Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@08:13:41 GMT

آموزش رفتاری، رکن اساسی پیشرفت و تحول است

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۰۲۹۴۱

آموزش رفتاری، رکن اساسی پیشرفت و تحول است

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به موضوعات مورد اهمیت این پلیس در راستای طرح تحول کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها بر لزوم آموزش کارکنان با هدف ایجاد تحول رفتاری در یگان‌های انتظامی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا سردار محمد شرفی با اشاره به شاخصه‌های اساسی طرح تحول کلانتری و پاسگاه‌ها، یکی از مهم‌ترین معیارهای شایستگی یگان انتظامی و کارکنان آن را برخورداری از وضعیت ظاهری مناسب از جمله رعایت سیمای صالحان و آراستگی لباس و رعایت ادب و خوش‌رویی دانست و اظهارکرد: چنین شاخصه‌هایی در مواجهه درست و دلچسب مأموران کلانتری‌ها با مردم، نقشی بی‌بدیل ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همین دلیل مجموعه پلیس پیشگیری ناجا اجرای دقیق موضوعات مطرح شده را در دستور کار و در فهرست آموزش‌های دارای اولویت ناجا قرار داده و تاکنون با جدیت تمام شرکت کارکنان را در کلاس‌های استانداردسازی و تعالی رفتار پیگیری کرده است.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا تصریح کرد: برخورداری کلانتری و پاسگاه‌ها از مأموران در بخش انتظامات که ضمن رعایت منش انتظامی از وضعیت ظاهری مناسب بهره‌مند هستند و ادب و خوشرویی را رعایت می‌کنند از نشانه‌های پلیس تراز اسلامی است و در دوره‌های آموزشی نیز مورد تاکید بوده است.

سردار شرفی در ادامه گفت: آرمان نیروی انتظامی این است که پرسنل تمام توان خود را به کار گیرند تا هموطنان از بدو ورود خود به کلانتری‌ها نشانه‌های شعار «یار مهربان و مقتدر» را به روشنی درک کنند.

وی ادامه داد: از دیگر موارد مهم که در دوره‌های تعالی رفتار به آن تاکید شده است، آموزش مسئولان و کارکنان کلانتری‌ها برای ثبت کامل و دقیق مشخصات و کد ملی مراجعه‌کنندگان به این یگان‌های انتظامی است که در سامانه‌های الکترونیک رخدادهای انتظامی و دفاتر پیش‌بینی شده و اهمیت این موضوع از این جهت است که با ثبت دقیق این اطلاعات امکان پیگیری دقیق حقوق شهروندی و کیفیت خدمات ارائه شده و تکمیل پرونده آنان فراهم خواهد شد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا به آموزش نحوه دقیق بازرسی از منازل اشاره و خاطرنشان کرد: این مسئله یکی از موارد مهم در امور انتظامی است که از نظر رعایت حقوق شهروندی بسیار حساس است و نیاز به رعایت دقیق نکات آموزشی دارد و به همین دلیل دوره متناسب با شرایط، ضوابط، قوانین و مهارت‌های مربوط به این امر با دقت کامل تدوین و برای ماموران این حوزه ارائه شده است.

شرفی ادامه داد: متصدیان تحت نظرگاه کلانتری‌ها نیز در طول دوره‌های آموزشی به این مهارت دست خواهند یافت که چگونه با متهمان برخورد کنند و این آموزش‌ها شامل نوع و شیوه رفتار با افراد از لحظه ورود آنان به کلانتری و ماندگاری آنان در تحت‌ نظرگاه‌ها (در صورت لزوم)، مدت زمانی که در این مکان اقامت داشته و ... خواهد بود. بدیهی است که این فرآیند با ثبت دقیق رخدادها و جزئیات همراه و متضمن رعایت حقوق شهروندی و پیشگیری مؤثر از بروز مشکلات احتمالی در تحت‌نظرگاه‌هاست.

وی در ادامه به برنامه‌های این پلیس برای ارتقای سطح مهارت کارکنان مامور در گشت‌های انتظامی نیز اشاره کرد و گفت: در دوره‌های تدوین شده برای همکاران این بخش مهارت‌های بنیادین همانند تسلط بر اصول انتظامی، نقشه‌خوانی، اشراف بر حوزه استحفاظی، چهره‌زنی و مهارت‌های ارتباطی پیش‌بینی شده است تا عوامل گشت با دقت، سرعت و اشراف هرچه بیشتری برای افزایش احساس امنیت هموطنان در سطح شهرها حضور داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اینکه تمامی موارد یاد شده و بسیاری موضوعات اساسی دیگر نیز در برنامه‌های آموزشی متعدد گردآوری و تدوین شده تا کارکنان را به‌طور کامل بر مطالب مسلط کند، تصریح کرد: مجموعه این تلاش‌ها با هدف تعالی رفتار کارکنان کلانتری و پاسگاه‌ها و ایجاد یک تحول ژرف در حوزه سرمایه انسانی یگان‌های انتظامی برنامه‌ریزی شده است و امیدواریم با پیگیری این طرح‌ها، موفق به جلب رضایت هرچه بیشتر فرمانده معظم کل قوا و مردم باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پلیس پیشگیری ناجا كلانتري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۲۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه

سرتیپ احمد علی  گودرزی رئیس روانشناسی پلیس ایران گفت: خوشبختانه در سال‌های  اخیر تعداد زیادی از همکارانمان که در نقاط مرزی، انتظامی و یگان های ویژه و سایر یگان ها انتظامی، آگاهی، مبارزه با مواد مخدر، راهنمایی و رانندگی، تحت نظارت مستقیم این انجمن  هستند که بتوانند به وظایف خود به خوبی عمل کنند .

او بیان کرد: در این راستا ۸ کمیته تشکیل شده که این کمیته ها هر کدام وظایفی دارند.  از جمله آن می توان به  کمیته جنایی، سلامت خانواده، راهنمایی و رانندگی و دیگر کمیته هایی که می‌توانند در سلامت اجتماع و انتظامی کشور کمک کننده باشند اشاره کرد.

رئیس روانشناسی پلیس ایران تصریح کرد: این تلاش‌ها و فعالیت ها در یکی دو سال گذشته بسیار مناسب بوده است. وضعیت علمی همکارانی که  در پاسگاه ها و کلانتری ها خدمت می کنند و همچنین افرادی که در راس عدالت ترمیمی تلاش می کنند را ارتقا داده‌ایم.  

وی افزود: در بحث خانواده و حوزه سلامت روان کارکنان اقدامات خوبی انجام دادیم. روانشناسان ما در رده های انتظامی و مرزی به ویژه در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها که پرونده های خانوادگی در آنجا اتفاق می‌افتد می توانند خدمت کنند.

او همچنین گفت:  در این زمینه‌ها نظراتی به مجموعه اجتماعی  مانند جنایی، راهور، سلامت خانواده ، بهداری داده شده است.   

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • دستگیری سارق مامورنما با ۸ فقره اخاذی در مشهد
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • تیراندازی در دولت آباد برای زمین گیر کردن سارقان
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • قدردانی مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در قم از اجرای طرح نور
  • کشف ۴۱۷ گرم هروئین از معده قاچاقچی
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه