Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@23:51:25 GMT

احداث بازار بزرگ میدان میوه و تره بار در میدان فتح

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۹۶۹۵

احداث بازار بزرگ میدان میوه و تره بار در میدان فتح

در دیدار مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با شهردار منطقه ۹، احداث و توسعه بازارهای میوه و تره بار در غرب پایتخت مورد تاکید طرفین قرار گرفت. ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۴ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سید سعید راد، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر استقبال روزافزون شهروندان از تأمین مایحتاج روزانه‌شان از میادین میوه و تره بار اظهار کرد: امروز استقبال از میادین به حدود یک میلیون نوبت خرید در روز رسیده، در صورتی که این رقم در ابتدای سال گذشته، حدود 600 هزار نوبت خرید در روز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به اینکه امروز مردم به موضوع خرید، علاوه بر تأمین نیازهای خود به عنوان نوعی تفریح نگاه می‌کنند، اضافه کرد: به همین دلیل، تلاش می‌کنیم تا میادین میوه و تره بار را به فضاهایی تبدیل کنیم که مردم از خرید روزانه در این فضاها احساس دلپذیری داشته باشند.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از مردم برای تامین نیازهای هفتگی خود، هفته‌ای یک بار به میادین میوه و تره بار مراجعه می‌کنند و بخشی از مردم نیز هفته‌ای دو بار از میادین خرید می‌کنند، تصریح کرد: البته در این میان، افرادی را داریم که هفته‌ای 3 روز یا حتی 7 روز هفته برای خریدهای روزانه خود به میادین مراجعه می‌کنند.

راد با اعلام اینکه در حال حاضر در تهران 28 برند عمده با 1800 فروشگاه مشغول به کار هستند اما هیچ برندی به اندازه سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با 246 میدان و بازار که روزانه بالغ بر یک میلیون نوبت خرید در آنها انجام می‌شود، مورد استقبال مردم قرار نگرفته است، افزود: شهردار  تهران بر کیفیت و کمیت خدمات رسانی در میادین میوه و تره بار به شهروندان تاکید ویژه دارند.

وی با اشاره به اینکه مجتمع آبزیان (See Food) میدان جلال آل احمد که به صورت تخصصی به عرضه محصولات دریایی اختصاص دارد، از جمله اقداماتی است که به منظور تبدیل میادین میوه و تره بار به فضاهایی خوشایند اجرا شده است، اظهار کرد: به جز مجتمع آبزیان تهران، تنها یک نمونه مشابه چنین مجتمعی را در چین سراغ داریم.

راد با بیان اینکه در تدارک احداث یک مجتمع دیگر آبزیان در میدان میوه و تره بار صادقیه هستیم، تصریح کرد: هدفمان این است که میادین میوه و تره بار را به فضاهایی که مردم علاوه بر خرید در کنار خانواده‌های خود، از در کنار هم بودن لذت ببرند و اوقات خوشی را در این فضاها سپری کنند، تبدیل کنیم.

وی با اعلام اینکه باید با بهره‌مندی از تجارب گذشته، آینده بهتری را برای شهر و شهروندان رقم بزنیم، گفت: اساساً شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه با رفتار مصرف‌کننده در ایران، دو مقوله متفاوت است که هر کدام در جای خود، باید به صورت دقیق مورد بررسی و واکاوی قرار گیرند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه توسعه بازارهای میوه و تره بار در مناطق کم برخوردار مورد تاکید شهردار تهران است، خاطرنشان کرد: بر این اساس، با همکاری شهرداری منطقه 9 مقرر شد تا علاوه بر آغاز عملیات ساخت بازار بزرگ میوه و تره بار فتح در زمینی به مساحت 2 هزار متر مربع در اطراف میدان فتح در آینده نزدیک، نسبت به توسعه بازار میوه و تره بار دکتر هوشیار که در خیابان 21 متری جی قرار دارد نیز اقدام ‌کنیم.

شهردار منطقه 9 نیز در این دیدار ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با سازمان مدیریت میادین به منظور احداث و توسعه بازارهای میوه و تره بار جهت خدمت هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان این منطقه، گفت: بازارهای میوه و تره بار در هر محله، از طریق افزایش قدرت خرید و تقویت سبد خرید خانوار، باعث ایجاد تحول در اقتصاد خانواده‌های ساکن در آن محله می‌شوند.

سید علی مفاخریان با تاکید بر اینکه اقدام مدیریت شهری در احداث بازارهای میوه و تره بار و خدماتی که در این بازارها ارائه می‌شود، گام بزرگی در جهت رعایت حقوق شهروندان و حمایت از آنها به عنوان مشتریان این مراکز خدماتی است، گفت: به همین دلیل، آمادگی داریم تا حداکثر فضای در اختیار منطقه 9 را جهت احداث و توسعه بازارهای میوه و تره بار اختصاص دهیم.

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۹۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد

به گزارش خبرنگار مهر، تا پایان سال (۱۴۰۲)، با شروع سال جدید یکی از مشکلات و کابوس‌های مستأجران افزایش نرخ اجاره‌بها است که در مقابل موجب فاصله گرفتن نرخ‌های پیشنهادی اجاره بها با قدرت پرداختی مردم، به مشکل جدی این روزهای مستأجران تبدیل شده است.

بازار ساخت مسکن روند مثبتی نداشته و سیاست‌های انقباضی دولت، علاوه بر ایجاد آرامش موقتی در این صنعت، عملاً مشکلات قبلی را تشدید کرد. البته با بازار مسکن با تأثیرپذیری از سال گذشته امسال را هم در رکود گذراند. کارشناسان حوزه مسکن معتقدند، دیگر توانی نزد مردم برای خرید خانه باقی نمانده است.

یکی از مهمترین نیازهای جوانان و بالاخص زوج‌های جوان داشتن مسکنی است تا در آن بتوانند با آرامش و بدون دغدغه زندگی کنند این نیاز اصلی است که هر شهروند حق داشتن آن را دارد اما متأسفانه با وجود قیمت‌های بالای مسکن به آرزوی دیرینه‌ای برای آنها تبدیل شده است. از سال ۱۳۹۶ به بعد قیمت مسکن متناسب با درآمد مستأجران نیست؛ بیشترین تمرکز و انرژی دولت بر روی تنظیم بازار مسکن است.

یکی از مهمترین محورهای زندگی بشریت حول مسئله مسکن عنوان شده و با توجه به اهمیت بازار مسکن در کشور به دلیل ارتباط مستقیم با وضعیت معیشت و رفاه زندگی مردم، خبرگزاری مهر قصد دارد در سلسله گزارش‌هایی قیمت خرید، رهن و اجاره واحدهای مسکونی در مناطق مختلف تهران را به صورت مجزا بررسی کند.

در گزارش روزهای اخیر با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ خرید و فروش «منطقه ۱۳» و «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» و «منطقه ۱۶» و «منطقه ۱۷» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو نرخ خرید و فروش در «منطقه ۱۸» تهران را بررسی کنیم.

براساس آمار قیمت‌ها، برای خرید یک واحد ۸۰ متری در منطقه ۱۸ محله بهداشت تهران با عمر ۳ سال ساخت، نیازمند حداقل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است.

قیمت خرید واحدهای دیگر در منطقه ۱۸ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۱۸) عمر ساختمان متراژ قیمت کل (تومان)
ابراهیم‌آباد ۱۳۹۰ ۹۷ ۳,۹۹۸,۰۰۰,۰۰۰
بهداشت ۱۴۰۰ ۸۰ ۱,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
تولید دارو ۱۴۰۰ ۷۵ ۱,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰
خلیج‌فارس ۱۴۰۰ ۸۸ ۴,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
سعید آباد ۱۴۰۲ ۹۰ ۲,۳۴۰,۰۰۰,۰۰۰
شاد آباد ۱۴۰۰ ۷۷ ۳,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک امام خمینی (ره) ۱۳۹۲ ۷۳ ۴,۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک فردوس ۱۳۹۶ ۸۶ ۴,۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک مسلمین ۱۳۷۵ ۷۵ ۲,۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک ولیعصر ۱۴۰۱ ۶۰ ۳,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
کوی هفدهم شهریور ۱۴۰۰ ۸۵ ۴,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰
یافت‌آباد جنوبی ۱۴۰۳ ۸۰ ۴,۶۴۰,۰۰۰,۰۰۰

به گزارش مهر، عده‌ای از کارشناسان معتقدند با وجود روند بازار املاک در سال ۱۴۰۲ و بودجه‌ای که دولت برای سال ۱۴۰۳ تدارک دیده، مسیری صعودی پیش روی قیمت خانه وجود دارد. این در حالی‌ست که صعود قیمت‌ها هر چه بیشتر خرید مسکن را از دسترس مردم خارج می‌کند و این وضعیت می‌تواند حاکی از رکودی تورمی در سال ۱۴۰۳، حداقل در نیمه اول باشد.

کد خبر 6086183 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • احداث یک مجموعه ورزشی در محله امامزاده یحیی تا دهه فجر/ بازدید اهالی رسانه از بلدیه
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • واکنش زاکانی به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد