Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@19:15:29 GMT

چرا باید از مرکز تماس و کال سنتر ایرانی استفاده کنیم؟

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۰۲۶۶۶

چرا باید از مرکز تماس و کال سنتر ایرانی استفاده کنیم؟

امروزه نرم‌افزارهای مرکز تماس زیادی در دنیا تولید و توسعه یافته‌اند و بعضا به فارسی نیز ترجمه شده‌اند. اما چرا باید از مرکز تماس ایرانی استفاده کنیم؟

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام نسیم تلکام، بطور کلی در چند ساله گذشته شرکت‌های ایرانی خصوصا شرکت‌های دانش بنیان توانسته‌اند نرم افزارهایی با استانداردهای جهانی ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا با توجه به دانش بومی موجود در این حوزه خرید یا استفاده از نرم افزارهای خارجی بسیار کمرنگ شده است. مشکلات پرداخت ارزی، هزینه های تمام شده، پشتیبانی مورد انتظار از مهم مشکلات استفاده از نرم‌افزارهای خارجی می‌باشد.

مرکز تماس یا کال سنتر چیست؟

مرکز تماس در واقع یک شبکه بزرگ و گسترده از تجهیزات سخت افزاری و نرم‌افزاری است که به واسطه ارتباطاتی که دارد می‌تواند مدیریت واحدی را بوجود آورد. بدین ترتیب مشترکین یا مخاطبین یک کسب و کار می توانند با استفاده از تماس تلفنی مشکلات، سوالات و موارد خود را با مرکز پاسخگویی در میان بگذارند و پیگیری کنند. اپراتورها به عنوان یکی از المان‌های تاثیرگذار در هر مرکز تماس می‌توانند بسیاری از فعالیت‌ها را انجام داده و اطلاعات لازم را از سیستم دریافت کنند و در سیستم وارد کنند.

چرا باید مرکز تماس داشت؟

راه اندازی مرکز تماس و یا همان کال سنتر امروزه به یکی از نیازها و ملزومات جدی شرکت‌ها و سازمان‌ها تبدیل شده است.

به عنوان مثال برای مطرح کردن مشکلات و یا نیازمندی‌ها در دسترس‌ترین راه، استفاده از تماس تلفنی است که کاربران خارج سازمان (مشتریان) و یا کاربران داخلی سازمان می‌توانند از آن استفاده کنند. بنابراین راه اندازی مرکز تماس یا کال سنتر (Call Center) و مرکز پاسخگویی به مشتریان ضرورت پیدا می‌کند.

مرکز تماس چگونه می‌تواند به فروش در کسب و کار شما کمک کند؟

امروزه بازاریابی در جهتی پیش می‌رود که داشتن یک سامانه جامع و هدفمند برای افزایش فروش یک مجموعه، می تواند بسیار موثر واقع شود. مرکز تماس می‌تواند کمک شایانی در این زمینه به کسب و کارها نماید.

نظارت دقیق بر شاخص‌های عملکرد کیفی، شناسایی سریع و منظم نیازهای مشتریان و ارائه پاسخ مناسب از طریق منشی گویا تلفنی یا IVR، امکان آموزش سازماندهی شده به اپراتورها در کمترین زمان به دلیل امکان استفاده آسان از مرکز تماس، ایجاد هماهنگی، یکپارچگی بیشتر و تعامل بهتر با مشتریان به دلیل بهره‌مندی از یک نمای مشترک و یکنواخت از اطلاعات مشتری، استفاده از بسته تماس خروجی منشی مجازی به جای روش‌های سنتی بازاریابی تلفنی، به دست آوردن یک پایگاه اطلاعاتی مفید از مشتریان و ارتقا توانایی بررسی بازار هدف، می‌تواند بخشی از تاثیر به سزای یک مرکز تماس خوب برای افزایش فروش باشد.

چرا باید از مرکز تماس ایرانی استفاده کنم؟

با توجه به اینکه در سالیان گذشته دانش این حوزه در کشور بسیار پیشرفت داشته است نرم‌افزارهایی طراحی شده‌اند که قابل رقابت با نمونه‌های خارجی هستند و مهمتر اینکه پشتیبانی این نرم‌افزارها و سرویس‌ها در داخل کشور انجام می‌شود که باعث می‌شود در زمان و هزینه صرفه‌جویی بسیار زیادی شود.

تولید کننده مرکز تماس ایرانی در کشور کیست؟

شرکت دانش بنیان نسیم ارتباط آینده با نام تجاری نسیم تلکام با هدف ارائه محصولات و راهکارهای حوزه VoIP و شبکه‌های NGN/IMS شروع به فعالیت کرد و در همین راستا محصولاتی از جمله SBC، سوئیچ‌های پرظرفیت مخابراتی، مرکز تماس (Call Center)، مرکز تلفن (IP-PBX) و … را طراحی و تولید کرد و خدماتی از جمله راه‌اندازی مراکز تلفن تحت شبکه، برگزاری دوره‌های آموزشی، پژوهش و مشاوره و همکاری فنی و تجاری با FCP, MVNO و MNOها را در کارنامه خود دارد.

اینک این مجموعه‌ای جوان و فعال با یاری خداوند متعال، با تکیه بر دانش بومی و اعتماد به توان داخلی توانسته در مدت کوتاهی با معرفی خود به عنوان شرکت دانش بنیان به مشتریان، خدماتی منطبق بر نیاز آنها ارائه دهد. تاکنون چندین شرکت داخلی و خارجی به این مجموعه اعتماد کرده و مشاوره و راهکارهای نسیم تلکام را برای بهبود کسب و کار انتخاب کرده‌اند.

مزایای نسیم تلکام چیست؟

ساخت ایران

بروز بودن خدمات و سرویس‌ها

سرویس‌های ارزش افزوده متنوع

دارای تاییدیه‌های لازم

شرکت دانش بنیان

پشتیبانی بر روی تمامی خدمات

پایداری بالای محصولات

رضایت چند ده کارفرما

چرا مرکز تماس نسیم تلکام را انتخاب کنیم؟

مرکز تماس یا کال سنتر به عنوان اولین محصول نسیم تلکام هم اکنون پاسخگوی چند ده مرکز اتفاقاتی (اتفاقات برق، آب، گاز و …)، سازمان و ارگان و همچنین شرکت‌های خصوصی است و با شناخت کامل نیازهای کال سنتری راهکاری کامل و جامع ارائه کرده است.

مجموعه زیادی از جمله بانک صادرات، تامین اجتماعی، کارخانجات ایران خودرو، الکترواستیل و ...، مراکز اتفاقات برق و آب اکثر مناطق کشور، بیمارستان‌های بزرگی از جمله بیمارستان رضوی و بیمارستان امام رضا (ع)، دانشگاه بزرگی همچون جهاد دانشگاهی، دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) و ... و همچنین کسب و کارهای آنلاین بزرگی چون اقامت ۲۴، شرکت رهبال و ... هم اکنون از نرم افزار ایرانی نسیم تلکام استفاده می‌کنند.

قابلیت‌های شاخص کال سنتر نسیم تلکام چیست؟

پایداری بالا

تنظیم آسان

امنیت بالا

پشتیبانی از تماس زیاد

مستندات کامل

ارتباطات یکپارچه

گزارشات کامل

وب سرویس جامع

پشتیبانی قوی

توسعه پذیری بالا

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت نسیم تلکام به آدرس www.NasimTelecom.com مراجعه کنند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کال سنتر مرکز تماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۲۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۳۸ هزار تماس با مرکز سامد (۱۱۱) استان
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • آرزوی زیبای طراح ایرانی شرکت BMW، مردم ایران را احساسی کرد | فیلم
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • گروه حنظله دو مرکز در رژیم‌ صهیونیستی را هک کرد
  • ۲ مرکز در رژیم‌ صهیونیستی هک شد