Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس رسانه‌ملی با اشاره به حضور بهترین‌ها و هنرمندان با جاذبه و اخلاق‌مدار در صداوسیما گفت که وقتی به دانشگاه صداوسیما آمدیم شعاری نوشتیم که رسانه‌ملی جای بهترین‌هاست. ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عبدالعلی علی‌عسکری رئیس سازمان صداوسیما در آیین پایانی سومین دوره المپیاد سواد رسانه‌ای تصریح کرد: ما در صداوسیما همیشه به این فکر بودیم و هستیم تا با بهترین‌ها تعامل داشته باشیم و آن‌ها را به همکاری دعوت کنیم چون کار رسانه، کار دشوار و حساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی به دانشگاه آمدیم شعاری نوشتیم که رسانه ملی جای بهترین‌هاست و  همیشه به این فکر بودیم که بهترین‌ها باید وارد دانشگاه صداوسیما شوند و در صداوسیما کارهای مهم انجام دهند. بر همین مبنا مرکز آوینی راه‌اندازی شد که بسیار مهم و اثرگذار بود.

علی عسکری گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری امروز جنگ ما، جنگ رسانه‌ای است و غربی‌ها می‌خواهند با دسیسه و فریب و برنامه‌های وسوسه‌انگیز، ما را به خود جذب کنند؛ در حالی که مسیر ما، مسیر دین و اخلاق است و ما هنرمندان پرجاذبه و اخلاق‌مدار می‌خواهیم که با سنت‌های خودمان افراد را جذب کنند؛ این یعنی سواد و درک رسانه‌ای.

رئیس رسانه ملی تأکید کرد: در عبارت «درک رسانه‌ای» مفاهیم زیادی نهفته است و به اندازه فهم زیبایی‌شناسی و هنر انسان، در آن موضوع و معنا وجود دارد.

علی عسکری با اشاره به سختی‌های کار در رسانه در دنیای امروز گفت: اگر اهل ذوق، سلیقه و مقاومت هستید در این راه بمانید چراکه در غیر این صورت در رسانه نمی‌توانید موفق شوید.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه بسیاری از آدم‌ها شغلی دارند و بعد از سال‌هاعمرشان تمام می‌شود و فرصتی برای سازندگی ندارند گفت: اما فرد رسانه‌ای امکان سازندگی و تاثیرگذاری مستمر برای آن فراهم است و این همان کار انبیاست و به همین علت بسیار مهم و اثرگذار است.

علی عسکری ادامه داد:  شما جوان‌ها و نوجوان‌ها گوهرهایی هستید که از بین افراد مختلف برگزیده شده‌اید و بعید ندانید در بین شما افرادی باشند که بتوانند در جامعه و حتی جهان اثرگذار باشند، کسی که افق فکری‌اش رشد کند می‌تواند اقدامی جهانی انجام دهد.

حداد عادل: امیدوارم صداوسیما تذکر رهبر انقلاب را جدی گرفته باشد/ آمادگی داریم برای مجریانِ صداوسیما دوره آموزشی بگذاریمتأکید معاون صدا به عفاف و حجاب؛ برنامه‌های صداوسیما نباید حریم‌شکن باشدرئیس رسانه ملی: شکست دشمن در عملیات روانی علیه مردم ایران/ صداوسیما 80 درصد مخاطب داردحمایت رئیس صداوسیما از بازیگران مهجور مانده/ "سلمان" ؛ عامل حضور 20 هزار بازیگر از 29 استان

رئیس رسانه ملی افزود: البته مراقبت و خودسازی در این میدان بسیار مهم است و اول تربیت خود بعد تاثیرگذاری بر دیگران مهم است و کسی که در این راه بیاید باید حکیم و دانشمند شود اما اگر لغزید سقوط می‌کند؛ یا به قله نروید یا اگر می‌روید باید از دین و تقوای خود بسیارمراقبت کنید.

وی تأکید کرد: انسان‌هایی را می‌شناسیم که بسیار شریف و ارزشمند بودند اما وارد هنر که شدند سقوط کردند؛ شما مراقب خود و خدوم به  جامعه باشیدوهیچگاه اخلاق را از یاد نبرید.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟

«جام‌‌جم» مدتی است روی آنتن نمی‌رود؛ در حالی‌که بسیاری از جمله رئیس صدا و سیما اعتقاد داشتند وجود برنامه منتقدانه‌ای نسبت به خود رسانه ملّی لازم است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، برنامه تلویزیونی «جام‌جم» در 24 قسمت روی آنتن رفت. دوشنبه شب‌هایی که در شبکه یک منتظرِ مناظره و میزگردی جنجالی بر سر موضوعات مختلف بودیم. تا جایی که برخی از این موضوعات به گفت‌وگو با مدیران تلویزیون کشیده می‌شد.

از ماجرای نطق‌کشی و دستمزدهای عجیب و غریب تا نقد سریال‌های ضعیف و کم‌کیفیت که مورد نقد بسیاری قرار گرفت. نظرسنجی‌هایی که از یلدای پرهیاهو می‌گفتند و سلبریتی‌هایی که باید به چه صورت مدیریت شوند. همچنین خیلی از بحث‌های دیگر که به تعبیرِ بسیاری، نقدهای سازنده‌ای که جایِ خالی چنین بحث و اظهارنظرهایی مدت‌ها در تلویزیون خالی بود.

در حالی که از مدیر شبکه نسیم تا رئیس سیمافیلم و مدیران شبکه‌های چهار و کودک و نماینده‌ای از معاونت سیاسی صداوسیما و خیلی‌های دیگر به جام‌جم آمدند از آن طرف هم پای تهیه‌کنندگان، بازیگران و کارگردانانی همچون حامد عنقا، ایرج محمدی، مهدی فرجی و سیدجواد هاشمی هم به این برنامه باز شد.

از سلبریتی‌ها شروع کرد به حوزه کودک و نوجوان، مواجهه صداوسیما با بحران‌ها، سریال‌سازی و موضوعات روزی همچون ویژه‌های تلویزیون خصوصاً در یلدا پرداخت.

اما زمزمه‌هایی به گوش می‌رسید که انتقادات صریح و فضای تند و تیزِ مناظرات و گفت‌وگوهای این برنامه تلویزیونی به مذاقِ برخی از مدیران در صداوسیما خوش نمی‌آید. شاید از این جهت باشد که ماه رمضان و عید نوروز بهانه‌ای شد تا از «جام‌جم» فعلی موقتاً خداحافظی شود.

اینکه می‌گوییم موقت، چون برخی از برنامه‌ها در مقاطعی از تلویزیون کنار گذاشته شدند و با گروه و فضایی متفاوت‌تر برگشته‌اند. پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد پای برخی از مدیران برای جلوگیری از ساختِ «جام‌جم» با این فضای انتقادی تند و تیز و صریح که مورد استقبال بسیاری از هنرمندان و جامعه فرهنگ و هنر و حتی خود پیمان جبلی رئیس صداوسیما بود که از آن به عنوان نقدی سازنده یاد می‌کرد در میان است.

نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»

باید دید «جام‌جم» با همین شکل و شمایل و گروه سازنده به آنتن تلویزیون برمی‌گردد با گروهی دیگر و متفاوت‌تر این اتفاق خواهد افتاد؟ اما هرچه هست تلویزیون در روزهایی که موضوع نظرسنجی و بحث مخاطب، سریال‌سازی درست و اصولی، ساخت آثار نمایشی با استفاده از تکنولوژی‌های نوین، تبلیغات در نمایش‌خانگی و بسیاری از موارد دیگر مطرح است جای چنین برنامه‌ای خالی است که می‌توانست با نقدهای کارشناسانش، نقشه راه بهتری را برای سیاستگذاری و مدیریت در تلویزیون ترسیم کند.

همان‌گونه که پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره این برنامه تلویزیونی گفته بود: یکی از موضوعاتی که در این میان مغفول مانده بود خود رسانه ملّی است که محل نقد بسیاری است و موافقان و مخالفان درباره موضوعات مختلف مرتبط با مأموریت‌های رسانه ملی وجود دارد. بنده از روز اول دغدغه‌ام این بود در همان ماه‌های اول وعده دادم برنامه‌ای در این خصوص روی آنتن خواهیم برد. آماده‌سازی این برنامه متأسفانه طول کشید من خودم از همکاران خودم گلایه کردم دیر شروع شد، مراحل پختگی خودشان را طی می‌کند و ان‌شاءالله با قدرت به کار خودش ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • پرونده نیکا شاکرمی؛ ماجرای مرگ نیکا چه بود؟
  • رئیس مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما معرفی شد
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما برای انعکاس عملیات وعده صادق
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما جهت انعکاس عملیات وعده صادق
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما
  • خط مسافری دریایی خرمشهر - بصره به زودی راه‌اندازی می‌شود
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟