Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@05:01:46 GMT

عناب؛ دریچه جدیدی در حوزه گردشگری خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۵۶۹۰

عناب؛ دریچه جدیدی در حوزه گردشگری خراسان جنوبی

دبیر مجمع بین المجالس آسیایی گفت: حوزه عناب پنجره جدیدی برای شناساندن ایران به کشورهای همسایه بوده و حوزه‌ای راهگشا برای عرصه ملی است.

به گزارش ایسنا، محمدرضا مجیدی، امروز ۳ شهریور، در اولین همایش ملی عناب اظهار کرد: عناب اولین اثر طبیعی ما است که در فهرست میراث فرهنگی در عرصه بین الملل ثبت کردیم.

وی افزود: اگر بین بیابان لوت و هیرکانی ارتباط برقرار شود، خطی از دیپلماسی شکل خواهیم داد که مکمل دیپلماسی دولتی ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع بین المجالس آسیایی بیان کرد: سالیان بسیاری است که می‌گوییم نفت را از محاسبات خارج کنید؛ تا به امروز که موفق شدیم اقتصاد ملی را با ۳۰۰ هزار بشکه به صفر بشکه در سال آینده برسانیم تا جایگاه دیپلماسی و گردشگری عناب باز شود.

مجیدی ادامه داد: در عرصه دیپلماسی و در عرصه فرهنگی، علم و فناوری، اقتصادی و همچنین در حوزه گردشگری ۲ سال است کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته در اتاق بازرگانی برای معرفی استان تشکیل شده و راهگشای این حوزه برای معرفی استان از منظر عناب است.

وی ادامه داد: حوزه عناب پنجره جدیدی برای شناساندن ایران به کشورهای همسایه بوده و حوزه‌ای راهگشا برای عرصه ملی است.

دبیر مجمع بین المجالس آسیایی بیان کرد: با توجه به ارگانیک بودن محصول عناب می‌توان در گردشگری عناب در فصل برداشت روزانه هزار نفر بازدید از باغات استان داشت.

مجیدی با ابراز خوشحالی از برگزاری این همایش، ادامه داد: در سفرهای مکرر به چین اشاره شد که اگر عناب در شرق آسیا وجود دارد در قلب آسیا ایران و خراسان جنوبی نیز وجود دارد.

وی افزود: وجود عناب باعث می‌شود که ما توضیح دهیم عناب چیست و بهانه‌ای برای شناساندن این محصول در سطح بین الملل است و همین همایش‌ها رهگذری مناسب برای معرفی این محصول به نسل آینده است.

دبیر مجمع بین المجالس آسیایی خاطرنشان کرد: در تغییر ساختار وزارت خارجه در دوره دوازدهم معاونتی با عنوان معاونت دیپلماسی اقتصادی تشکیل شده است و همینطور اداره جذب گردشگر خارجی تشکیل شده که با شناختن عناصر گردشگری خراسان جنوبی می‌توان این حوزه را توسعه داد و عناب پتانسیل بسیار مناسبی در این حوزه دارد.

مجیدی با اشاره به اینکه گردشگری در کشور ما میراث پایه است در حالی که باید مردم پایه باشد، تصریح کرد: چهار بسته گردشگری عناب، زعفران، زرشک و آلو در حال ساماندهی است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه دیپلماسی فرهنگی یکی از داشته‌های ارزشمند ما عناب بود اما بسته معرفی نداشتیم، افزود: باید عرصه اقتصاد و دیپلماسی ملی را به گونه‌ای دیگر دید چراکه گردشگری هم درون زا و هم برون زا بوده و این از مصادیق گردشگری است.

دبیر مجمع بین المجالس آسیایی خاطرنشان کرد: این همایش باید به برنامه ملی عناب ختم شود و خراسان جنوبی به عنوان قطب ملی عناب معرفی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عناب ایران چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم

احمد رمضی سرپرست مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن قدردانی از دست اندرکاران برگزاری «هفته هنر انقلاب اسلامی» که طی روزهای گذشته پیش روی مخاطبان قرار گرفت، توضیح داد: «هفته هنر انقلاب»رویدادی است که به واسطه تلاش همکارانم در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شده و دربرگیرنده ابعاد مختلفی است که فارغ از آنچه در یک هفته انجام می شود، می توان کارهای زیادی انجام داد. فعالیت هایی که خوشبختانه به واسطه طراحی هایی که در این زمینه صورت گرفته هر سال روند رو به پیشرفتی را طی کرده و پتانسیل بالای این مسیر را نشان می دهد.

وی افزود: به اعتقاد من یکی از مهم ترین امتیازاتی که در برگزاری «هفته هنر انقلاب» وجود دارد، مشخص شدن ابعاد مختلف و ارزشمند هنری است که به واسطه خلاقیت و توانایی هنرمندان پیشگام و جوان این عرصه توانسته دربرگیرنده آثار ارزشمندی باشد و نشان دهنده ظرفیت بالای هنر انقلاب اسلامی و جایگاه مهم آن در عرصه فرهنگ و هنر است. همین کلید واژه عنوان دلگرم کننده ای برای هنرمندان انقلاب است که می تواند موجب هم نشینی فرهنگی هنرمندان پیشکسوت این عرصه با جوان ترها شود. هنرمندانی که هرسال از آنها تجلیل می شود و این رویداد می تواند امیدواری های زیادی را به آنها منتقل کند.

سرپرست جدید مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در ادامه صحبت های خود تصریح کرد: امروز شاهد حمله همه جانبه امپراتوری رسانه ای در جریان فعالیت های فرهنگی و هنری کشور هستیم که با برنامه ریزی تضعیف هنر انقلاب را نشانه رفته اند اما وقتی رویدادی به نام «هفته هنر انقلاب» در حوزه هنری و تعدادی دیگر از مجموعه های برگزار می شود، نشان دهنده قدرت و برنامه ریزی استراتژیکی است که مایه دلگرمی هنرمندان می شود. نقطه عطفی که نباید جایگاه آن را در پیشرفت هنر انقلاب فراموش کرد.

رمضی گفت: هرچه قدر کارکرد این رویداد بیشتر و مبتنی بر کارشناسی باشد قطعا موجب انگیزه های بیشتری میان هنرمندان انقلاب می شود. البته که بی تردید چنین نگاهی نباید در برگزاری «هفته هنر انقلاب» خلاصه شود. چرا که ما می توانیم با برگزاری رویدادهای پژوهشی و محافل صمیمی که به صورت ماهانه یا فصلی برگزار می شود، کلیدواژه «هنر انقلاب» را فقط معطوف به «هفته هنر انقلاب» نکنیم و تلاش کنیم تا به واسطه این دیدن ها و نشست ها و بودن ها خودمان را دایم به روز رسانی کنیم. شرایطی که خوشبختانه در حوزه هنری انقلاب اسلامی برنامه ریزی شده و همچنان نیز در حال گسترش است.

وی در پایان تاکید: طرح مباحث تئوریک در حوزه هنر انقلاب فارغ از کارهای اجرایی که در این زمینه انجام شده و می شود، امری ضروری و مهم است که می توان آنها را در خارج از «هفته هنر انقلاب» نیز انجام داد. این فعالیت ها در شرایطی که هنر انقلاب در تیررس بدخواهان و حملات رسانه ای متعددی قرار دارد دربرگیرنده اتفاقات خوبی است که غیر از تبیین هرچه بهتر و دقیق تر واژه هنر انقلاب، موجب ایجاد گفت‌وگو میان هنرمندان جوان و پیشکسوت این عرصه می شود. موضوعی که می تواند در به روز رسانی و تعریف اینکه «هنر انقلاب چیست؟» ما را به سرفصل ها و مباحث تحلیلی هدایت کند که قطعا اتفاق خوبی است.

کد خبر 6087197 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • تیر، فرصت دوم برای جاماندگان کنکور سراسری در خراسان جنوبی
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • پیوند میدان و دیپلماسی‌
  • برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم