Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

پانزده روز پیش زن جوان جهت زایمان به یکی از بیمارستان‌های اردبیل مراجعه کرد که به دلیل نارس بودن نوزاد به توصیه پزشکان کودک تازه متولد شده داخل دستگاه و تحت مراقبت های ویژه قرار گرفت. ولی چند روز بعد هنگام مراجعه خانواده برای تحویل گرفتن نوزاد به دلیل عدم بضاعت مالی و ناتوانی در پرداخت هزینه ها عوامل بیمارستان از خروج نوزاد ممانعت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدر بزرگ نوزاد در این باره به خبرنگار ایلنا گفت: دخترم را خودم به بیمارستان بردم و بستری کردم. دامادم کارگر است و درآمد ناچیزی دارد. پس از زایمان به دلیل نارس بودن نوزاد والدین او ناگزیر شدند تا از دستگاه استفاده کنند که این امر هزینه زیادی برای آنها داشت که پرداخت آن از توان آنها خارج بود و به همین دلیل روزگذشته هنگام ترخیص به ما اجازه بردن نوزاد را ندادند.

وی ادامه داد: عوامل بیمارستان به ما گفتند که هزینه بیمارستان این کودک 2 میلیون و 40 هزارتومان است و ما به دلیل شرایط مالی نتوانستیم این هزینه را پرداخت کنیم. من و دامادم هر دو کارگر هستیم و توان پرداخت هزینه سنگین بیمارستان را نداریم.

پدربزرگ این کودک اضافه کرد: این موضوع را از طریق رئیس دانشگاه علوم پزشکی و نماینده شهرستان اردبیل در مجلس شورای اسلامی پیگیری کردیم و با رئیس بیمارستان تماس گرفته ایم ولی تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشده است.

وی عنوان کرد: نوه ام هر مشکلی در بیمارستان برایش پیش بیاید عوامل بیمارستان مقصرند. چرا باید عوامل یک بیمارستان دولتی با ما چنین رفتاری داشته باشند. چون ما فقیر هستم و توان مالی نداریم نباید به بیمارستان مراجعه کنیم. دردمان را باید به چه کسی بگوییم که به دادمان برسد؟ حتی تا وزارت بهداشت تماس گرفته ایم و مشکل‌مان را گفته ایم ولی کسی توجهی نکرده است. افرادی که معرفی شده و پارتی دارند کارشان زود انجام می شود و افرادی مثل ما که فقیرند و آهی در بساط ندارند باید اینگونه تحقیر شوند.

مادر این نوزاد نیز در ادامه گفت: 15 روز پیش به دلیل درد زایمان به بیمارستان مراجعه کردم و بستری شدم و برای عمل سزارین آماده شدم. بعد از عمل نوزاد دخترم 6 ساعت آواره بود و هیچ کسی با او کاری نداشت. سه ساعت دیر من را به اتاق عمل بردند و دکتر هم با 3 ساعت تاخیر در اتاق عمل حاضر شد و به همین دلیل بچه نتوانست خوب نفس بکشد.

وی افزود: به همین دلیل دخترم را داخل دستگاه قرار دادند و روز گذشته به دلیل هزینه بالا نتوانستم ترخیص‌اش کنیم. به ما گفتند دفترچه بیمه ام اعتبار ندارد در حالی که تا مهرماه اعتبار دارد و بیمارستان می تواند از خدمات بیمه تامین اجتماعی هزینه ها را پرداخت کند.

مادر نوزاد تصریح کرد: حتی روز گذشته وقتی خواستم به دخترم شیر بدهم پرستار نوزاد را از دستم گرفت و اجازه نداد و گفت تا زمانی که تسویه نکنی اجازه شیر دادن به فرزندت را نداری و با اصرار مادرم بالاخره راضی شدند تا یک وعده به کودکم شیر بدهم.

مادر این نوزاد در ادامه گفت: از مسئولان درخواست دارم به داد ما برسند و فرزندم را به من بازگردانند و از افرادی که مثل ما مشکل دارند، حمایت کنند و اجازه ندهند فقر و بی پولی باعث شود تا اینگونه تحقیر شویم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نوزاد بیمارستان هزینه های درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۳۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر

لیان و لانا شحبیر، دو دختر فلسطینی هستند که در جریان کوچ اجباری اهالی غزه از مناطق شمالی به جنوب نوار غزه از خانواده خود جدا شدند و اکنون بیش از ۴ ماه است که در حسرت دیدار والدین خود به سر می برند. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، «لیان» و «لانا» دو کودک فلسطینی ساکن نوار غزه، در جریان مهاجرت از مناطق شمالی به جنوب غزه از اعضای خانواده خود جدا شده اند و اکنون به تنهایی در منطقه جنوب غزه در انتظار پیدا کردن والدین خود به سر می برند.

 

.

 

لیان در گفتگو با خبرنگار تسنیم می گوید: به همراه خانواده در حال خروج از شهر غزه بودیم که ناگهان متوجه شدیم در میان جمعیت آوارگان هستیم و از خانواده مان جدا شده ایم. به دلیل بمباران ها به مسیر خود به سمت جنوب غزه ادامه دادیم و والدین مان را گم کردیم. اکنون چهار ماه است پدر و مادر خود را ندیده ایم. آرزوی من و خواهرم دیدن و شنیدن صدای پدر و مادرمان است.

«صبحی البنا»، جوان فلسطینی نیز در جریان حمله ارتش اسرائیل به بیمارستان شفا، به اجبار از مادر و برادر مجروحش جدا شد و اکنون از سرنوشت آنها بی اطلاع است.

این جوان فلسطینی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در غزه گفت: صهیونیست ها ساعت 3 نیمه شب به بیمارستان حمله کردند. برادرم مجروح و بستری بود. مردان و زنان را به اسارت گرفتند و ما را به سمت مناطق جنوبی آواره کردند. برادرم ظاهرا همچنان در بیمارستان بستری است اما از سرنوشت او خبری ندارم.

آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصرقطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی

 

بسیاری از خانواده های فلسطینی در نتیجه ادامه حملات، قتل عام، و اختلال در شبکه های مخابرات و ایست و بازرسی های نظامیان صهیونیست، از سرنوشت یکدیگر بی اطلاع هستند و این مسئله به بحران انسانی جدیدی در غزه تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیرینی‌ها و شگفتی‌های کودکان به روایت یک دیدار
  • نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهرمتولد شد
  • حرکت یافتن زندگی در چهارچرخ امداد
  • تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • کتاب «معجزه شکرگزاری» کلید رضایت خاطر درونی را بیان می‌کند
  • حس خوب حمایت
  • پشت پرده برکناری علی خطیر؛ پرداخت پول بدون اجازه!
  • تکریم زائران ایرانی در مدینه به خاطر حمله به اسرائیل