Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، رئیس سازمان غذا و دارو در مراسم اختتامیه هجدهمین همایش سالانه انجمن علمی داروسازان ایران گفت: این سال‌ها یکی از شکایات داروخانه‌ها فروش دارو خارج از داروخانه‌ها بوده است. به هر حال داروخانه‌ها به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی کالایی را عرضه می‌کنند که در یک سیستم قیمت‌گذاری بسته ارائه می‌شود لذا می‌توانند گلایه‌مند باشند چرا این کالاها باید در مراکز دیگر ارائه بشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین قوانینی در دست تدوین است که فروش دارو و مشتقات دارویی تنها در داروخانه ارائه شود.

محمدرضا شانه‌ساز ادامه داد: وزیر بهداشت اشراف دارند که عرضه دارو باید در داروخانه صورت بگیرد و بارها به این مسئله اشاره کردند و در جلسه آخر شورای عالی بیمه مصوبه‌ای طرح شد که حتما توسط مراجع ذی‌ربط اعلام خواهد شد و در راستای اجرایی شدن این قانون است.

وی همچنین گفت: یکی از مباحث مهم داروسازان سند جامع توزیع خدمات در داروخانه‌ها است. رویکرد آن است که ما بتوانیم این خدمات را در قالب یک پکیج علمی و قانونی ارائه بکنیم. باید اقتصاد داروخانه را بیشتر براساس سیستم مراقبت و ارائه خدمات برای بیمار تنظیم کنیم تا داروخانه در دست‌اندازهای مشکلات سخت اقتصادی نیافتد.

معاون وزیر در ارتباط با پتانسیل‌های داروسازی کشور گفت: ما در این مورد یک آمار بی‌نظیر داریم. تولیدی که در سطح کشور انجام شده و نیاز کشور را امروز برطرف می‌کند، قطعا داروسازی یکی از موتورهای اصلی آن است. این را مدیون خیلی از دانشورانی هستیم که با داروسازان همکاری می‌کنند، مانند مهندسان و شیمی دانان و... ولی نقش اصلی از آن داروسازان است

وی افزود: اگر این مجاهدت‌ها نبود امروز در تحریم‌ها دشواری‌های بسیاری داشتیم. اگر تولید داروی ما مشابه قبل از انقلاب بود و می‌بایست می‌خواستیم از منابع شرقی استفاده کنیم تا داروی مردم را تهیه بکنیم، رقمی بالغ بر 25 میلیارد دلار باید می‌پرداختیم و اگر می‌خواستیم از غرب تهیه کنیم این عدد حدود 44 میلیارد دلار می‌شد یعنی از کل فروش نفت ما این عدد بیشتر می‌بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران سعید نمکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۲۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه قدس الاخباریه، وزارت بهداشت فلسطین امروز دوشنبه درباره وضعیت بحرانی دارو و تجهیزات پزشکی در نوار غزه هشدار داد.

در بیانیه وزارت بهداشت فلسطین در این باره آمده است: با آغاز فصل گرما مخازن و انبارهای دارو و تجهیزات پزشکی در کل نوار غزه به دلیل کمبود سوخت برای راه اندازی تجهیزات سرمایشی، وضعیت بغرنجی پیدا کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: با توجه به گرمای شدید هوا، داروها در معرض خطر فاسد شدن قرار گرفته و برای رفع این مساله باید واردات سوخت به نوار غزه در اسرع وقت انجام شود.

وزارت بهداشت فلسطین در پایان از نهادهای بین المللی و بشردوستانه درخواست کرده است که به سرعت در این موضوع وارد عمل شده و از وقوع بحران دارویی در غزه جلوگیری کنند.

کد خبر 6092113 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد