Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به مراجعات روزانه مردمی بهمئی در حوزه نفت، مطالبه ما از وزارت نفت، تاسیس حداقل یک دفتر نمایندگی برای پیگیری امور در شهرستان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای ماغر؛ نشست پیگیری مشکلات شهرستان بهمئی عصر روز گذشته با حضور فرماندار بهمئی، شهردار لیکک و مسئولانی از  دو وزارت نفت و صمت در تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار بهمئی در این نشست گفت: با توجه به معرفی شهرستان بهمئی بعنوان شهرستان پایلوت توسعه در کشور ما مصمم هستیم از فرصت پیش آمده برای رفع مشکلات و توسعه این منطقه محروم به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

حکمت اله سنایی تصریح کرد: حضور غریب پور، معاون وزارت صمت را مغتنم می دانیم و دست همه کسانی که می توانند در این راستا به توسعه شهرستان محروم ما کمک کنند، به گرمی می فشاریم.

وی گفت:موقعیت جغرافیایی بهمئی، موقعیت منحصر به فردی است ؛فاصله شهرستان ما تا شهرهای بندری دیلم و بندر امام خمینی(ره) نزدیک به یکساعت است.

فرماندار بهمئی خاطرنشان کرد:ما می توانیم نقطه اتصال خوزستان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد باشیم و جاده جایزان به بهمئی در صورت تکمیل و بهره برداری،یکی از کریدورهای بزرگ ارتباطی بندر امام به اصفهان است.

سنایی افزود: همه این پتانسل ها قابل سرمایه گذاری کلان دارد که انتظار داریم مسئولان در  تصمیم گیری و ظرفیت سنجی ها به این پتانسیل های بزرگ توجه ویژه کنند.

وی خطاب به دکتر خلیلی، معاون وزیر نفت، گفت: بنده فرصت را غنیمت می شمارم و از دکتر خلیلی یک مطالبه دارم که در حقیقت مطالبه 30 ساله مردم بهمئی از وزارت نفت است، یعنی استقرار دفتر نمایندگی شرکت نفت در شهرستان بهمئی ما.

فرماندار بهمئی ادامه داد: در شهرستان بهمئی هیچ نماینده یا دفتری از شرکت نفت نداریم و کلیه مسائل مربوط به شرکت های نفت مستقر در بهمئی در استان خوزستان پیگیری می شود.

سنایی تصریح کرد: ما روزانه مراجعات در حوزه نفت داریم هم در بحث معارضات و هم در موضوع بکارگیری نیروها و این برای ما به یک چالش تبدیل شده است.

فرماندار بهمئی در پایان گفت: انتظار داریم از دکتر خلیلی این موضوع را بعنوان هدیه ویژه به مردم بهمئی به ما قول دهند ؛هر چند ساختارها و قوانین را می دانم  اما مکاتباتی در این زمینه داشتیم، به هر حال با یک تبصره شرکت نفت می تواند در حد یک نمایندگی در شهرستان بهمئی داشته باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۶۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ

جعفر قادری، عضو هیات رئیسه کمیسیون جهش و رونق تولید در مورد اینکه اقتصاد دانش بنیان مهمترین مسیر تداوم مشارکت مردم در جهش تولید است، گفت: مزیت شرکت های دانش بنیان این است که متکی بر سرمایه فیزیکی نیستند و متکی به سرمایه انسانی هستند و نیروهای صاحب سرمایه و نیروهای  تحصیل کرده و قشرهای متخصص ما هستند و برای اینکه از اینها استفاده کنیم باید آنها را در فعالیت های اقتصادی مشارکت دهیم و از ظرفیت شان بخوبی استفاده کنیم. هرچه وسیع تر باشد مشارکت در رونق و جهش تولید نیز بیشتر می شود.

وی اظهار کرد: اهمیت دادن به شرکت های دانش بنیان چند مزیت دارد یکی اینکه نیاز ما به کشورهای پیشرفته را کم می کند و زوده بازده هستند و نیاز به سرمایه کمتر دارند.

قادری بیان کرد: توجه به شرکت های دانش بنیان و مشارکت آنها در تولید با عدالت اجتماعی سازگار تر است.  قشرهایی که صاحب دانش فنی هستند در گروه های مختلف جامعه حضور دارند و خود همین رقابتی برای مزیت رقابتی ایجاد می کند و مزیت نسبی دارد.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد:  این دانش بنیان ها برای ما مزیت رقابتی را زیاد می کنند، زنجیره ارزش را تکمیل می کنند و از جنبه های مختلفی توجه به دانش بنیان ها می تواند گره گشا باشد.

وی در پایان گفت: توسعه اقتصاد دانش بنیان و حضور موثر آن ها در صنعت برای ما مزیت مهم تکنولوژیک و همچنین افزایش رقابت پذیری صنعتی فراهم خواهد کرد. بهترین مسیر برای توسعه زنجیره ارزش صنایع ورود بخش مردمی اقتصاد دانش بنیان و شرکت های توانمند این حوزه در جهت تحقیق و در نهایت توسعه فناوری و تجهیزات در جهت تکمیل زنجیره ارزش است تا شاهد جهش تولید از محل حضور دانش بنیان ها در صنعت باشیم

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • استرداد متهمه کلاهبردار کلان اقتصادی به کشور
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • دکتر ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه