Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبار آذین، منتقد سینما و تلویزیون، در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: سازمان صدا و سیما بزرگ‌ترین رسالتی که بر آن فرض شده وظیفه فرهنگ‌سازی در کنار حفظ و پاسداری از فرهنگ و ارزش‌های جامعه اسلامی است. در کنار این‌ مسأله به دلیل ویژگی‌های خاص صدا و سیما از جمله داشتن انبوه مخاطب برای آن اهداف متعدد دیگری نیز منظور شده که قطعاً باید در راه رسیدن به آن اهداف با جامعه همسو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذین خاطرنشان کرد: این اهداف عبارتند از ساختن تلویزیون و رادیو به عنوان جایگاه و دانشگاهی برای جامعه و به موازات این امر خطیر تبلیغ و ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی دیگر برنامه‌ای است که در دستور کار این سازمان قرار دارد. اما دست‌اندرکاران و به ویژه اداره و هدایت‌کنندگان به جای اینکه هر روز بیشتر به مردم نزدیک شده به دلایل گوناگون از مردم فاصله گرفته و هزینه، وقت و امکانات خود را در خدمت اهداف دیگر قرار داده‌اند.

وی افزود: یکی از مشکلاتی که تلویزیون پیوسته آن را بهانه نساختن برنامه‌ها، فیلم‌ها و سریال‌های فاخر و پرمحتوا عنوان می‌کند کمبود بودجه است، در حالیکه در سال‌های اخیر به ویژه در دو سال گذشته به بودجه سازمان رقم قابل توجهی افزوده شده و افزون بر این منابع درآمد دیگری در اختیار تلویزیون قرار دارد که پیوسته می‌تواند بودجه خود را افزایش دهد.

این منتقد در ادامه گفت: اگر چه برای رسیدن به سود سرشار از طریق آگهی‌های بازرگانی با آگهی‌هایی روبرو هستیم که مفاد آنها چندان موافق طبع جامعه و مردم نیست و آنچه که مورد تبلیغ قرار می‌گیرد شامل مواد خوراکی ناسالم و اشیای لوکس می‌شود، منابع درآمد در صدا و سیما در سال‌های اخیر وارد یک جریان کاملاً انحرافی و غیر مردمی شده و آن ورود و حضور کلان سرمایه‌گذارها به عنوان اسپانسر است. ورود این افراد سبب شده که نگاه و سلیقه و نوعی خواسته‌های اسپانسرها در تولید برنامه‌ها هم دخیل باشد.

آذین اظهار داشت: یکی از مهمترین تأثیرات ورود سرمایه‌ها که سالم و ناسالم را در بر می‌گیرد، بهره‌گیری از برنامه‌های درجه چندم ماهواره‌ای است که مسئولان تلویزیون با خواسته اسپانسرها تلویزیون را به بازار مکاره و شوهای خارجی تبدیل کرده‌اند. تلویزیون بودجه بسیاری در اختیار دارد که گلایه از نداشتن بودجه نمی‌تواند منطقی باشد و تلویزیون نباید کم‌ کاریها را بر گردن کمبود بودجه بیندازد. این بهانه‌جویی به نوعی فرافکنی است در حالیکه تلویزیون می‌تواند با توجه به بودجه بالا و مخاطب‌های میلیونی‌اش برنامه‌های خوب بسازد اما این اتفاق رخ نمی‌دهد چرا که عملکرد تلویزیون از جمله پرداخت نکردن بدهی‌ها منجر به این شده که بسیاری از هنرمندان با تجربه، تلویزیون را ترک کرده و فضا برای کپی‌برداری از برنامه‌های ماهواره‌ای و خودنمایی آنها مهیا شده است.

وی در پایان تصریح کرد: همه این مسائل نشان‌دهنده این است که تلویزیون از بودجه خود به درستی استفاده نمی‌کند و به جای جذب مردم به برنامه‌های خوب به دلیل ضعف‌های برنامه‌ها و سریال‌های متوسط و زیر متوسط مخاطبان از تلویزیون فاصله گرفته و شاهد ریزش مخاطب هستیم. مردم گروه گروه به ماهواره‌ها روی می‌آورند و هدر دادن بودجه‌ها در کنار رفیق‌بازی و گروه‌سازی سبب شده که امروز تلویزیون از رسالت خود دور افتاده و مسیر تجارت و سوداگری را پیش گرفته است. با همه این مسائل امیدوارم روزی تلویزیون به طرف مردم برگردد و در خدمت جامعه باشد.

خبرنگار: علی ناصری

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه جامعه اسلامی سازمان صدا و سیما سینما و تلویزیون صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۶۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی، در حاشیه سفر رئیس قوه قضائیه به بندرعباس، به بندرلنگه رفت و پس از حضور در گلزار شهدای این شهرستان و ادای احترام به مقام شهیدان در همایش ملی وحدت دل‌ها، با علما و روحانیون اهل تشیع و تسنن این استان دیدار و گفت و گو کرد.

وی در ابتدای این مراسم با تجلیل از مقام معلمان و کارگران و اثر گذاری اقدامات آن‌ها در دو عرصه مهم و اساسی کشور، یکی در بخش تولید و صنعت و دیگری در بخش تعلیم و تربیت و آموزش گفت: بی تردید بسیاری از مدیران کارآمد و کارگزاران کاردان در محضر همین معلمین کسب علم کرده‌اند و تربیت شدند و امروز حضور آن‌ها در ارکان تصمیم گیری و تصمیم سازی کشور، اثر گذار و تعیین کننده است.

وی ادامه داد: هر چند زحمات این قشر فرهیخته و نورانی بر کسی پوشیده نیست، اما باید همیشه قدردان آن‌ها بود و در رفع کمبودها و خواسته‌های آن‌ها تلاش کرد، چرا که اگر این رکن جامعه تنزل پیدا کند تمام ارکان متزلزل خواهد شد

وی با تبیین جایگاه کارگران در به حرکت در آمدن چرخ‌های تولید در کشور به عنوان سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی، به ویژه نقش آن‌ها در تحقق شعار سال خاطر نشان کرد: حقیقتاً باید در مقابل این قشر تواضع کرد و از آن‌ها تقدیر کرد.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعت قوه قضائیه اضافه کرد: با تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت رئیس مذهب تشیع، حضرت امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: این شخصیت والا، بنیانگذار حکمت، فلسفه و فقه مدرن، فیزیک و فهم انسان از خلقت به معنای واقعی بود که با تربیت نخبگان و شاگردان برجسته در این عرصه تحولی بزرگ به وجود آورد.

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با تأکید بر لزوم حفظ کرامت انسان‌ها تصریح کرد: مردم ما عزیز هستند و باید عزیز و عزتمند بمانند، لذا هیچ عذری که موجب شود تا شرافت مردم خدشه دار شود، پذیرفته نیست، این وظیفه دستگاه قضائی است که از این عزت صیانت کند.

وی ادامه داد: در پیاده کردن عدالت، هر گونه تبعیض، عین ظلم است و در این بین هیچ تفاوتی بین اشخاص در هر مقام و در هر لباسی که هستند، وجود ندارد، نباید کسی که به قوه قضائیه پناه آورده احساس بی پناهی کند. این اطمینان را می‌دهیم که دستگاه قضا در مبارزه با فساد، ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود و در این خصوص هیچ تعارف و ملاحظه‌ای نسبت به کسی ندارد.

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با اشاره به ضرورت حفظ وحدت به عنوان عامل اقتدار و انسجام در کشور گفت: اگر این وحدت نبود، وعده صادق محقق نمی‌شد، دستگاه قضا با هر اقدامی، از سوی هر شخص و گروهی که بخواهد این وحدت در جامعه، به ویژه وحدت در بین ادیان و مذاهب را دچار خدشه کند و موجب شود تا امنیت روانی جامعه از بین برود، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

حجت‌اسلام والمسلمین عبداللهی در ادامه گفت: همه‌ این جمعیت کشور از هر دینی زیر یک بیرق هستیم و در حفظ حریم کشور، تبعیض و دو دستگی نخواهیم داشت، پای همه چیز اسلام ایستاده‌ایم و امیدواریم با شما ارتقا مکتب و حریم این حرم یعنی جمهوری اسلامی، حفظ شود و بدانید که در آیه قرآن آورده شده است: «ان ینصر الله، تنصرکم»

وی ادامه داد: مردم عزیز ما در تمام عرصه‌ها و هر جا که نیاز بود، حضور داشته و دارند، لذا تمام ارکان نظام اسلامی بخصوص، دستگاه قضا باید اخلاق مداری را سرلوحه کار خود قرار دهند، چرا که مردم از ما محبت می‌خواهند، همین محبت اقتدار و همدلی می‌آفریند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ | واکنش تهیه کننده نون خ | او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است و برای ...
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور