Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس گفت: باتوجه به اجرایی شدن طرح سوت‌زنی در قوه قضاییه و تدوین آئین‌نامه در این مورد در دولت، مجلس هنوز به این موضوع ورود نکرده است.

ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت طرح سوت‌زنی در مجلس، گفت: قوه قضاییه علی‌رغم آنکه اجرای سوت‌زنی نیاز به قانون دارد، اما آن را در این قوه اجرا می‌کند و دولت هم در حال تدوین یک آئین‌نامه برای اجرای سو‌ت‌زنی است، اما در مجلس فعلا هیچ خبری در این مورد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: تدوین «لایحه ۶۰ ماده‌ای شفافیت» در دستور کار هیئت دولت

او ادامه داد: کشور‌هایی که تا ۴۰ درصد کشف فساد در سیستم‌های نظام اداریشان از طریق طرح سوت‌زنی انجام می‌شود، در زمینه کشف جرایم فساد و مبارزه با آن بسیار موفق بوده‌اند، در این کشور‌ها معمولا بین ۱۵ تا ۳۵ درصد از فسادی که مانند رشوه، اختلاس یا اتلاف بیت‌المال افشا شود را به شخص افشاگر می‌دهند بر این اساس آنها در این زمینه بسیار موفق بوده‌اند.

ابوترابی تأکید کرد: آقای رئیسی در قوه قضاییه برخورد با مفسدان را از طریق همین طرح سوت‌زنی آغاز کرده و تاکنون هم بسیار موفق عمل کرده است.

عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس اظهار کرد: بنده حدود ۲ هفته است که عضو این کمیسیون شده‌ام، اما هنوز طرح سوت‌زنی که از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس ارائه شده بود، در دستور کار کمیسیون حقوقی قضایی یا کارگروه‌های آن قرار نگرفته است.

انتهای پیام/

آخرین وضعیت بررسی طرح سوت زنی در مجلس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۰۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد