Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، این سازمان در تشریح عملکرد بخش حمل و نقل هوایی ظرف ۲۸ ماه گذشته اعلام کرد: از ابتدای دولت دوازدهم تا پایان تیرماه ۹۸ بیش از یک میلیون و ۶۳ هزار نشست و برخاست هواپیما ثبت شده و با این تعداد پرواز بیش از ۱۳۰ میلیون و ۳۴۸ هزار مسافر جابه جا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان ادامه داد: در مجموع از ابتدای دولت دوازدهم تا پایان تیرماه سال جاری یک میلیون و ۶۳ هزار و ۲۲۱ پرواز نشست و برخاست هواپیما در فرودگاه‌های کشور انجام و با این تعداد پرواز ۱۳۰ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۲۵۹ مسافر داخلی و بین المللی از طریق حمل و نقل هوایی سفر کرده اند و همچنین یک میلیارد و ۲۸۷ میلیون و ۲۹۴ هزار و ۳۱۹ کیلوگرم بار ارسال و پذیرش شده است.

بیشتر بدانید: پرواز انتقال زائران خانه خدا طبق برنامه صورت می گیرد

بنا بر اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، در بخش هوایی در سال ۹۶ با انجام ۴۹۵ هزار و ۷۵۶ پرواز، ۶۱ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۲۴۶ مسافر جابه جا شده و در سال ۹۷ نیز ۴۲۷ هزار و ۸۰۳ پرواز، ۵۱ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۸۱۳ مسافر را جابه جا کرده است.

سازمان هواپیمایی کشوری گفت: از ابتدای سال ۹۸ تا تیرماه کل نشست و برخاست هواپیما در مسیر‌های داخلی و خارجی به ۱۳۹ هزار و ۶۶۲ رسید که با این تعداد ۱۷ میلیون و ۱۱۱ هزار و ۲۰۰ مسافر و ۱۷۲ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۳۶۳ کیلوگرم بار ارسال و پذیرش شده است.

جعفرزاده افزود: در حال حاضر ۹ فرودگاه بین‌المللی و همچنین ۳۰ فرودگاه مرز هوایی در کشور وجود دارد و تعداد فرودگاه‌هایی که عملیات نشست و برخاست هواپیما و اعزام و پذیرش مسافر در آن انجام می‌شود ۵۲ فرودگاه است که ۵ فرودگاه آن متعلق به مناطق آزاد و شرکت نفت است.

انتهای پیام/

۳۰ فرودگاه مرز هوایی در کشور وجود دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۷۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)

          فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده پروازی آزمایشی با مدل جدیدی از جت جنگنده اف-۱۶ این کشور انجام داد. این هواپیما مجهز به یک هوش مصنوعی است که جنگنده را کنترل می‌کند و نیازی به خلبان ندارد.   به گزارش فرارو، کندال پس از فرود جنگنده در کالیفرنیا گفت که به هوش مصنوعی این جنگنده برای شلیک سلاح در زمان لازم اعتماد دارد.   سامانه هوش مصنوعی این جنگنده مجهز به تعدادی رایانه و در مرحله آزمایش و «یادگیری پرواز» به روشی امن است. این پرواز اعتمادی نمادین به نقش آینده هوش مصنوعی در نبرد‌های هوایی آمریکا محسوب می‌شود.   فرانک کندال در این باره گفت: ما تمایل داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و آن را به عنوان یک چیز مستقل تصور می‌کنیم. [هوش مصنوعی] واقعا نرم افزاری است که کار را پیش می‌برد. وظایف بسیار پیچیده‌ای را انجام می‌دهد و از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کند که شامل محاسبات بسیار قدرتمند و ریاضیات پیشرفته برای حل مسائلی است که قبلاً نمی‌شد با رایانه حل کرد.   ارتش آمریکا قصد دارد از این فناوری برای بهره برداری از یک ناوگان هوایی بدون سرنشین ۱۰۰۰ هواپیما و پهپاد استفاده کند.   کندال اضافه کرد: ما قادر خواهیم بود از این هواپیما‌های بدون خدمه به روشی تاکتیکی در شرایطی که نمی‌خواهیم از خدمه استفاده کنیم، بهره ببریم. البته دور انداختنی نیستند و ما آن‌ها را دور نمی‌اندازیم. ما قصد داریم از آن‌ها استفاده‌های مجدد کنیم. هدف این است. اما می‌توانیم از آن‌ها به عنوان ماشه استفاده کنیم و آن‌ها را در جا‌هایی قرار دهیم که عمداً برخی از آن‌ها قربانی شوند تا آتش طرف مقابل را تحریک کنند و محل استقرار دشمن را ردیابی کنیم؛ و به طور کلی فکر می‌کنم خلبانان ما از اینکه رقیب جدیدی داشته باشند خوشحال می‌شوند.   کارشناسان صاحب نظر در امور تسلیحات و گروه‌های بشردوستانه عمیقاً نگران هستند که ادوات جنگی مجهز به هوش مصنوعی روزی بتواند به طور مستقل با پرتاب و شلیک بمب‌ها و مهمات، و بدون دخالت و تصمیم همه جانبه انسان، باعث کشتار شوند. از این رو آنان به دنبال محدودیت‌های بیشتر در استفاده از این گونه تسلیحات هستند. ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: زیباترین نمایش های هوایی جنگنده ها (فیلم) تست بمب هوشمند یک تنی ارتش ایران (فیلم) عملیات ساخت جنگنده‌های فوق پیشرفته سوخو ۵۷ در روسیه (فیلم)

دیگر خبرها

  • پرواز‌های فرودگاه ایلام لغو شد
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه در ۱۶ اردیبهشت
  • فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)