Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ایرانشهر گفت: کمبود صنایع تبدیلی و بسته بندی مناسب خرما در این شهرستان سبب شده است تا بخش زیادی از خرمای ایرانشهر به دست واسطه‌ها خریداری و با نام دیگر شهرستان‌ها عرضه شود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، ایرانشهر در زمره یکی از بزرگترین شهرهای تولید کننده خرما و به نوعی قطب تولید این محصول پر ارزش غذایی در سیستان وبلوچستان است که به گفته معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان، این خطه از کشور در بخش تولید خرما از ظرفیت‌های خوبی برخوردار بوده و در زمینه سطح کشت رتبه ‌‌اول و سطح تولید رتبه دوم کشور را از آن خود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از آنجایی که بیش از 70 نوع خرما در این دیار کشت و برداشت می شود عمده خرمای تولیدی نیز به استان های همجوار و کشورهای همسایه پاکستان و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

در همین راستا  ابوذر کوثری، فرماندار ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار پهره بیان کرد: این شهرستان با 10 هزار هکتار نخلستان، یکی از مراکز بزرگ تولید خرما در سیستان و بلوچستان و به عنوان قطب تولید خرما در استان است که 7هزار هکتار نخیلات، بارور و 3هزار هکتار نخیلات، غیر بارور هستند.

وی میزان تولید سالانه محصول خرما را بیش از 45 هزار تن عنوان کرد وافزود: برداشت خرما در  ایرانشهر از نیمه تیر آغاز و تا اواخر مهر ادامه خواهد داشت، به گونه ای که محصول خرما در سه مرحله جمع آوری وتحویل سردخانه ها می شود.
 
کوثری با بیان اینکه ایرانشهر دارای 6 سردخانه با ظرفیت بیش از 12 هزار تن است، ادامه داد: مازاد این ظرفیت به دلیل نبود سردخانه برای نگهداری به مناطق دیگر عرضه می‌شود.

وی در ادامه به میزان اشتغالزایی اشاره کرد و افزود: هر هکتار از نخلستان ها برای سه نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد کرده و به طور میانگین هم اکنون بیش از 3هزار نفر به صورت مستقیم مشغول به کار می باشند.

فرماندار ایرانشهر تصریح کرد: با آغاز فصل برداشت محصول خرما در این شهرستان بیش از 20 هزار نفر به صورت اشتغال فصلی و غیرمستقیم در کار جمع‌آوری، بسته بندی، حمل و فرآوری مشغول به کار هستند.

وی خاطر نشان کرد: کمبود صنایع تبدیلی و بسته بندی مناسب باعث شده تا بخش زیادی از خرمای ایرانشهر به دست واسطه‌ها خریداری و با نام دیگر شهرستان‌ها عرضه شود.

کوثری با تاکید بر این مطلب که کشاورزان نباید محصول خرما را پیش فروش کنند، ادامه داد:اگر این محصول در سردخانه ها نگهداری شود و در ماه مبارک رمضان یا مهر ماه و ایام عید نوروز به بازار عرضه شود باعث سودآوری مناسب برای کشاورزان می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت چغندر قند در دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول  گفت: در سال زراعی جاری ۵ هزار و ۱۸۵ هکتار از مزارع این شهرستان به کشت چغندرقند اختصاص یافت. 

بهروز قمر زاده افزود:  ۲۹ دستگاه ماشین ‏آلات برداشت چغندرقند در شهرستان دزفول فعال است و پیش بینی می‌شود حدود  ۳۵۰ هزار تن محصول چغندرقند از مزارع این شهرستان برداشت شود. 

وی ادامه داد: محصول چغندر شهرستان دزفول پس از برداشت به ۱۲ کارخانه قند از جمله کارخانه قند بنیاد اصفهان، نقش جهان اصفهان، همدان، قزوین، مرودشت، چهارمحال، اهواز، شوش، اسلام آباد، کوار، فسا و اقلید منتقل ‏می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول اظهار کرد: کشت چغندرقند در شهرستان دزفول همه ساله بصورت پائیزه کشت می‏شود.

 

 

دیگر خبرها

  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد