Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@17:00:26 GMT

درگیری لفظی جانسون با رئیس شورای اروپا درباره برگزیت

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۴۹۱۶

ساعت24-«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس و «دونالد توسک» رئیس شورای اروپا در آغاز اجلاس گروه هفت درباره این که چه کسی مسئول برگزیت بدون توافق است، مشاجره کردند.

به گزارش روز یکشنبه روزنامه «استاندارد» چاپ لندن، توسک در بدو ورود جانسون به فرانسه برای شرکت در اجلاس گروه هفت گفت امیدوار است که نام جانسون در حافظه تاریخ به عنوان «آقای نه به توافق» ثبت نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوریس جانسون در مقابل، حین عزیمت به شهر«بیاریتز» فرانسه محل برگزاری اجلاس گروه هفت در هواپیما گفت که شکست در دستیابی به توافقی درباره برگزیت برای توسک خوب نیست.

نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت، من به وضوح گفته ام که به دنبال برگزیت بدون توافق نیستم.

وی افزود: با این حال به دوستانم در اتحادیه اروپا می گویم که اگر به دنبال برگزیت بدون توافق هستند باید طرح  «بک استاپ» از توافق برچیده شود. اگر دونالد توسک نمی  خواهد نامش در تاریخ به عنوان «آقای نه به توافق» ثبت شود امیدوارم که این نکته را نیز فراموش نکند.

«بک استاپ» طرحی است که اروپا برای جلوگیری از ایجاد مرز سخت میان ایرلند شمالی که جزئی از قلمرو انگلیس به شمار می‌رود و جمهوری ایرلند، در دوره پسا برگزیت پیشنهاد کرده است.

بر اساس این طرح ایرلند شمالی پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا برای دوره موقتی همچنان عضو اتحادیه گمرکی و بازار مشترک اتحادیه اروپا باقی می‌ماند. با این‌حال جانسون و طرفداران خروج انگلیس از اتحادیه اروپا این طرح را برخلاف تمامیت ارضی و تعرض به قلمرو خود می‌دانند.

 توسک در کنفرانسی مطبوعاتی در حاشیه گروه هفت و در آستانه مذاکرات رو در رو با جانسون مواضع اتحادیه اروپا را ترسیم کرد و گفت: جانسون سومین نخست وزیر محافظه کاری است که با او مذاکره می کنم. موضوعی که من درباره آن همکاری نخواهم کرد، برگزیت بدون توافق است. همچنان امیدوار هستم که جانسون کاری نکند که نامش در تاریخ به عنوان آقای نه به توافق ثبت شود.

توسک گفت: ما علاقه مند به شنیدن پیشنهادهای واقع گرایانه، عملی و قابل قبول از سوی همه کشورهای عضو اتحادیه از جمله ایرلند هستیم. البته  هر زمان که دولت انگلیس حاضر شود آنها را را نیز در میز مذاکره قرار دهد.

انتظار می رود جانسون در اجلاس گروه هفت با توجه به دیدارهای اخیرش با رهبران فرانسه و آلمان، طرح هایش درباره برگزیت را در گفت و گو با توسک در میان بگذارد.  

جانسون همچنین امروز با ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدار کرد.

وی از رئیس جمهور آمریکا خواسته  است از تشدید اختلافات با پکن بر سرموضوع تعرفه ها خودداری کند.

انتظار می رود در اجلاس گرونه هفت درباره تخریب ناشی از آتش سوزی در جنگل های آمازون و دیگر مسائل محیط زیستی گفت وگو شود.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۴۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس دانشگاه کلمبیا خواست استعفا دهد

مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، از نعمت شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا خواست در صورتی که نتواند تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین را متوقف کند، باید استعفا دهد.

براساس گزارش القدس العربی، این در نشست خبری روز چهارشنبه در دانشگاه مطرح شد که بار‌ها با هو کردن دانشجویان قطع شد.

 جانسون تظاهرات در حمایت از فلسطین در محوطه دانشگاه را «نفرت و یهودستیزی» توصیف کرد و از نعمت شفیق، رئیس دانشگاه خواست در صورت پایان ندادن به تظاهرات استعفا دهد.

 جانسون همچنین بر لزوم دستگیری دانشجویانی که از پایان دادن به تظاهرات خودداری می‌کنند، تاکید کرد و بر لزوم استفاده از اختیارات جو بایدن رئیس‌جمهور برای همگرایی گارد ملی در صورت عدم کنترل تظاهرات در محوطه دانشگاه تاکید کرد.

در ۱۸ آوریل، دانشجویان طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا در اعتراض به ادامه سرمایه‌گذاری‌های مالی دانشگاه در شرکت‌های حامی اشغال فلسطین و «نسل‌کشی» در غزه دست به تحصن زدند.

 بعدها، تظاهرات دانشجویان طرفدار فلسطین به سایر دانشگاه‌های پیشرو در آمریکا مانند نیویورک، ییل، موسسه فناوری ماساچوست و دانشگاه کارولینای شمالی گسترش یافت.

دانشجویان در دانشگاه‌های دیگر آمریکا روز چهارشنبه در اعتراض‌ها به حمله اسرائیل به نوار غزه تحصن خود را آغاز کردند.

دانشجویان دانشگاه براون در رود آیلند و دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) به سایر دانشگاه‌ها از جمله کلمبیا پیوستند تا خواستار آتش‌بس در غزه شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس دانشگاه کلمبیا خواست استعفا دهد
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا به دانشگاه کلمبیا رفت
  • دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده! | صدای مجری هم درآمد
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • افشای گفتگوی خصوصی الخلیفی با لاپورتا
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس
  • زالوژنی رسما سفیر اوکراین در انگلیس شد