Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی از دستگیری فردی خبر داد که با فروش نرم افزارهای جعلی از تعدادی از شهروندان کلاهبردی کرده بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سرهنگ احسان آنقی رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: مدتی قبل شهروندی با ارائه مرجوعه قضایی به این پلیس اظهار داشت چندی پیش با تبلیغی از فروش یک نرم‌افزار ردیاب تلفن همراه در یک کانال تلگرامی مواجهه شدم و با عضو شدن در این کانال برای خرید نرم افزار به درگاه بانکی موجود در کانال وارد شده و اطلاعات حسابم را وارد کردم که بعد از مدت زمانی مبلغ ۹ میلیون ریال از حسابم به صورت غیرمجاز برداشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با هماهنگی مقام قضائی و آغاز تحقیقات تخصصی کارشناسان پلیس فتا، اطلاعاتی و مدارکی دیگر از کلاهبرداری و سرقت های اینترنتی صورت گرفته از سوی متهمان این پرونده به دست آمد.

این مقام انتظامی افزود: در مراحل رسیدگی به این پرونده، سارقان که ساکن استان البرز بودند، شناسایی و دستگیر شدند و برای تکمیل تحقیقات به پلیس فتا استان دلالت شدند.

وی با اشاره به کشف و توقیف تعدادی سیم کارت و گوشی تلفن همراه از محل سکونت متهمان گفت: متهمان در تحقیقات انجام‌شده ضمن اقرار به جرم خود و برداشت ۷۰۰ میلیون ریال از حساب های بانکی به دست آمده در این کلاهبرداری ها عنوان داشتند که با طراحی نرم‌افزارهای جعلی ردیاب تلفن همراه، صیغه یاب، ماهواره جیبی و ایجاد درگاه جعلی بر روی آن‌ها و انتشار آن در گروه‌ها و کانال‌های تلگرامی، اقدام به سرقت اطلاعات حساب افراد کرده و در فرصتی مناسب از حساب آن‌ها برداشت می کردند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی بابیان اینکه متهمان برای برخورد قانونی به دادسرا تحویل داده شدند، عنوان کرد: در بازبینی از سیستم‌های رایانه‌ای و گوشی‌ تلفن همراه متهمان، نرم‌افزارهای جعلی ردیاب تلفن همراه، دوربین لخت کن، صیغه یاب و ماهواره جیبی به همراه اطلاعات حساب بانکی تعداد ۶۸۰ نفر نیز به دست آمد.

وی در ادامه با بیان اینکه امروزه بسیاری از برنامه‌های غیرمجاز که در فضای مجازی وجود دارند، در واقع طعمه‌ای از سوی کلاهبرداران می‌باشند، گفت: کاربران مراقب باشند تا به هر برنامه‌ای که در فضای مجازی تبلیغ می‌شود اعتماد نکنند، زیرا افراد سودجو از طریق این نرم‌افزارها کاربران را به درگاه‌های جعلی کشانده و اقدام به کلاهبرداری از آن‌ها می‌کنند.

آنقی به خانواده‌ها توصیه کرد: همواره به دنبال این باشید تا سواد رسانه‌ای خود را افزایش دهید و به‌طورجدی مراقب فعالیت‌های فرزندان خود در فضای مجازی باشید تا اینکه ندانسته و از روی کنجکاوی گرفتار خطرات آن نشوند و در صورت مواجهه با موارد مجرمانه موضوع را سریعاً از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما در میان بگذارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۴۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ صادق ضرونی سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در پی اعلام یک فقره سرقت از مزون لباس واقع در محله محمودیه تهران، مأموران پلیس به بررسی این موضوع پرداختند.

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: با بررسی دوربین‌ها مشخص شد سرایدار ساختمان که از اتباع کشور همسایه بوده با همدستی دو نفر دیگر، نیمه شب اقدام به سرقت لباس‌ها کرده است.

سرهنگ ضرونی بیان کرد: بررسی‌های اولیه نشان می‌داد متهمان از طریق فضای مجازی اقدام به فروش لباس و اموال مسروقه کرده‌اند.

این مقام انتظامی افزود: با به‌کارگیری شیوه‌های نوین پلیسی و در یک اقدام غافلگیر کننده سرایدار ساختمان دستگیر و پس از کشف اموال مسروقه در اتاق سرایداری دو نفر دیگر از همدستان شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: متهمان به کلانتری منتقل و پس از تکمیل پرونده متهمان به مرجع قضائی معرفی شدند و کشف سایر جرایم احتمالی در دستور کار پلیس قرار دارد.

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت در پایان به شهروندان به ویژه مغازه داران توصیه کرد که فروشگاه‌ها و انبارهای خود را به تجهیزات امنیتی همچون دوربین‌های مداربسته و دزدگیر مجهز کنند.

کد خبر 6089985

دیگر خبرها

  • انهدام شرکت هرمی کیونت در کرج
  • جزییات قتل بازپرس سابق در آمل؛ ۵ نفر دستگیر شدند
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال دستگیر شد
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • متهمان به قتل در آمل دستگیر شدند
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • سارقان مسلح احشام در دام پلیس آبادان