Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، خلیل نیکشاد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل صبح امروز در دومین کنفرانس بین‌المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک گفت: بیش از ۲۹ درصد اشتغال استان اردبیل در حوزه کشاورزی بوده و این بخش بالای ۳۵ درصد از تولید ناخالص استان را به خود اختصاص می‌دهد که تمامی این موارد نشان از جایگاه بالای استان اردبیل در بخش کشاورزی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: استان اردبیل دارای پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بسیاری در بخش کشاورزی و تولید محصولات ارگانیک بوده به طوری‌که با دارا بودن ۱.۰۱ سطح اراضی کشور میزان تولیدات انواع محصولات کشاورزی این استان با ۴.۵ میلیون تن، ۴ درصد کل تولیدات کشور را شامل می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: تنوع اقلیم در استان اردبیل به عنوان ویترین تولید محصولات کشاورزی، این استان را به برند تبدیل می‌کند و وجود دشت زرخیز مغان در کنار دشت اردبیل با ارتفاع ۱۴۰۰ متر از سطح دریا، وجود ۴۳۰ گونه گیاه دارویی شناسه‌دار در خلخال و جنوب استان اردبیل و همچنین دشت مشگین‌شهر، سبب جایگاه بالای اردبیل در حوزه کشاورزی شده و به طوری‌که ۱۲۰ هزار بهره بردار در کل عرصه‌های کشاورزی استان اردبیل فعال هستند.

نیکشاد ادامه داد: استان اردبیل از حیث تولید انواع محصولات ارگانیک نیز دارای شرایط مناسبی است و در حالیکه طبق آمار موجود مصرف سموم در اراضی کشاورزی ۱.۲ کیلوگرم در هکتار است این رقم در پهنه‌های کشاورزی استان اردبیل به ۴۰۰ گرم تقلیل می‌یابد و این امر به دلیل شرایط اقلیمی موجود در استان اردبیل رخ داده و سبب تولید محصولات ارگانیک می‌شود.

او عنوان کرد: میزان تولید سیب زمینی در استان اردبیل سالانه به ۸۰۰ هزار تن می‌رسد و طبق آمار جهانی اراضی کشاورزی سیب زمینی ۷ الی ۱۲ بار سم پاشی می‌شود این در حالی است که در استان اردبیل فقط ۱ یا دو بار سم پاشی انجام می‌گیرد که سبب تولید محصولات ارگانیک و پاک می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: در حال حاضر نیاز به ارتقای تکنولوژی مبارزه شیمیایی، تعریف مبانی استانداردسازی تولید، استفاده از دانش ژنتیک و تولید محصولات بیولوژیک، تقویت نظام پیش آگاهی و مباحث هواشناسی که در ارتباط با بهداشت تولیدات و سلامت جامعه بوده و در کنار آن فرهنگ سازی مصرف و تولید جزو اولویت‌ها و نیاز‌های بخش کشاورزی استان است.

نیکشاد گفت: با توجه به تغییر رفتار تولیدی خود، نیاز به ورود جدی و رصد و پایش علم محور بر روی عوامل خسارت‌زا داریم و در کنار آن باید توجه جدی بر روی مسائل برندسازی و توسعه صنایع تبدیلی در استان اردبیل داشته باشیم.

انتهای پیام/ح

تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن سیب زمینی در اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۳۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان

ایسنا/لرستان معاون اقتصادی استانداری لرستان با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

سیروس ابراهیمی در حاشیه جلسه تنظیم بازار که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، کارگروه تنظیم بازار را یکی از کارگروههای مهم عنوان کرد و افزود: در این کارگروه معمولا مسائل بازار، تولید، عرضه، مصرف، قیمت و نظارت مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان عنوان کرد: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است که باید به دیگر استان‌ها صادر شود، چالش بعدی ۱۰ درصد ارزش افزوده است که محل اختلاف سازمان جهاد کشاورزی و امور مالیاتی است که باید بررسی شود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه یکی از مصوبات امروز جلسه تنظیم بازار تحویل سبوس گندم به دامداران بود، گفت: کارخانجاتی که به تعهد خود در خصوص تحویل سبوس گندم به دامداران عمل نکنند سهمیه گندم آن‌ها قطع می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول