Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@01:01:17 GMT

پلمپ یک مرکز نگهداری ضایعات در بیرجند

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۰۴۷۳۳

پلمپ یک مرکز نگهداری ضایعات در بیرجند

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ، لطایفی، مدیر امور پسماند شهرداری بیرجند گفت: در خصوص مصوبات کمیته پسماند استان و ساماندهی پسماند‌های شهری و زباله گرد‌ها که در مکان‌هایی در مجاورت منازل مسکونی زباله‌های بازیافتی را نگهداری می‌کنند، طرح برخورد و پلمپ مراکز خرید و فروش و نگهداری ضایعات از ابتدای شهریور در بیرجند اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: در همین خصوص روز گذشته یک منزل مسکونی واقع در خیابان مفتح بیرجند که زباله در آن دپو شده بود و علیرغم ارسال اخطاریه، اقدام به جمع آوری ضایعات نکرده بود با حضور مسئولان حقوقی و اداره پیگیری شهرداری، ضایعات آن جمع آوری شد.


لطایفی گفت: بر اساس مصوبه کمیته پسماند استان که در سال ۹۷ به تصویب رسید، نگهداری، خرید و فروش و حمل و نقل پسماند‌ها جرم است و تهدیدی برای بهداشت عمومی جامعه است.


مدیر امور پسماند شهرداری بیرجند گفت: برخورد با مراکز شخصی جمع آوری زباله، تا زمان پاکسازی کامل شهر از این زباله دان‌های خانگی در دستور کار شهرداری قرار دارد که براساس آن اقداماتی همچون اخطار تخلیه و خروج از محدوده و حریم شهر و متعاقب آن در صورت عدم اقدام، پلمپ این مراکز صورت می‌گیرد.

 


لطایفی افزود: بر اساس ماده ۱۸ قانون مدیریت پسماندها، ماه گذشته برای مراکز مستقر در محدوده و حریم شهر، اخطاریه‌های زیست محیطی صادر شد و فعالان این بخش ملزم به خروج از محدوده و حریم شهر شدند.


او با اشاره به وجود ۵۶ مرکز جمع آوری خانگی زباله در بیرجند که تعدادشان روز به روز در حال افزایش است گفت: عمده این مراکز در منطقه مهر شهر بیرجند قرار دارد که باید جمع آوری و به مکان‌های مجاز منتقل شوند.


مدیر امور پسماند شهرداری بیرجند از شهروندان خواست با تفکیک زباله در مبدأ و منازل خود برای اجرای موفق طرح شهر بدون زباله گرد، با شهرداری همکاری کنند.


لطایفی با بیان اینکه در بیرجند بیش از ۷۰۰ زباله گرد فعالیت می‌کنند، افزود: شهروندان می‌توانند برای دریافت خدمات خرید زباله‌های تفکیک شده با شماره ۳۱۰۳۱ تماس بگیرند.


روزانه بین ۸۰ تا ۱۲۰ تن زباله در شهر بیرجند تولید و در سایت پسماند زباله، دفن بهداشتی می‌شود.
انتهای پیام/ب


وجود ۵۶ مرکز جمع آوری خانگی زباله در بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پسماند حقوق شهروندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۴۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک