Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:07:46 GMT

آب آلوده روزانه جان ۸۰۰ کودک را می‌گیرد

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۹۴۶۷۲

آب آلوده روزانه جان ۸۰۰ کودک را می‌گیرد

به گزارش پایگاه خبری فوربس، کمبود آب در برخی از مناطق به ویژه آفریقا، جنوب آسیا و خاورمیانه به بروز درگیری و جنگ منجر شده است، به عنوان نمونه‌ای از این درگیری‌ها می‌توان به جنگ سوریه اشاره کرد که در اثر یک دوره خشکسالی بلندمدت به وقوع پیوست.
در آمریکای لاتین نیز در حدود ۲۳۰ میلیون نفر به آب آشامیدنی پاک دسترسی ندارند و بحران آب در این منطقه همچنان تشدید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تا سال ۲۰۵۰ میلادی تقاضای جهانی برای آب به میزان ۵۰ درصد افزایش می‌یابد و بخش عمده این تقاضا در کشورهای درحال توسعه واقع در آفریقا و آسیاست. در همین زمان تولید غذا نیز باید به میزان ۷۰ درصد افزایش یابد تا پاسخگوی نیاز جمعیت زمین باشد.
این در حالی است که سالانه حدود ۳۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال به دلیل بیماری اسهال ناشی از مصرف آب آلوده جان خود را از دست می‌دهند، این آمار به معنی مرگ روزانه ۸۰۰ کودک یا مرگ یک کودک در هر دو دقیقه است.
نشست سالانه هفته جهانی آب سال ۲۰۱۹ میلادی از روز ۲۵ تا ۳۰ ماه آگوست در شهر استکهلم برگزار می‌شود، این نشست با حمایت انستیتوی بین‌المللی آب استکهلم (SIWI) و برنامه آب سازمان ملل با هدف جلب توجه جهانی نسبت به چالش‌های مرتبط با آب که تقریبا در هر نقطه از جهان به چشم می‌خورد، برگزار می‌شود.
بسیاری از نهادهای دولتی و خصوصی در سراسر جهان با هدف کمک به رفع این بحران در حال فعالیت هستند و در روز ۲۵ آگوست به استکهلم می‌روند. در پی بحران آب شهر فلینت ایالت میشیگان و تلاش‌های مقامات آمریکایی برای تدوین مقررات سختگیرانه در رابطه با مصرف آب و هوا، بسیاری از شرکت‌های آمریکایی نیز تصمیم گرفتند فعالیت‌های زیست محیطی خود را گسترش دهند تا دسترسی به آب پاک را تضمین کنند.
علاوه بر این برخی از شرکت‌های بزرگ بین‌المللی نیز اقداماتی را برای کاهش مصرف ظروف پلاستیکی مورد استفاده برای نگهداری آب انجام داده‌اند. یک شرکت نیز فناوری جدیدی را توسعه داده است که با استفاده از یک سطل و محتوای یک بسته کوچک می‌توان ۱۰ لیتر آب آلوده را تنها در مدت ۳۰ دقیقه به آب آشامیدنی تبدیل کرد.
با وجود این که ورود شرکت‌های بزرگ به حوزه‌هایی مانند محافظت از محیط زیست و تامین نیازهای اولیه مردم مانند آب شرب که بخشی از وظایف دولت‌ها محسوب می‌شود،‌ پدیده‌ای جدید و عجیب است، هرچه ورود شرکت‌ها به این حوزه‌ها وسیع‌تر باشد، پیامدهای مطلوب بیشتری بر زندگی ساکنان زمین دارد.

امسال از ۲۵ تا ۳۰ اگوست، هفته جهانی آب است با شعار «آب برای جامعه : شامل همه» زیرا آب برای پیشرفت یک جامعه بسیار مهم است و مصرف درست آب در این هفته توصیه شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گرمایش زمین کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۴۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • سرقتی عجیب هوای بندرترکمن را آلوده کرد
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • آنروا: روزانه ۳۷ کودک در غزه مادر خود را از دست می‌دهند
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز