Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سید احمد ذکریای نژاد در جلسه شورای هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار داشت: در سالی که سیاست انقباض مالی بر دستگاه های دولتی اعمال شده، تصویب طرح های پیشران در بخش کشاورزی یک دستاورد بسیار مهم در بخش کشاورزی استان کردستان است.

وی با بیان اینکه طرح های پیشران بخش کشاورزی در بالا ترین سطح، یعنی مقام معظم رهبری پیگیری شده است تصریح کرد: از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی امیدواریم به زودی این طرح ها تامین اعتبار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذکریای نژاد ضمن تاکید بر پیگیری استاندار کردستان در جهت تصویب طرح های پیشران بخش کشاورزی گفت: هماهنگی و همراهی که در مجموعه مدیریت استان وجود دارد آینده خوبی را برای به سرانجام رسیدن این طرح ها متصوریم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خاطرنشان کرد: برنامه های عملیاتی طرح های پیشران به ویژه طرح افزایش تولید 13 هزار تنی گوشت قرمز در استان تدوین شده و به زودی برای اجرای طرح،  به بدنه کارشناسی سازمان منتقل خواهیم داد.

وی بیان کرد: مبنا و اساس طرح افزایش تولید گوشت قرمز بر تامین دام و تولید علوفه در استان متکی است که اگر در این دو مقوله به خوبی ورود پیدا نکنیم در سرانجام طرح به مشکل خواهیم خورد.

ذکریای نژاد با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در حوزه دامداری های روستایی ادامه خواهد داشت اذعان کرد: جمعیت دام سبک در فصول مختلف سال بین یک میلیون و 500 تا یک میلیون و800 هزار راس در استان تغییر می کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان افزود: واگذاری اراضی ملی برای توسعه دامداری ها در استان بلامانع است و تبدیل این اراضی به واحدهای دامداری تغییر کاربری محسوب نشده و به نوعی بهترین نوع بهره برداری از این اراضی است.

وی اضافه کرد: پروژه بهبود مدیریت در واحدهای دامداری استان شروع شده و 140 گله در شهرستان های استان در مرحله اول شناسایی شده اند و برنامه های اجرایی این پروژه در مباحث مختلف همانند فلاشینگ، قوچ اندازی، تغذیه و ... به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانهای استان اعلام شده است.

46

کد خبر 1293306

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کردستان وزارت جهاد کشاورزی صندوق توسعه ملی دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا محمدجواد ظریف باشگاه استقلال بازیگران سینما و تلویزیون ایران باشگاه پرسپولیس فرانسه داریوش اسدزاده ایران و آمریکا سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۶۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • تضمین تعهدات بیش از ۲۰۴ هزار پرونده «کشاورزی قراردادی» با عاملیت بانک کشاورزی
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • مجتمع رفاهی درمانی یاسوج کلنگ زنی شد
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد