Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، جنگ تجاری میان چین و آمریکا به یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین اتفاقات دنیای فناوری در سال جاری تبدیل شده است، شاید در نگاه اول، این یک مسئاله سیاسی-تجاری میان دو کشور بزرگ و با نفوذ در جهان باشد اما در واقع اثرگذاری آن بسیار گسترده بوده و حتی شرکت‌های خارج از خاک آمریکا و چین را هم درگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین تاثیر این جنگ تجاری-سیاسی در درآمد‌های شرکت‌های مطرح آمریکایی مانند اپل دیده می‌شود، اپل و دیگر برندهای آمریکایی که علاوه بر بازار پرسود چین، با شرکت‌های معروف این کشور نیز قراردادهای گسترده‌ای امضا کرده بودند، حال تا حد زیادی هم از بازار و هم از قراردادهای پرسود محروم شده‌اند، از طرفی شرکت اپل بسیاری از محصولاتش را در چین تولید می‌کرد که طبق تعرفه‌های جدید واردات و صادرات، این کار دیگر توجیه مالی نداشته و حال با صرف هزینه‌های گزافی باید کارخانه‌های خود را به خارج از خاک چین منتقل کند.

طبق اخبار جدید، چین باز هم تعرفه واردات محصولات آمریکایی به خاک خود را افزایش داده تا محصولات آمریکایی با قیمت بالاتری در بازار چین حضور داشته باشند و به این ترتیب، فروش آن‌ها کاهش پیدا کند.

تعرفه‌های جدید چین این بار دامن‌گیر شرکت‌های خودرو‌سازی

چین تعرفه جدید ۷۵ دلاری را برای میلیون‌ها محصول وارداتی آمریکایی اعمال کرده است. این تعرفه بر روی محصولات مختلفی از جمله خودرو تاثیر می‌گذارد، به‌گزارش CNBC این اتفاق عواقب بسیار منفی برای خودروساز‌های آمریکایی و حتی اروپایی از جمله تسلا، فورد، مرسدس و بی‌ام‌و دارد. برخی از محصولات پرفروش بی‌ام‌و و مرسدس مانند بی‌ام‌و X5، مرسدس GLE و مرسدس GLS در کارخانه‌های این دو شرکت در خاک آمریکا تولید می‌شوند، حال با تعرفه جدید چین، این محصولات پرفروش در چین قیمت بسیار بالاتری نسبت به گذشته خواهند داشت، به این ترتیب مردم چین به سمت خرید خودرو‌های داخلی یا مدل‌های مشابه روی خواهند آورد. جنگ تجاری چین و آمریکا که دونالد ترامپ در تشدید آن نقشی اساسی را ایفا می‌کند، به شدت شرکت‌های خودروسازی آمریکایی را تحت تاثیر قرارداده است، به گفته مدیرعامل اجرای انجمن جهانی خودروسازان، از سال ۲۰۱۷ که چین برای مقابله به مثل با آمریکا، تعرفه‌های جدیدی برای واردات خودرو‌های این کشور به خاک خود تعیین کرده است، صادرات خوردوساز‌های آمریکایی بیش از ۵۰ درصد کاهش داشته و تمامی شرکت‌های این کشور با افت شدید سود و درآمد دست و پنجه نرم می‌کنند.

بیشتر بخوانید:  تصمیمات اشتباه ترامپ، بلای جان شرکت اپل

 

انتهای پیام/

وضعیت فاجعه‌بار خودروسازان آمریکایی و حتی اروپایی در جنگ تجاری با چین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری جنگ تجاری خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، در این نامه آمده است:

به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا

بسم الله الرحمن الرحیم

اصرار و استقامت شما در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مخالفت با نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت در این کشور باعث شد تا برخود لازم بدانیم مطالبی را در این نامه به جهت حمایت و همراهی با شما، به عنوان صاحبان آینده، در میان بگذاریم.

روحیه نخبگانی و حریت جریان دانشجویی موجب گسترش و پیشرفت آرمان‌های انسانی در هر جامعه‌ای می‌شود. متاسفانه سیاست‌های مادی‌گرایانه و مستکبرانه برخی دولت‌ها باعث می‌شود هدف، وسیله را توجیه کند و حتی به بهای زیر پا گذاشتن شرافت و کرامت انسانی اهداف خود را دنبال کنند؛ نمونه آن مسئله فلسطین است که علی‌رغم وقوع نسل‌کشی در دهه‌های اخیر، از هر گونه حمایت اقتصادی  ـ تسلیحاتی دریغ نکرده‌اند. لذا جریان دانشجویی می‌تواند با آگاهی‌بخشی در بین عموم مردم و کنشگری اجتماعی، حاکمیت دولت‌های متبوع خود را در مورد مشارکت در این جنایت منع کند.

در چند روز اخیر، اعتراضات و تحصن دانشجویان در برخی از دانشگاه‌های کشورهای آمریکایی و اروپایی با برخورد سلبی و حتی بازداشت از سوی پلیس روبه‌رو شد. آه از مدعیان دروغین آزادی بیان! شاید بهتر است بگوییم آزادیِ بیانِ آنچه که تروریست‌های کت و شلوار پوشیده می‌پسندند! گرچه نگرانی آنان دو علت دارد. اول در مقطع زمانی کنونی که با سیاست‌های خصمانه آنان در تعارض است. دوم در بلند مدت که جوانان امروز تبدیل به مسئولین و صاحبان آینده کشور خود شوند، از خود می‌پرسند آیا قرار است مسیر خصمانه فعلی کنار گذاشته شود و آنان به زباله‌دان تاریخ بپیوندند؟!

حال باید گفت آیا وقت آن نرسیده است که شریان‌های حیاتی رژیم جنایتکار صهیونیستی قطع شود؟ آیا هنوز زمان آن نرسیده است که دولت مردان حامی رژیم جعلی اسرائیل شفاف کنند از دلارها و یوروهای کدامین مردم مستضعف، هزینه نسل‌کشی و کودک‌کشی در فلسطین و... تامین می‌شود؟ آیا وجدان عمومی این ملت‌ها به درد نمی‌آید که آن‌ها کار می‌کنند و مالیات می‌دهند و همان مالیات تبدیل به بمب و انفجار و شهید شدن هزاران کودک و زن و غیرنظامیان می شود؟ نقش دانشجویان دردمند را در آگاه‌سازی و همراه‌سازی جامعه جهانی نمی‌توان نادیده گرفت.

کتمان کرامت انسانی و اجرای برده‌داری مدرن جز در بستر پروپاگاندای رسانه‌ای محقق نمی‌شود. جابه‌جایی نظام ارزش گذاری در جوامع مختلف و تزریق فرهنگ مسموم توسط رسانه‌های اقلیتِ سرمایه‌دارِ مستکبر با تصویرسازی غلط و سیاه‌نمایی در مورد هنجارها و ارزش‌ها و حقایق ابزار مشروعیت‌بخشی به بی‌عدالتی است.

ما معتقدیم برای آزادی فلسطین عزیز و احیای ارزش‌های انسانی باید هسته‌های مقاومت در سرتاسر جهان تشکیل شود. هسته‌هایی از جنس علم، اراده، معنویت، ارزش‌های انسانی و مبارز در برابر بی‌عدالتی که موجب تحول و برداشتن قدم‌های جدی در راستای ایجاد نظم جدید در جهان شود. پیشران ایجاد این هسته‌های مقاومت جز جوانان و دانشجویان به عنوان جریان آزاده و نخبگانی نمی‌تواند باشد.

در آخر باید بگوییم ما، جوانان و دانشجویان دیار حافظ و سعدی، به شما افتخار کرده و تمام قد حمایت خود را از هر گونه اقدام شما در راستای تحقق آرمان مقدس فلسطین و تقابل با استکبار جهانی اعلام می‌داریم.

فإنّ حزب‌الله هم الغالبون

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • حمایت جامعه دانشگاهی اهواز از اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه صهیونیست‌ها
  • جنبش «همبستگی با غزه» گوش مدعیان دموکراسی را کر کرده است
  • بیداری دانشجویی؛ رسوایی آمریکایی
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • خیزش جنبش اصیل دانشجویی در آمریکا
  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • یمنی‌ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد