Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ علی‌اصغر مونسان، سرپرست وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ظهر امروز در مراسم افتتاح سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپا شده است، در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت برندسازی در صنایع دستی اظهار کرد: در حال حاضر برندسازی در این حوزه مبتنی بر سلیقه مشتری است و استادکارهای صنایع دستی نیز در این راستا فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه بازارهای مختلف از صنایع دستی ایرانی استقبال می‌کنند. همچنین صنایع دستی در جریان زندگی مردم دارای اهمیت شده است. در این نمایشگاه نیز سعی کرده‌ایم که صنایع کاربردی نیز برای مشتریان و علاقمندان به نمایش گذاشته شود. این صنایع کاربردی نیز به صورت هنرمندانه طراحی شده است.

سرپرست وزارت میراث فرهنگی در ادامه با بیان اینکه صنایع دستی از مصداق‌های بارز اقتصادی مقاومتی است، گفت: امیدواریم با حمایت‌هایی که بعد از وزارتخانه شدن این سازمان ایجاد شده است، بتوانیم به هدف دو میلیارد دلار صادرات صنایع دستی دست پیدا کنیم.

سرپرست میراث فرهنگی و صنایع دستی با اشاره به وزارتخانه شدن این سازمان اظهار کرد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تشخیص دادند که این سازمان باید به وزارتخانه تبدیل شود. این اتفاق بزرگی است که می‌تواند اهداف اقتصادی را برای ما فراهم کند.

مونسان یادآور شد: صنایع دستی می‌تواند نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور فراهم کند. صنایع دستی دارای ابعاد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است و فعالان این حوزه نقش مهمی در برجسته کردن این اهداف دارند.

وی با بیان اینکه با وجود تحریم‌ها مشکلاتی در حوزه تأمین مواد اولیه برای تولید صنایع دستی به وجود آمده است، گفت: علیرغم این، ما تلاش داریم که بتوانیم فعالیت خود را در حوزه صادرات ادامه دهیم.

وی با اشاره به موضوع گردشگری نیز گفت: خوشبختانه این حوزه نیز از رشد بسیار بالای برخوردار بوده است، چنانکه هفت هزار و هشتصد گردشگر به هتل‌ها و بیمارستان‌های کشور مراجعه کرده‌اند. این در حالی است که تحریم‌ها موجب شده تا پرواز‌های ورودی به کشور کاهش پیدا کنند.

وی ادامه داد: حضور نیروهای نظامی در منطقه موجب کاهش حضور گردشگر در هر کشوری می‌شود، اما این موضوع باعث نشده که گردشگران به ایران وارد نشوند. ما در این حوزه رشد 40 درصدی داشته‌ایم.

وی همچنین در رابطه با میراث فرهنگی گفت: ما 34 هزار اثر ثبت شده داریم و خوشبختانه توانسته‌ایم علیرغم مشکلات مالی، از آنها نگهداری کنیم.

وی در رابطه با حضور گردشگران یادآور شد: هر گردشگر هزار و 400 دلار ارزش افزوده برای کشور دارد، در حالی که هر بشکه نفت 64 دلار ارزآوری دارد. ما برای هر بشکه نفت، 10 دلار سرمایه‌گذاری می‌کنیم، در حالی که برای هر گردشگر کمتر از سه سنت سرمایه‌گذاری می‌شود. این نشان می‌دهد که گردشگری می‌تواند چه مقدار درآمد برای کشور کسب کند.

وی همچنین در رابطه با بازارچه‌های صنایع دستی در کشور گفت: ما در حال هدف‌گذاری برای ایجاد بازارچه در هر شهر هستیم. امیدواریم این مهم به زودی محقق شود.

مونسان همچنین در رابطه با پیشنهاد رئیس جمهوری برای وزیر شدن خود نیز گفت: هنوز این موضوع مطرح نشده و رئیس جمهور این اختیار را دارد که هر شخصی را که برای این مسئولیت مناسب می‌بیند، انتخاب کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان در نشست مدیران شهرستان‌ها و معاونان اداره کل در شهرستان ملایر گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، تلاش خواهیم کرد تا کارگاه‌های آموزش رایگان صنایع دستی در استان همدان پربار تر از سالهای قبل در راستای رونق اشتغال و تولید برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه در ملایر با تلاش مردم و مسئولان شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی بوده که بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است و هنرمندان و مسئولان شهرستان بخصوص فرماندار، شهردار و اعضا شورای شهر و اصناف همواره در جشنواره و رویدادها پای کار بوده و فعالیت خوبی را در راستای رونق گردشگری و صنایع دستی این شهرستان انجام داده‌اند که نتایج آن را به زودی شاهد خواهند بود.

وی افزود: در شهرستان ملایر در حوزه مرمت یخچال میرفتاح، مرمت بازار و سراها، طرح مطالعه بافت تاریخی ملایر و ایجاد بازارچه صنایع دستی اعتبارات مناسبی برای این شهرستان لحاظ شده که امیدواریم با تخصیص اعتبار شاهد فعالیت خوب عمرانی در حوزه میراث فرهنگی در این شهرستان باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان ادامه داد: امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است که در حوزه صنایع دستی فعالیت‌های خوبی را در راستای تحقق منویات رهبری می‌توان انجام داد و با برپایی کارگاه‌های آموزش رایگان در توسعه این حوزه تلاش بیشتری باید انجام شود که کارگاه‌های آموزش صنایع دستی امسال با قدرت در همدان اجرا خواهد شد.

معصوم علیزاده اضافه کرد: نشست‌های شهرستانی مدیران و معاونت‌ها، در راستای هم‌افزایی، تبادل نظر، آشنایی با فعالیت‌ها و تبادل افکار انجام می‌شود که قطعاً مثمر ثمر خواهد بود.

کد خبر 747645

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت