Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا  مهدی رفیعی عصر یکشنبه در نشست شورای اداری خوزستان با موضوع بازگشایی مدارس  در تالار امام رضا(ع) نفت اهواز با بیان این که امروز آموزش و پرورش به دغدغه اصلی استان تبدیل شده است اظهار داشت: امید است این امر مقدمه و سرآغاز محکمی برای تقویت آموزش و پرورش استان باشد.

وی با بیان این که آموزش و پرورش گذرگاه دانایی ملی است بیان کرد: خوزستان با کمبود ۱۶ هزار  نیروی انسانی   مواجه است، نیروهایی که وارد آموزش و پرورش می‌شوند باید استانداردهای لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست آموزش و پرورش خوزستان توضیح داد: اگر در جامعه با محرومیت مواجه هستیم نباید در نگاه با محرومیت مواجه باشیم، توجه به نقاط محروم از دیگر اقداماتی است که در دستور کار قرار گرفته چراکه در برخی از مناطق عدالت آموزشی به خوبی رعایت نشده است.

وی تاکید کرد: اگر طلایی ترین برنامه های آموزشی را از خارج وارد مدارس کنیم اما مدیریت خوبی نداشته باشیم نمی توانیم موفق شویم.

رفیعی افزود: آموزش و پرورش مسیری را باید طی کند که این مسیر از طریق سند تحول بنیادین  مشخص شده است و  ماموریت این دستگاه در سند به طور کامل تشریح شده لذا باید زمینه ماموریت‌های آموزش و پرورش تعریف شود.

وی با بیان این که آموزش و پرورش مهمترین نهاد تعلیم و تربیت عمومی است بیان کرد: آموزش و پرورش باید روی تعلیم و تربیت عمومی کار کند چراکه تعلیم و تربیت تخصصی در دانشگاه فرا گرفته می شود، تعلیم و تربیت عمومی همان چیزی است که ما از فرزندان خود انتظار  داریم و  خواهان این هستیم فرزندانی مسوولیت پذیر، منظم، متفکر، دارای روحیه کار گروهی،  تعاملی، شاد، حافظ محیط زیست و... داشته باشیم.

سرپرست آموزش و پرورش خوزستان با بیان این که  تعلیم و تربیت رسمی عمومی  در ۶ بخش در سند تحول بنیادی مشخص شده و آموزش و پرورش باید در این زمینه گام بردارد گفت: تعلیم و تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی یکی از ماموریت‌های اصلی آموزش و پرورش است و از روسای آموزش و پرورش شهرستان ها، فرمانداران می خواهیم در شورای آموزش و پرورش شهرستان خود به این نکته توجه بیشتری نمایند.

وی تربیت سیاسی را از دیگر ماموریت‌های آموزش و پرورش دانست و گفت: بحث مطالبه و شناخت حقوق شهروندی از مسائل مهمی است که باید به دانش آموزان خود بیاموزیم، در تربیت سیاسی باید آزادی‌های مشروع دانش‌آموزان را در مدرسه به رسمیت بشماریم .

رفیعی جا انداختن تربیت سیاسی  و داشتن تعامل با دیگران را از جمله مسایل مهم  در تربیت سیاسی دانش آموزان عنوان کرد و گفت: باید پرهیز از نگاه قومیتی را در تربیت سیاسی و اجتماعی دانش آموزان بگنجانیم و مدارس را  به  محل محبت و وفاق  تبدیل کنیم.

وی با تاکید بر تربیت اقتصادی دانش آموزان گفت : باید ببینیم فرزندان ما چه میزان عقل معیشتی دارند  و چه میزان به منافع ملی و منافع عمومی  احترام می گذارند و درباره صرفه جویی در وقت و امکانات چه چیزی می دانند.

سرپرست آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: متاسفانه در مدارس ما تربیت علمی و فناورانه دچار تنزل شده است در حالی که باید در این تربیت دانش آموزان به سمت پژوهش، تحقیق و مطالعه بروند، در واقع در تربیت علمی باید به مسائلی بیشتر از یک نمره توجه شود و  خرد جمعی و تفکر گروهی را به دانش‌آموزان بیاموزیم.‌

وی با تاکید بر تربیت زیباشناسی دانش آموزان گفت: زیبایی شناسی یکی دیگر از مسائلی است که باید در تربیت دانش آموزان در دستور کار قرار گیرد، هنر علم زیبایی ها است و باید بررسی کنیم دانش آموزان ما  تا چه اندازه زیبایی شناسی را می آموزند چرا که زیبایی شناسی در پرهیز از خشونت تاثیر دارد و نیاز است که در تربیت زیبایی شناسی سرمایه‌گذاری کنیم.

رفیعی ادامه داد: تربیت زیستی و بدنی از مسائل مهمی است که باید به آن توجه کنیم و  باید در مدارس در زمینه سلامت جسم دانش آموزان آموزش های لازم را ارائه دهیم.

وی با بیان این که مساله هدف از مساله شاخص جداست بیان کرد: باید هدفمان که تربیت عمومی است را از شاخص‌های مختلف جدا کنیم،

سرپرست آموزش و پرورش خوزستان گفت: اگر تربیت رفتاری آگاهانه و اختیاری شود بی شک موجب عقلانیت و رشد خدادادی و خود کنترلی می‌شود، باید خودکنترلی را در بین دانش آموزان تقویت کنیم چراکه یک فرد با این تربیت در مسایل مختلف سیاسی و اجتماعی و اقتصادی بهتر عمل می کند .

وی توضیح داد: تربیت در نهایت به عنوان یک مقوله اجتماعی قلمداد می شود و اگر مسئولیت پذیری، انضباط و تلاش در فرزند ما ایجاد شود بی شک سطح نمره آن ها نیز بهتر خواهد شد از تمامی دستگاه‌ها و  بخصوص فرمانداران در این زمینه را همراهی کنند.

۷۱۶۴/۶۰۶۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان آموزش و پرورش کارآمدی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسینعلی محمدی متکازینی ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: بهشهر دارای بیش از ۲۰۰ مدرسه و ۲۸ هزار دانش آموز است که در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند.

وی افزود: مدارس شهرستان بهشهر از لحاظ کیفیت از استان جلوتر است و با تراکم دانش آموزی مواجه هستیم، اما مشکل فضا در بهشهر وجود ندارد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر یادآورشد: از خرداد ۱۴۰۳ دبیرستانی‌ها در هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهیم داشت و شبه امتحان نهایی برای دانش آموزان برگزار شد.

محمدی گفت: این امتحانات شبه نهایی به‌منظور کاهش استرس دانش‌آموزان دبیرستانی تدوین شده است در مدارس برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر از تک نوبته بودن مدارس بهشهر خبر داد و گفت: همه‌مدارس بهشهر در همه‌مقاطع تحصیلی نوبته هستند و هیچ مدرسه دو نوبته ای در بهشهر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خود یک رسانه است، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی در کشور و استان و شهرستان خانه‌ای نداریم که آموزش و پرورش نباشد و حضور جدی در زندگی مردم دارد و ارتباط ما با خانواده‌ها دو طرفه است.

محمدی متکازینی گفت: در بحث حجاب و عفاف براساس دستگاه نظارتی، بهشهر از جمله شهرهایی است که کمترین چالش را دارد.

وی افزود: حجاب در مدارس اجباری است و قانون است و دانش آموزان باید با پوشش مدرسه حاضر شوند و همه دستگاه‌های فرهنگی باید کمک‌کار ما برای این امر مهم باشند.

کد خبر 6087653

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان