Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از اندیمشک، محمد یزدانی مدیرعامل سد و نیروگاه کرخه اندیمشک در آیین تجلیل از محیط‌بانان محیط زیست اندیمشک، با تاکید بر توجه به پتانسیل سدهای اندیمشک در زمینه های مختلف، اظهار کرد: ضروری است از پتانسیل و چشم‌انداز سدهای اندیمشک در زمینه رونق صنعت گردشگری با برنامه‌ریزی دقیق و اصولی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ظرفیت سد کرخه را فراتر از تولید برق و بحث مخزن سد دانست و گفت: سدهای اندیمشک با ایجاد دریاچه، منظره‌های زیبایی را بوجود آورده اند که می‌توان از این ظرفیت برای توسعه گردشگری و رونق اقتصادی منطقه بهره برد.

مدیرعامل سد و نیروگاه کرخه اندیمشک با اشاره به کاشت درخت در محدوده سد، افزود: با هدف حفظ محیط زیست در محدوده سد کرخه اندیمشک ۶۰ هزار اصله نهال کاشته شد و در سلسله اقدامات محیط زیستی در منطقه کرخه طرح مطالعاتی یک نهالستان نیز مد نظر قرار گرفته است.

در همین راستا سعید عیدی گماری رییس اداره حفاظت محیط زیست اندیمشک، با بیان اینکه سد کرخه بخشی جدایی ناپذیر از وجود شهروندان اندیمشک شده، اظهار کرد: محیط‌بانی و مجموعه محیط زیست با همکاری مطلوب با مجموعه سد و نیروگاه کرخه در حفاظت از محیط زیست تلاش های خوبی انجام داده و در این زمینه این روند به درستی باید ادامه پیدا کند.

او گفت: مجموعه های محیط زیست و سد کرخه در کنار یکدیگر به همکاری پرداخته و در کنار هم برای حفظ محیط زیست دریاچه و منطقه کرخه در تلاش هستند.

رییس اداره محیط زیست اندیمشک همکاری مجموعه سد کرخه و محیط زیست اندیمشک در حفظ محیط زیست منطقه را موثر دانست و افزود: سد در حوزه گردشگری از پتانسیل بالایی برخوردار است که باید با همکاری محیط زیست و مجموعه کرخه از این ثروت مهم پاسداری شود.

عیدی‌گماری در پایان توسعه همکاری با مجموعه سد و نیروگاه کرخه در حفظ محیط زیست محدوده کرخه در شهرستان اندیمشک را پر اهمیت دانست و اظهار کرد: با توجه به اهمیت منطقه از آمادگی کامل برای اعلام منطقه شکار ممنوع در این محدوده برخوردار هستیم.

در پایان این نشست مدیرعامل سد و نیروگاه کرخه از واحد محیط بانی محیط زیست اندیمشک و حوزه مدیریت آن تجلیل کرد.

 

 

 

 

 

خبرنگار: رضا میر

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تجلیل اندیمشک محیط بانی برنا خوزستان سد کرخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد | اگر بارش ها شدید هم باشد نگران نیستیم
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان