Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحدتی گفت: با وجود موافقت کامل در خصوص شفافیت آرای نمایندگان فکر می‌کنم در برخی موارد نباید رای نماینده مشخص باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد وحدتی در گفت‌وگو با آناج درباره دلایل مخالفت نمایندگان مجلس با یک و دوفوریت شفافیت آرای نمایندگان اظهار داشت: طرح شفافیت آرای نمایندگان از جمله طرح‌های بسیار خوبی است که معایبی نیز دارد و باید برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شفافیت در تمام زمینه‌ها باید صورت بگیرد و شفافیت در آرا باعث می‌شود تا مردم بر روی نمایندگان انتخابی خود و لوایحی که به آن رای مثبت یا منفی می‌دهد نظارت داشته باشند.

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی تشریح کرد: البته این طرح معایبی نیز دارد؛ به عنوان مثال نمایندگان در تمامی مصوبات خود صلاح مردم را در نظر می‌گیرند اما ممکن است برخی با فشار و رایزنی بخواهند رای نماینده را تغییر دهند و یا در برخی لوایح حساس که به تک‎رای‌ها نیاز است امکان دارد که فشار برای تغییر رای وجود داشته باشد.

وی افزود: به همین دلیل با وجود موافقت کامل در خصوص شفافیت آرای نمایندگان فکر می‌کنم در برخی موارد نباید رای نماینده مشخص باشد. همانطور که برخی مسائل در جلسات غیرعلنی مطرح شده و به دلیل آرامش جامعه در جلسات علنی گفته نمی‌شود.

وحدتی در پایان خاطرنشان کرد: شفافیت در تمام جامعه نیاز است و اجرای طرح دولت الکترونیک که از جمله خواسته‌های بنده می‌باشد نیز می‌تواند به شفافیت بیشتر در جامعه کمک کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۸۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب های بی خوابی و شب بیداری

وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب آمریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • حماس: با توافقی که شامل توقف جنگ در غزه نباشد، موافقت نمی‌کنیم
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • سارقان کابل برق در مشهد دستگیر شدند
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • رمزگشایی ۳۹ فقره سرقت کابل‌های برق فشار قوی در مشهد
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری