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه‌ها وجود دارد و آموزش‌های مهارتی برای جوانان در جهاد دانشگاهی دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه مزیت‌ها و استعدادهای استان در حوزه اشتغال خانگی شناسایی شده است ادامه داد: طرح اشتغال خانگی در 9 استان کشور اجرا شده و در این جهت نیز بر روی مزیت‌های آن استان تولید اشتغال شده و در خراسان جنوبی در حوزه تولید عناب ورود کردیم.

خراسان جنوبی اولین تولیدکننده عناب کشور

استاندار خراسان جنوبی نیز در این دیدار بیان کرد: نخستین تولیدکننده عناب در کشور استان خراسان جنوبی بوده و علاوه بر آن نیز از ظرفیت‌های کشاورزی و محصولات استراتژیک دیگر مانند زعفران و زرشک برخوردار است.

محمدصادق معتمدیان با بیان اینکه عدم وجود صنایع فرآوری و بسته بندی یکی از مشکلات استان است اظهار داشت: باید به صنایع تبدیلی و تکمیلی و فرآوری محصولات مزیت‌دار کشاورزی و معدنی در بخش سرمایه ‌گذاری توجه شود.

وی افزود: باید جلوی خام فروشی محصولات استراتژیک و مواد معدنی در استان گرفته شود و در بحث فرآورده‌های معدنی سرمایه‌گذاری صورت گیرد.

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۲۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جعفری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سیل خسارت سنگینی را به کشاورزی خراسان جنوبی وارد کرده است، اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان‌ها، بالغ بر پنج هزار و ۴۴۳ میلیارد ریال برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیربخش‌های کشاورزی استان از جمله قنوات، باغات، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

وی افزود: گروه‌های تعیین و ارزیابی خسارات پس از سیل در سطح مراکز بخش سازماندهی و تمام مناطق خسارت‌دیده نیز فهرست‌برداری شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: جبران خسارات سیل به کشاورزی این استان قدری دشوار است و بر اساس برآوردهای اولیه خسارات سیل به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

وی با بیان اینکه اکیپ‌های راهسازی در سطح اکثر مراکز جهاد کشاورزی مستقر بوده و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند، بیان کرد: همکاران مدیریت در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغات استان را انجام می‌دهند.

جعفری گفت: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بندها انجام خواهد شد تا پیش از فصل آبیاری باغات زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

وی گفت: بر اساس گزارش‌های ارسالی، شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت را اعلام نموده که این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه بیشترین خسارت به منابع آبی کشاورزی وارد آمده است، اظهار کرد: طبق گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ رأس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

جعفری گفت: البته تاکید می‌گردد که گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

کد خبر 6090006

دیگر خبرها

  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی تولید شد
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی