Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رضا عراقی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان  همدانافزود: پسماند طلای کثیف و دارای ارزش اقتصادی است که بازیافت آن به حفظ محیط زیست و ایجاد فرصت های اقتصادی و سرمایه گذاری کمک می کند.

عراقی ادامه داد: اعتبارات خوبی برای مدیریت پسماند در نظر گرفته می شود و استان هایی که طرح مناسب داشته باشند می توانند از این موقعیت استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان گفت: موضوع پسماند مسئله آینده است و با بهداشت عمومی و سلامتی مردم سر و کار دارد بنابراین اعتبارات مدیریت پسماند تامین می شود اما تامین این اعتبارات منوط به ارائه طرح مطالعاتی است.

عراقی خواستار ارائه طرح توجیهی در خصوص شهرستان های اسدآباد، فامنین، رزن و قروه درجزین برای احداث سایت پسماند در ناحیه شمال شرق استان شد و گفت: تعیین دو ناحیه شمالی و جنوبی در استان برای دفع و مدیریت پسماند با توجه به ملاحظات اقتصادی سرمایه گذاران و حجم پسماندها صورت گرفت با این حال در صورت ارائه طرح، این موضوع نیز بررسی می شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز گفت: با توجه به مشکلاتی که در پذیرش پسماندهای ویژه استان همدان از سوی استان های همجوار ایجاد شده  محل دفع پسماندهای ویژه باید تعیین تکلیف شود که در این خصوص منتظر سرمایه گذار هستیم.

سید عادل عربی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی محل دفع پسماندهای ناحیه شمالی استان خوب بوده و دهیاران روستاها و شهرداران شهرهای این ناحیه با شهرداران مربوطه برای دفع پسماند در این محل قرارداد می بندند به طوری که پسماندهای شهرستان های صالح آباد، لالجین و بهار به سایت دفع پسماند شهرداری همدان منتقل می شود اما سایت دفع پسماند ناحیه جنوبی استان وضعیت قابل قبولی ندارد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان همدان همچنین از صدور کارت همیار محیط زیست با هدف استفاده از نیروهای مردمی و علاقه‌مند به محیط زیست در استان همدان خبرداد و گفت: هدف از برنامه ریزی طرح همیار محیط زیست، استفاده از نیروهای مردمی و علاقه‌مند به محیط زیست در مناطقی است که نیروهای سازمان حفاظت محیط زیست حضور کمتری دارند و استفاده بهینه از کنش های علاقه مندان به محیط زیست در خصوص حفظ و حراست عرصه های طبیعی از دیگر اهداف این طرح است.

عربی ادامه داد: متقاضیان دریافت کارت همیاری محیط زیست باید بالای ۱۸ سال سن داشته باشند و مراحل تقاضای خود را در سایت سازمان حفاظت محیط زیست پیگیری کنند.

همچنین در این جلسه مقرر شد تعرفه ارائه خدمات دفع بهداشتی پسماندهای شهری و روستایی شمال مرکز استان در محل دفع شهری همدان به ترتیب ۳۵ و ۳۰ تومان از قرار هر کیلو پسماند تعیین شود.

کد خبر 4702349

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری همدان مدیریت پسماند هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام شهرکرد عید غدیر خم گرگان یاسوج خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی استانداری سمنان کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۸۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟

رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در مورد دلایل تبدیل ۱۵۴ قرارداد به ۱۴ قرارداد اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی شهرداری تهران، موضوع رفت و روب و نظافت شهر است. چندین سال و در ادوار مختلف بر روی این موضوع و نحوه پاکسازی و نظافت شهر فکر و کار شده و همچنین قوانین و قرارداد‌هایی منعقد و یا اصلاح شده است. 

وی افزود: در نیمه‌دوم دهه هشتاد، قرارداد‌ها به صورت تجمیعی بسته شد. ۱۸۰ قرارداد به ۵ قرارداد تبدیل و شهر به ۵ پهنه تقسیم و به پیمانکاران واجد شرایط واگذار شد. علت این موضوع مکانیزه کردن رفت و روب شهر توسط پیمانکاران بود. این طرح همچنین در نیمه اول دهه نود هم ادامه داشت که وضعیت رفت و روب خوبی را در آن مقطع شاهد بودیم. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه از نیمه دوم دهه نود تعداد قرارداد‌ها به بیش از ۱۵۰ قرارداد افزایش یافت، ادامه داد: این امر موجب تکثر و در واقع تضعیف پیمانکاران شد و در نتیجه شاهد آغاز روند کاهش کیفیت نظافت و رفت و روب شهر بودیم. 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه امروز یک تجربه خوبی را از گذشته کسب کردیم و با یک نگاه بلند ۱۵۴ قرارداد را به ۱۴ قرارداد تبدیل کردیم، تصریح کرد: پیمانکارانی که توانایی فنی، مدیریت و مالی بهتری داشتند با شرکت در مناقصه کار را آغاز کردند. زمان اجرای قرارداد‌ها از یک سال به سه سال افزایش یافت و شرایط برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم شد تا پیمانکاران با توجیه اقتصادی پای کار نظافت شهر بیایند و در این حوزه با نگاهی ۳ ساله سرمایه‌گذاری کنند. 

محمدی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی ۳ ماهه‌ای که قرارداد‌های جدید به پیمانکاران ابلاغ شده است، در حوزه تنظیف و نگهداشت شهر بالغ بر ۲هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در سازمان مدیریت پسماند سرمایه‌گذاری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران