Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: در شورای مرکزی کارگزاران، درباره سخنان کرباسچی، بحث‌هایی مطرح شد و فردی هم جلسه شورا را در این رابطه ترک نکرد مگر اینکه در کمیته سیاسی حزب، بحثی مطرح شده باشد.

به گزارش صدای ایران از برنا، «محمود علیزاده طباطبایی»، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، درباره اینکه در جلسه اخیر کارگزاران، سخنان کرباسچی مبنی بر اینکه رهبری خاتمی بر اصلاح‌طلبان را قبول ندارد و فائزه هاشمی این جلسه را ترک کرده است گفت: بنده در این باره اطلاعی ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آخرین جلسه شورای مرکزی که یک یا دو هفته قبل برگزار شده است، بنده نیز حضور داشتم و کرباسچی درباره این اظهارنظر توضیح دادند اما بحث بنده این است که همه مقامات قابل انتقاد هستند. کرباسچی گفت فقط انتقاد کرده است. وی همچنین گفت، در اولین جلسه‌ای که در سال 76 برگزار و بحث خاتمی مطرح شد و همه از این حضور استقبال کردند بحث وی با خاتمی این بود که شما که می‌خواهید در راس بالاترین مقام کشور قرار بگیرید، چه برنامه‌ای برای اداره کشور دارید.

بحث آقای کرباسچی شخص آقای خاتمی نبود

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: بنابراین بحث کرباسچی شخص خاتمی نبود چراکه برای شخص خاتمی احترام بسیاری قائل هستند. فقط بحث وی این بود که وقتی مردم همه خود را در اختیار خاتمی می‌گذارند و با اشاره او به یک جریان در انتخابات رای می‌دهند، این سوال از خاتمی مطرح می‌شود که آیا از این جریان بازخواست لازم را انجام داده یا خیر؟ آیا ارزیابی از عملکرد اینها داشته و یا آنها را مورد بازخواست قرار داده است؟ بنابراین بحث کرباسچی این بود.

شاید در کمیته سیاسی حزب، فردی جلسه را ترک کرده باشد

این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران ادامه داد: بنابراین نباید خود را از نقد محروم کنیم. بالاترین مقامات را باید نقد کرد چراکه در انتقاد کردن است که اصلاح صورت می‌گیرد. بنابراین اگر جریان اصلاح‌طلب، عنوان اصلاح‌طلبی را یدک می‌کشد باید مشخص شود چه چیزی را می‌خواهد اصلاح کند که در حال حاضر نیاز به اصلاح دارد. در شورای مرکزی کارگزاران نیز این بحث‌ها مطرح شد و فردی هم جلسه شورا را در این رابطه ترک نکرد مگر اینکه در کمیته سیاسی حزب، بحثی مطرح شده باشد.

یزدی و لاریجانی در شورای نگهبان کنار هم می‌نشینند اما صحبت خود را به رسانه‌ها می‌گویند

علیزاده طباطبایی در پاسخ به این سوال که چرا این انتقادات در جلسه خصوصی با خاتمی مطرح نشده است تا رسانه‌ای نشود؟ نیز تصریح کرد: وقتی که دو رئیس قوه قضائیه سابق که دو، ده سال در راس قوه قضائیه بودند و هر دو با حکم رهبری، عضو شورای نگهبان هستند و هر دو نیز هفته‌ای یک الی دو روز در کنار هم می‌نشینند اما صحبت‌های خود را با یکدیگر مطرح نمی‌کنند و صحبت‌های خود را در رسانه‌ها مطرح می‌کنند، بنابراین طبیعی است که دبیرکل یک حزب، انتقاد خود را نسبت به بالاترین مقام اصلاحات مطرح کند. بنده که بارها به شهرستان‌ها سفر می‌کنم انتقاداتی از سوی بدنه حزب به ما وارد می‌شود و می‌گویند که مردم به شما اعتماد کردند و اکثریت مجلس را به عنوان لیست اصلاحات وارد مجلس کردند اما این لیست بی‌ضابطه انتخاب شده بود که درصد بالایی از آنها، راه خود را از راه اصلاحات جدا کردند.

وی همچنین در مورد فرایند سخت‌گیرانه تائید صلاحیت کاندیداهای اصلاح‌طلب از سوی شورای نگهبان در انتخابات قبلی مجلس گفت: اگر ما در مورد مجلس، محدودیت شورای نگهبان را داشته باشیم تا اندازه‌ای می‌توان این موضوع را پذیرفت که خاتمی و عارف مجبور شدند این لیست را ارائه دهند. از بین تائید شده‌های شورای نگهبان نیز بهترین‌ها گزینش نشدند اما در انتخابات شوراها که محدودیت شورای نگهبان را نداشتیم در حالی که شایسته‌ترین مدیران شهرداری، کاندیدای شورای شهر بودند در لیست قرار نگرفتند و چند تا خانم و جوان را در لیست قرار دادند. تعداد مدیران خانم که در شهرداری سابقه داشتند بسیار بود. ترکیبی که انتخاب شد ترکیب نامناسب بود و دلیل عدم موفقیت شوراها این بوده چراکه محدودیت شورای نگهبان وجود نداشت. بنابراین این نقدها باید مطرح شود تا در دوره آینده، با حساسیت و دقت بیشتری، این انتخاب‌ها صورت گیرد. 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: محمود علیزاده طباطبایی حزب کارگزاران کرباسچی فائزه هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۳۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!

در روزهایی که باشگاه استقلال قرارداد خود را با حامی مالی اسبق خود به صورت یکطرفه فسخ کرده بود ضمانت‌نامه ۸۰ میلیارد ریالی این باشگاه بدون مجوز هیات مدیره باشگاه به حامی مالی بازگردانده می‌شود.

به گزارش مشرق، در روزهایی که احمد مددی مدیریت باشگاه استقلال را بر عهده داشت قراردادی را با یکی از شرکت‌های فعال در زمینه وب منعقد کردکه این قرارداد به مدت سه سال اعتبار داشت؛ اما مصطفی آجورلو پس از استعفای احمد مددی این قرارداد را به صورت یکطرفه فسخ کرد.

این ماجرا به کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان ارائه شد. جلسه‌ای میان طرفین برگزار شد، جلسه‌ای که نماینده باشگاه استقلال در آن حضور پیدا کرد اما نماینده های وب در این جلسه حضور پیدا نکرد. آنها با ارسال نمابری اعلام کردند مدیرعامل شرکت‌های‌وب در مسافرت خارج از کشور هستند و قادر به شرکت در جلسه نیستند.

کمیته حَکَمیت وزارت ورزش جلسه دیگری برای روز شنبه ۲۴ مهر ساعت ۱۰ صبح تعیین وقت کرد که این بار هر دو طرف شرکت کردند؛ جلسه‌ای که بیش از دو ساعت طول کشید،

طرفین مطالب خود را مطرح کردند که منجر به تفاهم نشد و قرار بر صدور گواهی و حکم کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان شد که ۴۸ ساعت بعد، یعنی امروز دوشنبه گواهی حکم مبنی بر تایید نظر شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران در خصوص بر عدم ایفای تعهدات قراردادی توسط شرکت داده گستر عصر نوین که مجوز فسخ یک‌طرفه است، به نشانی باشگاه ابلاغ شد.

طرفین مطالب خود را مطرح کردند که متاسفانه منجر به تفاهم نشد و قرار بر صدور گواهی و حکم کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان شد. چهل و هشت ساعت بعد حکمی را صادر کرد که این حکم حکایت از این داشت که باشگاه استقلال مجوز به فسخ یکطرفه بوده است.

سرپرست فعلی مدیرعاملی باشگاه استقلال که در آن روزها معاون فرهنگی باشگاه استقلال بود نقش پرررنگی در فسخ این ماجرا داشت و اثبات کرد که حامی مالی استقلال به تعهدات خود طبق مفاد قرارداد عمل نکرده است و آبی‌پوشان حق داشتند ضمانتنامه تعهد پرداخت ۸۰ میلیارد ریالی را که این شرکت در اختیار باشگاه قرار داده بود تا درصورت عدم انجام تعهدات ،توسط باشگاه به بانک ارایه شود وصول کند.

این ماجرا ادامه پیدا کرد تا زمانی که سمیعی از استقلال جدا می‌شود و پس از مدتی که دوباره در نقش هیات مدیره به جمع این تیم باز می‌گردد سراغ ضمانت‌نامه مالی را از معاونت مالی وقت استقلال می‌گیرد. این ماجرا به هیات مدیره باشگاه استقلال کشیده و مشخص می‌شود این ضمانت‌نامه ۸۰ میلیارد ریالی بدون مجوز هیات مدیره به حامی مالی وقت استقلال بازگردانده شده است، مدیران ارشد استقلال از این موضوع انتقاد کردند و اعتقاد داشتند نباید چنین کاری از سوی معاون مالی سابق استقلال صورت می‌گرفت!

اتفاق عجیب اینکه چند هفته پیش حامی مالی پیشین استقلال که در حال حاضر مالک باشگاه هوادار است چک ۵۰ میلیارد ریالی آبی‌ها را که بابت صدور رضایت‌ محمدرضا خالدآبادی در اختیارشان گذاشته بود را برگشت می‌زند و حساب استقلال مسدود می‌شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • حق مسکن افزایش پیدا کرد؟ | توضیحات مهم مدیرکل روابط کار وزارت تعاون
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • توضیحات مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب/ تشکیل سازمان «سپند» تأیید شد
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران