Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو فراکسیون امید مجلس گفت: دولت باید با برنامه ریزی در دو سال باقی مانده تحولی اساسی در بازار مسکن، اجاره بها و هم چنین قیمت کالاهای اساسی که مردم به آن ها نیاز دارند، ایجاد کند.

پروانه مافی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به فرا رسیدن هفته دولت و سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با دولتمردان، بیان کرد: هفته دولت، هفته معرفی فعالیت ها و تلاش های انجام شده و معرفی بیش از پیش برنامه های دولت به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش دولتمردان باید در این هفته امید آفرین باشد.

وی با بیان اینکه انتظار داریم مجموعه هیئت دولت و رئیس جمهور در دو سال پایانی به وعده‌هایی که در سرآغاز دولت دوازدهم به مردم داده‌اند توجه ویژه داشته باشند و  برای عملی کردن آنها تلاش کنند، تصریح کرد: معیشت مردم و تنگناهای معیشتی امروز یکی از مسائل اساسی جامعه است که دولت باید در دوسال پایانی نگاه ویژه ای به این مسئله داشته باشد. باید تمام وزارت خانه ها و زیر مجموعه های دولت با انگیزه بالا و اراده برنامه‌ای عملی برای حل بحران معیشتی مردم داشته باشند.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه تاکید کرد: در دو سال گذشته توفیقات جدی در حل مسئله معیشتی مردم که امروز اقشار جامعه را تحت فشار گذاشته است، دیده نشد. در این دو سال فشار اقتصادی تا اندازه ای کنترل شد اما به شیب نزولی که باید می رسید، نرسیده است.

این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه با اشاره به تلاش‌های دولت برای ایجاد ثبات اقتصادی و تلاش برای ثابت نگه داشتن نرخ ارز، بیان کرد: با وجود این تلاش ها و ایجاد ثبات در نرخ ارز، تغییر چندانی در قیمت کالاهای اساسی دیده نشد. دولت باید با برنامه ریزی در دوسال باقی مانده، تحولی اساسی در بازار مسکن، اجاره بها و هم چنین قیمت کالاهای اساسی که مردم به آن ها نیاز دارند ایجاد کند. اگر این مسیر طی شود شاهد نمره قابل قبولی در کارنامه دولت خواهیم بود اما اگر این اتفاق نیفتد قطعا دولت نمره قابل قبولی در کارنامه نمی گیرد.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای تلاش دولت به منظور ایجاد رونق تولید بیان کرد: مقام معظم رهبری امسال را رونق تولید نامگذاری کردند و انتظار داریم شاهد رونق تولید باشیم‌. امروز کار برای دلالانی که رانتی کار می کنند ساده است اما تولیدکنندگان در شرایط سختی به سر می برند. انتظار داریم در سال رونق تولید، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت کشاورزی تمام تلاش خود را برای حمایت از تولید کنندگان و رفع موانع تولید به کار گیرند و به وطایف خود عمل کنند.

مافی تاکید کرد: بحث تولید ملی بسیار مهم است، وزارت خانه های مربوط باید به طور جدی وارد شوند و برنامه ریزی و اقدامات لازم را برای حمایت از تولید ملی انجام دهند.

وی در پایان با اشاره به ضرورت فاصله گرفتن دولت از حاشیه ها، بیان کرد: دولت رقبایی دارد که متاسفانه تمام تلاش خود را می کنند تا فرصت فعالیت و پیشبرد اهداف را از دولت بگیرند. این موصوع به زیرکی و تیز هوشی دولتمردان باز می گردد که باید متن را از حاشیه تشخیص دهند و تمرکز خود را بر روی حل مسائل اساسی و معیشتی مردم بگذارند. دولتمردان نباید اجازه دهند که حاشیه ها و حاشیه سازان قطار دولت را از ریل اصلی خارج کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته دولت شرایط اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۲۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور  گفت: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامد‌های سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روز‌های آینده مشکل آب شرب این روستا‌ها نیز برطرف خواهد شد.

او ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که هم‌چنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

امینی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • گواردیولا: اتفاقی که برای لیورپول افتاد ممکن است برای ما هم رخ دهد
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • ابهام در میزبانی استقلال در لیگ دسته اول
  • وزیر ورزش: ۵ درصد باقی مانده سهام استقلال و پرسپولیس در اختیار ماست که متعلق به پیشکسوتان است / فیلم
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده