Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، موضوع ادغام موسسات معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که از حدود ۲ ماه قبل به موازات ادغام موسسات سایر معاونت‌ها در این وزارتخانه دنبال می‌شود، به نتیجه نهایی نزدیک می‌شود و طبق تصمیمات جدید، قرار است این ۳ موسسه به ۴ مرکز یا معاونت تبدیل شوند.

بر این اساس، دو موسسه از سه موسسه خانه کتاب، بنیاد شعر و ادبیات داستانی و موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی در یک موسسه بزرگ‌تر تجمیع و موسسه باقی‌مانده به عنوان موسسه مادر، توسعه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نحوی که فعالیت‌های دو موسسه تجمیع‌شده، ذیل موسسه مادر ادامه می‌یابد. با توجه به این‌که بخشی از وظایف و مأموریت‌های خانه کتاب به اداره کتاب انتقال یافته، به نظر می‌رسد که موسسه باقی‌مانده که می‌توان از آن به عنوان «موسسه مادر» یاد کرد، موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی باشد؛ به نحوی که از این به بعد، مأموریت‌های باقی‌مانده خانه کتاب و وظایف بنیاد شعر و ادبیات داستانی در این موسسه پیگیری می‌شود.

موسسه مادر در آینده دارای ۴ مرکز یا معاونت خواهد بود که امور نشر و نمایشگاه، شعر و داستان، اداری و مالی و انفورماتیک را در برنامه داشته باشد که در دو مورد اول، گسترش فعالیت‌های حوزه نشر، نمایشگاه و ادبیات را پیگیری می‌کند.

این ساختار در جلساتی که طی هفته گذشته برگزار شده، به نتیجه رسیده، اما عملیات انتقال و جابه‌جایی نیروها، امکانات و دارایی‌های این سه موسسه تا پایان سال ۹۸ به طول خواهد انجامید. این در حالی است که طبق تصمیمات اتخاذ شده در جلسات معاونت فرهنگی، نیروی انسانی تمام موسسات حفظ شده و هیچ کس در معرض اخراج یا تعدیل قرار نخواهد گرفت.

نکته دیگر در خصوص این ادغام آن است که هیچ یک از مدیران فعلی سه موسسه (نمایشگاه‌های فرهنگی، بنیاد شعر و ادبیات داستانی و خانه کتاب) در جمع مدیران یا معاونان موسسه مادر نخواهند بود. در واقع، هیچ کدام از مدیران کنونی (قادر آشنا، مهدی قزلی و نیکنام حسینی‌پور) برای پذیرش مسؤولیت در این ساختار، نه تنها پیشنهادی ندارند، بلکه علاقه و رغبتی هم برای این کار در آن‌ها دیده نمی‌شود و هریک قرار است در موقعیت‌های دیگری به کار خود ادامه دهند.

عنوان موسسه مادر، ترکیبی از مأموریت‌های گوناگونی است که در سه موسسه پیشین دنبال می‌شده است. همچنین در ساختار جدید، خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نیز زیر نظر مدیر موسسه مادر به فعالیتش ادامه می‌دهد.

بر اساس ساختار جدید، جوایز ادبی (پروین اعتصامی، جلال آل‌احمد و شعر فجر) نیز کماکان بر عهده بخش شعر و داستان موسسه مادر خواهد بود.

ادغام موسسات معاونت فرهنگی در حالی صورت می‌گیرد که موسسات وابسته به معاونت‌های سینمایی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به ۴ و ۲ موسسه کاهش یافته‌اند.

همایون امیرزاده، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز گذشته در گفت‌وگویی اظهار داشته بود: ما ۳۶ موسسه تابعه در مجموعه وزارتخانه داریم؛ حساب کنید اگر هر یک از این موسسات پنج هیات‌مدیره داشته باشد، ۱۸۰ نفر عضو هیات مدیره خواهیم داشت. این ۳۶ موسسه، ۳۶ مدیرعامل دارند و اگر هر یک دو منشی داشته باشند، بیش از ۷۰ نفر، مدیر دفتر داریم. به اینها اضافه کنید بسیاری از ساختمان‌های پراکنده و اموال غیرمنقول را. ما می‌توانیم با تجمیع اینها به بهره‌وری برسیم و هزینه‌های بالاسری را کاهش دهیم.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۴۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تهیه شناسنامه ملی برای همه پروژه‌های فرهنگی - هنری در سطح کشور با اولویت پروژه‌های نیمه‌تمام، فعال، غیرفعال و بهره‌برداری شده خبر داد. 

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمود اسلامی در نشست صمیمی با کارکنان این معاونت، از تشکیل «کمیته زیرساخت» خبر داد و اظهار کرد: این کمیته با هدف تسریع در رسیدگی به امور پروژه‌های نیمه‌تمام تشکیل شده است.

وی از وظایف این کمیته به مطالعه تخصصی برای روند تجاری‌سازی اشاره کرد و افزود: بررسی قابلیت تجاری‌سازی مجتمع‌های فرهنگی و هنری از دیگر مواردی است که در این کمیته مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ این اقدام با هدف درآمدزایی مستمر برای مجتمع‌های فرهنگی و هنری بهره‌برداری شده و تأمین اعتبار مورد نیاز برای پروژه‌های نیمه‌تمام انجام می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با تاکید بر این‌که زیرساخت‌های فرهنگی - هنری کشور تقویت می‌شوند، گفت: بنا داریم در آخرین سال از خدمت دولت سیزدهم، مصوبات با شتاب بیشتری عملیاتی شوند. مقام عالی وزارت تاکید ویژه‌ای درباره این موضوع دارند و مأموریت‌های جدیدی برای سال ۱۴۰۳ تدوین کرده‌اند.

کد خبر 747307

دیگر خبرها

  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان ‌غربی برگزار می‌شود
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • هشدار جدی پزشکیان به مسئولان /بترسید از اینکه.../نیاز به گشت ارشاد مدیران نیست، در آمریکا هم می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم!
  • ارشاد مدیران در جلسه درس اخلاق
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • تاسیس ۱۶ موسسه فرهنگی و هنری در استان