Web Analytics Made Easy - Statcounter

کسب رتبه برتر کنکور توسط دختر جوان بهاری در رشته انسانی در حالی نقل محافل شده که هر نهاد و ارگانی به نوعی به فکر مصادره آن به نفع خود می باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهمدان؛ کسب رتبه برتر کنکور سراسری در سال ۹۸ توسط یک جوان بهاری یکی از مهمترین اخبار روزهای گذشته شهرستان بهار و استان همدان بود که موجب خوشحالی مردم ما شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیده آمنه موسوی بلال نام این دختر جوان بهاری است که موفق به کسب رتبه چهارم در رشته انسانی شد.

وی که در یک خانواده فرهنگی بزرگ شده و حمایت و پشتیبانی خانواده را مهمترین عامل موفقیت خود می داند. این دختر جوان بهاری در دبیرستان آمنه همدان تحصیل کرده و کمک معلمین خود را در موفقیتش موثر می داند.

وجود چنین فرزندانی در خاک و بوم شهرمان برای ما مایه مباهات است و به این عزیزان افتخار می کنیم، اما سوالی که ذهن مارا به خود معطوف کرده این است که آیا اگر این دختر در مدارس بهار نیز تحصیل کرده بود بازهم می توانست این رتبه را کسب کند؟

قطعا امکانات آموزشی و فرهنگی مرکز استان با شهرستان قابل مقایسه نیست ؛اما مسئولین ما در جذب و ماندگاری نخبه های شهرمان و همینطور جذب اعتبار و امکانات آموزشی برای شهرمان چه کرده اند؟ وقتی اکثر جامعه آموزشی شهرمان فرزندان خود را برای تحصیل به شهر همدان میفرستند که نمونه بارز آن رئیس سابق آموزش و پرورش بهار است؛ دیگر چه انتظاری می توان از مردم عادی داشت.

وقتی فرزندان جامعه آموزشی ما به بهانه های مختلف در مدارس همدان مشغول به تحصیلند، این دقیقا به این معناست که ما خود به تبحر معلمین و امکانات آموزشی شهرمان اعتقادی نداشته و بالطبع تلاشی هم برای بالابردن آن نخواهیم کرد.

اما گذشته از این نوع نگاه به محیط آموزشی شهر ؛ در سالهای اخیر شاهد رشد معلمین بهاری و تدریس آنها در بهترین مدارس همدان به دلیل بها ندادن به آنها در شهر آبا و اجدادیشان بوده ایم که همین پتانسیل می تواند در شهر بهار و به نام دانش آموزان بهاری تمام شود.

اما دلیل بها ندادن به نخبگان، معلمین بهاری و آموزشگاه های آن چیست؟ آیا مشکل از مردم و چشم و هم چشمی است؟
آیا مردم ما همدان و آموزشگاه های همدان و معلمین همدانی را پربارتر از بهاری ها می دانند؟ اگر این چنین است چرا همین معلمین خوش نام بهاری که در مدارس همدان مشغول تدریس هستند اکثر دانش آموزانشان بهاریند؟

به قول معروف «احترام امامزاده را متولی باید نگه دارد» متولی معلمین و مدارس و آموزشگاه های بهار نیز آموزش و پرورش است که به این نام مرجعیت داده است؛ تا وقتی که آموزشگاه ها و معلمین و مدارس بهار حرمتی نزد جامعه آموزشی شهر نداشته باشند، مردم نیز با الگو برداری از آنها پیرو خط و رسم سردمداران این جامعه می شوند.

امیدواریم مسئولین از صمیم قلب اعتقاد به پیشرفت شهر داشته باشند و این اعتقاد نه در کلام که در رفتارشان هویدا باشد تا فرزندان این آب و خاک با افتخار نام مدارس بهاری را برده و عامل موفقیتشان را استفاده از تجربیات معلمان و امکانات آموزشی شهر و دیار خود بدانند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت هفته معلم در اسکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمود زاده در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در اسکو برگزار شد به اهمیت و جایگاه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: دستگاه آموزش و پرورش یک سازمان پرورش دهنده نیروی انسانی و آموزش دهنده است ولی دیگر دستگاه‌ها مصرف کننده این نیرو‌های متخصص هستند.

وی گفت:دانش آموزان تحت آموزش معلمان هستند و این معلمان برای آینده کشور نیروی انسانی مورد نیاز را تربیت می‌کنند و لذا خود معلمان عامل خودسازی و تمدن سازی بوده و آینده کشور توسط همین دانش آموزانی که معلمان تربیت کردند مدیریت خواهد شد.

وی افزود:چرخه اقتصادی کشور توسط همین دانش آموزان به حرکت در خواهد آمد و لذا طراحی و مهندسی کشور به وسیله معلم در داخل کلاس انجام می‌شود و باید این طراحی و مهندسی متناسب با نیاز‌های کشور باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش به انتظارات جامعه از معلمین هم اشاره کرد و گفت:معلم فقط آموزنده علم نیست بلکه معلم هویت ساز است و هویت اسلامی باید به دست معلمین اتفاق افتاده و مسیر را برای دانش آموز مشخص کنند و هویت سازی کنند.

محمودزاده به ضرورت توانمندسازی معلمین و معیشت و منزلت آنها هم اشاره کرد و افزود:توجه به شان و منزلت معلمین باید شکل بپذیرد و در کنار  آن به توانمندسازی در حوزه دانش تخصصی و حرفه‌ای او هم باید توجه ویژه صورت گیرد.

وی ادامه داد: معلمی که آراسته به تربیت اسلامی نباشد نمی‌تواند در تراز انقلاب اسلامی دانش آموزی را تربیت کند و لذا تربیت نسل آینده کشور منوط به توانمندسازی معلمین و توجه به ارتقای شاخص‌های رفاهی این قشر از جامعه است.

دیگر خبرها

  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر