Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهنوج روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: انبه تولیدی این منطقه با توجه به مجاورت با استان هرمزگان از ارقام محلی شامل سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک و عروس است.
علیرضا حیدری افزود: ۷۰ درصد محصول انبه به صورت نارس برداشت و از آن برای مصرف تازه خوری، تهیه ترشی، شوری حتی به صورت خشک به عنوان چاشنی غذا استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی تصریح کرد: عمده باغ های این شهرستان در دهستان های دهکهان و روستاهای بارگاه و بندکوه بوده و برداشت انبه از اوایل خردادماه آغاز و تا اواخر شهریورماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی کهنوج اظهار داشت: با توجه به استعداد و شرایط اقلیمی مناسب این منطقه برای تولید انبه، باید نسبت به معرفی ارقام اقتصادی و اصلاح شده انبه اقدام لازم صورت گیرد چرا که اقتصاد کشاورزان این حوزه بر پایه باغداری است.
وی گفت: انبه از درختانی بوده که تاکنون با آفت و بیماری خاصی مواجه نبوده لذا توجیه اقتصادی بیشتری برای مردم منطقه جنوب کرمان دارد.

مرکز شهرستان کهنوج در فاصله ۳۳۰ کیلومتری جنوب کرمان است.
 ۷۴۵۰/۷۴۲۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برداشت محصول کشاورزی برداشت انبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۵۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد

 مجتبی خاشی مدیر جهاد کشاورزی خاش، گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفته و در سال گذشته چهار هکتار باغ جدید گل محمدی احداث و  سطح زیر کشت گل محمدی شهرستان به ۱۱ هکتار افزایش یافت.

مجتبی خاشی افزود: پیش بینی شده امسال ۱۱ تن گل محمدی از سطح باغات شهرستان خاش برداشت شود.

وی تصریح کرد گل محمدی پس از فرآوری در منطقه به صورت گلاب و گل خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • فوت یک نفر در کرمان بر اثر صاعقه
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب