Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@12:26:04 GMT

خراسان جنوبی حائز رتبه نخست کشوری در دروس نهایی است

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۰۱۵۹۴

خراسان جنوبی حائز رتبه نخست کشوری در دروس نهایی است

عباس سلطانیان روز دوشنبه در آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره کشوری الگوهای تدریس برتر درس شیمی در بیرجند افزود: خراسان جنوبی با همه محدودیت‌هایی که در بحث فضاهای آموزشی و تراکم دانش‌آموز دارد اما از شاخص‌هایی به خصوصی در حوزه کیفیت بخشی برخوردار است که باید به آنها توجه کرد.

وی اظهار داشت: یکی از بحث‌هایی که امروزه خیلی در مباحث تعلیم و تربیت جا باز کرده، توجه به مدرسه است و اینکه مدرسه به عنوان یک سازمان پیچیده دائم در حال تغییر اولویت‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در ۱۰۰ سال گذشته محیط، اهداف و روش‌های آموزشی و پرورشی دچار تغییر و تحولات زیادی شده است.

وی ادامه داد: تغییر اهداف ساده به اهداف پیچیده و انتظارات مهم، تغییر الگوی سنتی متمرکز بر محتوای درسی به محتوا، الگوها و فرایندها، تغییر رویکرد معلم محوری و آموزش محوری به فرایندی و دانش‌آموز محوری، تغییر منبع آموزشی منحصر به کتاب‌های درسی به منابع متعدد آموزشی، تغییر زمان و مکان مدرسه‌ای به یادگیری مادام العمر، تغییر از نقش معلم به مربی، الگو و اسوه و نقش تسهیل کننده وی در یادگیری از جمله این تغییرات است.

سلطانیان عنوان کرد: همه این تغییرات این پیام را دارد که تصویری که امروز از مدارس در اذهان نقش می‌بندد تصویر آینده جامعه خودمان است و اگر می‌خواهیم در آینده جامعه موفق، پیشرو و متعالی داشته باشیم باید تلاش کنیم آموزشگاه‌ها و مدارس متعالی بسازیم.

وی اضافه کرد: ساختن مدارس متعالی در کشور کار سختی است لذا تنها در حیطه وظایف آموزش و پرورش نیست و باید تمام جامعه در این زمینه تلاش کند.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: باید آموزش و پرورش جدی گرفته شود و در راه اعتلای آن تلاش کنیم چراکه اعتقاد داریم هرگونه سهل انگاری در مدیریت در بحث‌های تربیتی و آموزشی می‌تواند خسارت‌های سنگینی به بار بیاورد.

وی یادآور شد: اگر می‌خواهیم به انتظارت جامعه از آموزش و پرورش جامعه عمل بپوشانیم باید همه ارکان نظام و مسئولان و افراد جامعه در کنار انتظارات به حقی که از این نهاد دارند به آموزش و پرورش هم توجه و کمک کنند.

سلطانیان گفت: دبیران سخت‌ترین و پیچیده‌ترین مهارت‌های شغلی را دارند لذا توسعه حرفه‌ای، رشد و توجه به نیازهای معلم بسیار مهم است در کنار اینکه معلم یک یاددهنده حرفه‌ای است باید یک یادگیرنده حرفه‌ای نیز باشد.

وی بیان کرد: در راهکار ۱۱۷ تکالیف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، برگزاری جشنواره‌ الگوهای تدریس برتر مطرح شده است، این برنامه از معدود جشنواره‌هایی است که عنوان آن دقیقا در سند تحول بنیادین ذکر شده و هدف آن رشد و توسعه حرفه‌ای معلمان است.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: معتقدیم رکن اصلی کیفیت بخشی در مدارس و رسیدن به آرمان‌های نظام تعلیم و تربیت با نقش آفرینی معلمان محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: این جشنواره به دنبال این است که معلمان روش‌های تدریس کارآمد خود را در معرض قضاوت قرار دهند و سایر همکاران در سراسر کشور نیز از این روش‌ها استفاده کنند.

سلطانیان اظهار داشت: خراسان جنوبی از آن جهت برای برگزاری پانزدهمین دوره الگوهای برتر تدریس شیمی انتخاب شد که دبیرخانه این درس در همین استان دایر شد.

وی  گفت: پس از بررسی ها، مشخص شد نیاز به الگوها و روش‌های فعال و برتر در تدریس بخشی از دروس شیمی است لذا با برگزاری این جشنواره در نهایت ارتقای سطح تدریس در کلاس‌ها را دنبال می‌کنیم.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: جشنواره‌ای مشابه این جشنواره برای درس جامعه شناسی در استان کردستان نیز برگزار شد که امید است سال‌های آینده جشنواره‌هایی برای سایر دروس شاخه نظری در استان‌ها برگزار شود.

وی مهمترین هدف از برگزاری این جشنواره ها را اشاعه آموزش های برتر دانست و گفت: از تدریس معلمان حاضر در جشنواره به صورت حرفه‌ای فیلم برداری شده و در اختیار تمام دبیران شیمی سراسر کشور قرار خواهیم گرفت.

سلطانیان با بیان این که این مسابقات در سطوح مدرسه، منطقه، استان و کشور برگزار می‌شوند اضافه کرد: این جشنواره در دو بخش عملی و علمی برگزار شد.

وی افزود: در بخش علمی سه محور از جمله تجارب موفق و برتر مدیران و معاونان مدارس با ارسال ۴۰۰ تجربه و ۲۲ برگزیده، تجارب تدریس دبیران با ارسال ۱۳۳ تجربه و ۱۶ برگزیده و ارایه مقالات علمی مرتبط با تدریس با ارسال ۱۰۵ تجربه و ۱۰ برگزیده دنبال شد.

مدیرکل دفتر آموزشی متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: در بخش عملی نیز ۹ عنوان درس مشخص شد که ۱۸۹ تجربه ارسال و ۲۱ نفر برگزیده شدند.

۷۵۵۷* ۶۰۵۴

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر آموزش و پرورش ارتقای سطح تعلیم و تربیت جامعه شناسی مدرسه قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۱۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰ کلاس درس در اسلامشهر در دست ساخت است

اکبر قنبری در گفت وگو با خبرنگار مهر، ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم، برگزاری میز خدمت با حضور مدیران شهرستانی، شهری و دستگاه‌های خدمات رسان در محل آموزش و پرورش را گامی ارزشمند در پاسخگویی و گره گشایی از مشکلات و درخواست‌های همکاران فرهنگی دانست و افزود: در ادامه برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام معلم، برنامه ویژه ای در تجلیل از مقام شامخ معلم خواهیم داشت، تا بتوانیم این جایگاه برجسته را نزد دانش آموزان بیش از گذشته ترسیم کنیم.

مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر، عملکرد مجموعه آموزش و پرورش اسلامشهر در دو سال گذشته را تحولی عظیم دانست و افزود: کسب رتبه برتر در آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، رتبه برتر در راهیان نور دانش آموزی، افزایش چندین برابری فعالیت‌های فرهنگی، کسب ٢٧ مقام ورزشی تیم‌های ورزشی در سطح استان تهران، راهیابی و کسب رتبه‌های برتر دانشگاه‌های کشور از جمله توفیقات به دست آمده است.

قنبری همچنین به رشد فعالیت‌های عمرانی آموزش و پرورش اسلامشهر اشاره کرد و گفت: در حوزه عمرانی، چندین مدرسه تخریب و بازسازی شد و در این خصوص ٢۵۰ کلاس درس در دست ساخت است، که ١٠٠ کلاس درس تحویل شده است.

وی افزود: خوشبختانه در حوزه نوسازی و بهسازی، زیباسازی مدارس شاهد یک تحول و رشد چشمگیری در مجموعه آموزش و پرورش اسلامشهر بوده ایم که این تلاش‌های تحولی استمرار خواهد داشت.

کد خبر 6098711

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ کلاس درس در اسلامشهر در دست ساخت است
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - یکشنبه ۱۶ اردیبهشت
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا