Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ خیابان بهشت سال‌هاست که میزبان قدیمی‌ترین کتابخانۀ عمومی پایتخت است. یک سال پس از افتتاح قدیمی‌ترین بوستان عمومی تهران در محلۀ سنگلج، کتابخانه‌ای در آن ساخته شد تا عنوان قدیمی‌ترین کتابخانۀ عمومی پایتخت را با بیش از ۵۰ سال عمر ازآنِ خود کند. هم‌نشینی دوستداران طبیعت و علاقمندان کتاب بیش از نیم قرن است که خاطرۀ جمعی پایتخت‌نشینان را رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتابخانۀ عمومی پارک شهر شاهد حضور پنج نسل از مردم تهران بوده است؛ چه بسا خانواده‌هایی که از پدربزرگ و مادربزرگ، پدر و مادر، فرزند، نوه و نتیجه، سال‌هایی از عمر خود را با مطالعه در این کتابخانۀ گذرانده باشند. این خاطره به بخشی از فرهنگ مردم تهران بدل شده و از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است.

باسابقه‌ترین کتابخانۀ پایتخت برای میزبانی شایستۀ مردم نیاز به بازسازی و نوسازی داشت. بعد از ۴۵ سال خدمت مداوم به قشرهای مختلف باید تجدید قوا می‌کرد تا در سنین میان‌سالی، همچون جوانی سرحال، پذیرای کودکان تا کهن‌سالانی باشد که می‌خواهند خوش‌ترین اوقات خود را در آن بگذرانند. کتابخانۀ مرکزی پایتخت برای بازسازی اساسی، سه‌سالی تعطیل شد اما اکنون با تدارکی ویژه، تبدیل به محیطی جذاب برای مشتاقان کتاب شده است. کتابخانۀ پارک‌شهر در عین حفظ اصالت، ایمن شد نوسازی شد و با افزوده‌شدن بخش‌هایی جدید، چشم به راه حضور دوبارۀ شما مردم در آن است.

سه‌شنبۀ این هفته، پنجم شهریور ۱۳۹۸، روز افتتاح کتابخانۀ جوان‌شدۀ پایتخت است؛ اما افتتاحی متفاوت. کتابخانۀ عمومی پارک‌شهر با حضور شما مردم در فضایی ساده و خودمانی بازگشایی می‌شود. ساعت ۱۰ تا ۱۹ سه‌شنبه، از همایش و سخنرانی‌های مطول و تشریفات خاص خبری نیست. قدیمی‌ترین کتابخانۀ پایتخت با شرکت اقشار مختلف شما مردم عزیز و حضور مسئولان فرهنگی در کنار شما بازگشایی خواهد شد. خانواده‌ها و دوستان، ناشران و نویسندگان، مسئولان و چهره‌های فرهنگی و هنری در کنار یکدیگر در افتتاحیه شرکت دارند.

در روز بازگشایی، بخش‌های مختلف کتابخانه آمادۀ بازدید همگانی است. والدین با فرزندان خود می‌توانند اوقات خوشی را بخش کودک بگذرانند. همچنین پژوهشگران از اتاق‌های انفرادی مطالعه، دانشجویان از بخش پایگاه‌های اطلاعاتی، دوستداران کتاب از سالن‌های جدید مطالعۀ بانوان و آقایان، محققان از مخزن مرجع و کتاب‌های غیرفارسی و بخش جدید نشریات و نابینایان از بخش اختصاصی خود می‌توانند دیدن کنند. با تدارک‌های ویژه‌ای که برای دسترسی معلولان و توانیابان صورت گرفته است، این عزیزان نیز می‌توانند در مراسم شرکت داشته باشند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پایتخت پدر و مادر فرهنگی و هنری معلولان والدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۵۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری «روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی» در دومین نمایشگاه ملی «آبادیران»

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد «روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی» جهت شناسایی طرح‌های برتر اجرا شده شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور در ایجاد مشارکت‌های مردمی، توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و ستاد حکمرانی مردم در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران برگزار می‌شود.

این رویداد با هدف معرفی نمونه‌های موفق با موضوعات مشارکت مردمی در اقتصاد دانش بنیان، معرفی نمونه‌های موفق در عرصه آبادانی و پیشرفت فناورانه و گفتمان سازی پیرامون شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) از ۲۲ تا ۲۵ خرداد ماه در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

در این طرح، شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور، گروه‌های مردمی و جهادی که توانسته‌اند مشارکت‌های مختلف مردمی اعم از مشارکت مالی، اجرایی، فکری، علمی را ایجاد کنند، تجربیات، خاطرات و الگوی خود از این مشارکت را روایت می‌کنند.

در همین راستا، فعالان مردمی آبادانی و پیشرفت فناورانه می‌توانند طرح‌های اجرا شده با موضوع مشارکت مردم در اقتصاد دانش بنیان و حل چالش‌ها و نیاز‌های فناورانه را جهت ارزیابی به دبیرخانه برنامه ملی آبادیران ارسال کنند.

متقاضیان پس از ارزیابی و انتخاب طرح‌های برتر، می‌توانند برای حضور در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران و برپایی غرفه به روایت فعالیت‌های انجام شده خود بپردازند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ارزیابی طرح‌های دریافت شده تا ۱۰ خرداد ماه انجام خواهد شد و علاقه‌مندان تا ۳۱ اردیبهشت ماه برای ارسال طرح‌های خود فرصت دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوراها کمک کنند ظرفیت مردمی پای کار بیاید
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • بررسی ۵۳ فقره پرونده در دیدار مردمی دادگستری مازندران
  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • اجتماع خانوادگی و مردمی در مرکز گلستان در حمایت از اجرای طرح ملی «نور» + فیلم
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • برگزاری «روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی» در دومین نمایشگاه ملی «آبادیران»
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر