Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این نکته ثابت شده که برنامه غذایی سرشار از گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده، با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده مرتبط است.

 برخی تحقیقات نیز حاکی از آنند که خوردن میزان زیادی گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

با این حال ۱۱ واکنش بدن بعد از مصرف غذا‌های فراوری شده از این قرار است:

تضعیف سلامت موها: هنگامی که شما وعده‌های سنگین فرآوری شده را انتخاب می‌کنید، به سلامت موی خود نیز لطمه زده اید، چون سلامت مو نیاز به انتخاب گزینه‌های غنی از مواد مغذی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسید‌های چرب امگا ۳ برای سلامت مو‌ها مهم است و به ندرت در بسته بندی‌های فرآوری شده وجود دارد. پس سعی کنید برای داشتن موی سالم‌تر و درخشانتر به سراغ گردو و چربی‌های سالم در آجیل‌های بدون نمک بروید.

کاهش خلق و خو: تنقلاتی که انتخاب می‌کنید، نوع خلق و خوی شما را مشخص می‌کند. غذا‌های کمتر پردازش شده مسلما با بهبود خلق و خو در ارتباط مستقیم هستند.

کاهش فعالیت بدنی: خستگی ناشی از مصرف غذا‌های فرآوری شده باعث کاهش تحرک می‌شود. در عوض هنگامی که خوراکی‌های غنی از فیبر، سالم و پر پروتئین را انتخاب می‌کنید، میلتان به انجام فعالیت‌های ورزشی هم بیشتر می‌شود.

از بین رفتن کیفیت خواب: شکر سنگین، و چربی‌های ترانس مواد بسته بندی شده منجر به اختلال خواب می‌شود. قند افزوده در بسیاری از این محصولات نیز منجر به فوران قند خون و عدم خواب مناسب خواهد شد. غذا‌های چرب در کل عملکرد طبیعی مواد شیمیایی در مغز که مسئول تشویق خواب منظم هستند را مختل می‌کند.

افزایش وزن: بسیاری از غذا‌های فرآوری شده حاوی کالری بالایی هستند. این غذا‌ها اغلب عاری از فیبر و مواد مغذی است و منجر به بروز پرخوری در شما می‌شود. پس هر بار که آن‌ها را کنار می‌گذارید، گامی برای کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده آل برداشته اید.

کدر شدن پوست: کلید داشتن پوست روشن، تنها خریدن کرم‌ها و لوسیون‌های گران قیمت نیست بلکه انتخاب مواد غذایی نیز در این میان نقش موثری دارد. یکی از مزایای عمده صرف نظر کردن از فرآوری شده شامل حال پوست می‌شود. بسیاری از مواد نگهدارنده موجود در این غذا‌ها امکان داشتن پوست روشن و سالم را از شما می‌گیرد.

کاهش سلامت چشم ها: باور کنید یا نه، آنچه که در دهان خود می‌گذارید، به طور مستقیم با سلامت چشم شما در ارتباط است. مهمترین مواد غذایی برای حمایت از سلامت چشم شامل آنتی اکسیدان‌هایی مانند بتاکاروتن و لوتئین هستند مانند اسفناج، هویج و سیب زمینی شیرین. مواد مغذی که اغلب در غذا‌های فرآوری شده یافت نمی‌شوند.

از بین رفتن استحکام ناخن ها: دنبال کردن رژیم حاوی فرآوری شده منجر به شکننده شدن ناخن‌ها و تغییر ظاهر آن‌ها می‌شود. برای داشتن ناخن‌های قوی‌تر شما نیاز به پروتئین بالا و بیوتین دارید که در تخم مرغ و بادام هر دوی آن‌ها یافت می‌شود.

کاهش انرژی: مصرف بیش از حد فرآوری شده باعث می‌شود در تمام طول روز احساس خستگی کنید. مشکل این غذا‌ها این است که حاوی میزان زیادی سدیم، هورمون‌ها و مواد نگهدارنده هستند که منجر به بروز اختلالات هورمونی در بدن شده و جریان خون را به سمت ارگان‌ها کاهش می‌دهند و عملکرد آن‌ها را با مشکل مواجه می‌کند که نتیجه آن بروز خستگی و کاهش سطح انرژی است.

ضعف عضلات: بدن شما برای تعمیر و تقویت عضلات نیاز به پروتئین و چربی‌های سالم دارد. پس برای بهبود وضعیت عضلات بدن خود مطمئن شوید که غذا‌های فرآوری شده را در رژیم خود نمی‌گنجانید.

سرماخوردگی: خوردن بیش از حد مواد غذایی فرآوری شده منجر به عدم توانایی شما برای مبارزه با سرماخوردگی به علت ضعف سیستم ایمنی بدن می‌شود. سیستم دفاعی بدن شما برای مبارزه با عفونت‌ها و ویروس‌ها نیاز به ویتامین‌ها و پروبیوتیک‌ها دارد.

منبع : بهداشت نیوز

انتهای پیام/

غذا‌های آماده و فراوری شده بخورید و منتظر ۱۱ اتفاق در بدن تان باشید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۸۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند

آفتاب‌‌نیوز :

با پیروی از رژیم غذایی تقویت‌کننده استخوان‌ها می‌توانید از استخوان‌هایی قوی و سالم بهره‌مند شوید و به پوکی استخوان مبتلا نشوید. اگر هم دچار این بیماری هستید، باز هم می‌توانید با مصرف خوراکی‌های مناسب و البته در کنار ورزش، این مشکل را حل کنید.

مواد خوراکی تقویت‌کننده استخوان‌های بدن

۱. سبزیجات

سبزیجات حاوی ویتامین C هستند که با تحریک سلول‌های استخوانی، بافت‌های استخوانی تشکیل داده و استخوان‌ها را محکم می‌کنند. سبزیجات سبز و زرد می‌توانند تراکم مواد معدنی استخوان‌ها را افزایش دهند.

۲. پروتئین

مصرف پروتئین به مقدار کافی برای داشتن استخوان‌های سالم بسیار مهم است. در حقیقت ۵۰درصد استخوان‌ها از پروتئین تشکیل شده است. مصرف کم پروتئین از جذب کلسیم می‌کاهد و استخوان‌ها را ضعیف و شکننده می‌کند. البته مصرف بیش از حد پروتئین هم موجب افزایش بیش از حد کلسیم در استخوان‌ها و نشت آن به درون خون و اسیدیته شدن بدن می‌شود. هر روز باید در برابر هر کیلو وزن بدن، ۲ گرم پروتئین مصرف شود. مثلا اگر فردی ۵۵ کیلوگرم وزن دارد باید روزانه ۱۱۰ گرم پروتئین مصرف کند.

۳. کلسیم

کلسیم مهم‌ترین ماده معدنی استخوان است و بیشتر مردم باید روزانه ۱۰۰۰میلی‌گرم کلسیم مصرف کنند که البته این مقدار در زنان مسن به ۱۲۰۰ میلی‌گرم در روز می‌رسد. دانه‌ها، پنیر، ماست، ماهی‌های ساردین و سالمون، حبوبات و عدس، بادام، برخی سبزیجات برگدار مانند اسفناج و کلم‌پیچ و ریواس مملو از کلسیم هستند.

۴. مصرف مقدار کافی ویتامین‌های D و K

وجود این دو ویتامین برای داشتن استخوان‌های قوی بسیار ضروری است.

 ویتامین D به جذب کلسیم در استخوان‌ها کمک می‌کند و کمبود آن موجب کمبود کلسیم و ضعف در استخوان‌ها می‌شود. ماهی‌های پرچرب مانند سالمون، ساردین، شاه‌ماهی و خال‌مخالی، گوشت قرمز، جگر و زرده تخم‌مرغ برای تامین ویتامین D مفیدند.

ویتامین K هم با افزایش تولید پروتئین استئوکلسین، به تشکیل بافت‌های استخوانی کمک می‌کند. کلم‌پیچ، اسفناج، بروکلی، جگر گاو، مرغ، لوبیا سبز و آووکادو سرشار از ویتامین K هستند.

۵. منیزیم و روی

علاوه‌بر کلسیم، منیزیم و روی برای تقویت استخوان‌ها مهم هستند. منیزیم موجب فعال شدن ویتامین D و افزایش جذب کلسیم می‌شود. شکلات تلخ، آووکادو، آجیل، حبوبات، توفو، غلات کامل و برخی از ماهی‌های چرب مملو از منیزیم هستند.

همچنین مقدار کمی روی برای تشکیل مواد معدنی استخوان‌ها لازم است. گوشت قرمز، دانه‌ها، آجیل، شکلات تلخ، لبنیات، تخم‌مرغ، غلات کامل، برخی از سبزی‌ها مانند کلم‌پیچ و لوبیا سبز حاوی روی هستند.

با مصرف مواد غذایی اشاره شده در این مقاله می‌توانید استخوان‌هایتان را تقویت کنید. البته فراموش نکنید که برای درمان یا پیشگیری از پوکی استخوان باید از غذا‌های پرنمک پرهیز کنید. مصرف بیش از حد نمک بدن را وادار به رهاسازی کلسیم می‌کند که برای استخوان‌ها مضر است؛ بنابراین از مصرف مقدار بالای سدیم پرهیز کنید. همچنین کافئین، مصرف افراطی ویتامین A و مصرف بیش از حد حبوبات و عدس برای افراد مبتلا به پوکی استخوان مضر است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • هشدار! این دارو معتادتان می‌کند
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان