Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا شهیدی دبیر انجمن تولید کنندگان صوت و تصویر کشور در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره قاچاق تلویزیون های ماهواره دار، گفت: تلویزیون های ماهواره دار کاملا به صورت قاچاق به کشور وارد می شود که وضعیت تولیدی را دچار مشکل کرده است.

او بیان کرد: مدتی پیش، مشکلی که تولید کنندگان با آن دست و پنجه نرم می کردند؛ عدم دسترسی به قطعات محصولات کره ای بود که این قطعات را در اختیار تولید کنندگان قرار ندادند، اما این مشکل طولانی مدت نبود و توانستیم قطعات را تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته شهیدی برخی از  تلویزیون های ماهواره دار برندهای معروف و معتبر دنیا هستند که کاملا به صورت قاچاق وارد کشور می شود و به دلیل عرضه آن با قیمت پایین، بازار را برای خود نگه داشته اند.

بیشتر بخوانید: ابلاغ مصوبه تعریف جدید کالای قاچاق با هدف مبارزه با خروج کالاهای اساسی

دولت باید مانع قاچاقچیان شود

دبیر انجمن تولید کنندگان صوت و تصویر کشور ادامه داد: متاسفانه مشکلی که وجود دارد، دولت مانع کار قاچاقچیان نمی شود و آنها بدون پرداخت مالیات و گمرک به کار خود ادامه می دهند، می توان گفت تمام امکانات در اختیار آنها قرار گرفته و با  تبلیغات در شبکه اجتماعی، به راحتی محصولات خود را می فروشند.

او تشریح کرد: این دسته از قاچاقچیان حساب بانکی مشخص دارند و به راحتی اجناس را به مشتری تحویل می دهند؛ بارها انجمن برای جلوگیری از فعالیت آنها نامه نوشته است اما هیچ اقدامی برای مانع کار آنها انجام نمی شود.

شهیدی افزود: اگر عواملی مثل دارایی و گمرک با انجمن همکاری کنند به راحتی می توان از کار این افراد جلوگیری کرد، چرا که با بررسی حساب بانکی می توان این افراد را شناسایی کرد.

دبیر انجمن تولید کنندگان صوت و تصویر کشور با اشاره به اینکه برخی از کالاهای قاچاق، تقلبی هستند، گفت: برخی از کالاها کیفیت نامرغوبی دارند و شامل طرح خدمات پس از فروش نمی شوند.

قاچاق میلیاردها دلار قاچاق در سال

او درباره تعداد کالاهای قاچاق، افزود: با رصدی که در تعداد محصولات داریم و تولید و واردات  قانونی پیش بینی می شود در سال بالای ۵۰۰ هزار دستگاه  قاچاق باشند و به دلیل اینکه ارز نیمایی به کالاها تخصیص یافته است، این محصولات زیادتر شده اند.

دبیر انجمن تولید کنندگان صوت و تصویر کشور تصریح کرد: قاچاق ۵۰۰ هزار دستگاه در سال نشان دهنده رقم قاچاق میلیاردی است و اگر دارایی و گمرک بتواند حساب بانکی این افراد را بررسی کند می تواند از کارکرد آنها جلوگیری کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۲۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید

تین نیوز

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: میزان تولید تراکتور در این گروه صنعتی نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۲ برابر افزایش یافته و به ۱۵۰ دستگاه در روز رسیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مصطفی وحیدزاده خاطرنشان کرد: تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ روزانه حدود ۸۰ دستگاه تراکتور در این گروه صنعتی تولید می شد .

وحیدزاده با بیان اینکه برنامه امسال این شرکت، تولید ۴۲ هزار دستگاه تراکتور است، اظهار کرد: بیشترین عامل جهش تولید در این گروه صنعتی، اتکا به نیروهای داخلی، شرکت های دانش بنیان و نیروهای مجموعه است.

وی گفت: تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

وحیدزاده ادامه داد: تراکتورسازی به عنوان نگین صنعت سنگین کشور می تواند محور تحول و توسعه صنعت باشد و به عنوان صنعت مادر، بقیه صنایع را نیز به دنبال خود بکشد.

وی با بیان اینکه هم اکنون این گروه صنعتی تولیدات و تکنولوژی خود را به بسیاری از شرکت های بزرگ قطعه سازی و کشورهای خارجی صادر می کند، یادآور شد: محصولات این گروه صنعتی در سایت های تبریز، ارومیه و سنندج تولید می شود و روز به روز علاوه بر افزایش کمیت آن ها، کیفیت تولیدات نیز ارتقا می یابد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این شرکت هم اکنون برچسب انرژی محیط زیست به عنوان صنعت پاک در مصرف پایین انرژی و استاندارد کشورهای مختلف را اخذ کرده است تا امکان صادرات تولیدات این مجموعه به این کشورها که در حوزه استاندار بسیار سختگیر هستند، فراهم شود.

وحیدزاده، با اشاره به افق ۱۴۰۶ این گروه صنعتی افزود: رسیدن به جایگاه نخست تولید تراکتور در منطقه، سرآمد شدن در جاری سازی اقتصاد مقاومتی، توسعه جهشی کسب و کارهای جدید، رشد جهشی صادرات، کسب رتبه اول تولید موتورهای دیزلی در منطقه و کسب رتبه اول تولید قطعات چدنی از برنامه های این شرکت است.

وی اظهار کرد: بر اساس این برنامه، تلاش می شود میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه برسد.

میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه می رسد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: بر این اساس، فروش قطعات یدکی این شرکت نیز از ۲۴ هزار میلیارد ریال در سال جاری به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال، انواع ادوات از ۱۲ هزار میلیارد ریال به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال و انواع ابزار از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.

وحیدزاده، تولید سالانه ۶۰۰ دستگاه لیفتراک، ۶۰۰ دستگاه مینی لودر، ۵۰۰ دستگاه کمباین، ۵۰۰ دستگاه ون و یک هزار و ۲۰۰ دستگاه ادوات پیشرفته را از برنامه های آتی این گروه صنعتی اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون کل تقاضا برای خرید تراکتور ۵۷ هزار نفر است، یادآور شد: کشاورزان بدون هیچ واسطه ای می توانند به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت این گروه صنعتی، بدون هیچ محدودیتی برای خرید تراکتور ثبت نام و از طریق این سایت تقاضای خود را تا آخرین مراحل خرید پیگیری کنند.

تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • چین و روسیه؛ تنها شرکت‌ کنندگان خارجی نمایشگاه ریلی
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • حضور تولید کنندگان بوشهری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • استفاده از هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای اراضی
  • کاکائو معضل جهانی شد!
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی