Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید عباس صالحی شامگاه دوشنبه (٤شهریورماه) در آئین اختتامیه سی‌و‌دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان با تقدیر از عوامل برگزاری جشنواره گفت: سینمای کودک و نوجوان بخشی از هویت سینمای ایران است و اگر به دنبال سینمای انسانی هستیم کودکان و نوجوانان با فطرت پاک ما را به این سینما نزدیک‌تر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار فرهنگ و هنر _ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سینمای کودک و نوجوان رویاپردازی را به ما نشان می‌دهد، اظهار کرد: اگر به دنبال سینمای اجتماعی هستیم، این سینمای کودک و نوجوان است که فرصت در کنار خانواده بودن را به ما می‌دهد.

وی با اشاره به ساخت ۲۰۰ فیلم در حوزه سینمای کودک و نوجوان بعد از انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۵ فیلم کودک و نوجوان اکران شد و در بین ۱۰ فیلم پروفروش سینمای ایران یک فیلم سینمای کودک داشته‌ایم و اکنون بخشی از سینمای ایران مربوط به سینمای کودک و نوجوان است.

صالحی با بیان اینکه لازم است اقداماتی برای تقویت سینمای کودک و نوجوان صورت پذیرد، تصریح کرد: اکنون با نگاه حمایتی فعالیت‌هایی آغاز شده است؛ کشور در حوزه ادبیات به ویژه ادبیات کودک و نوجوان پیشینه و مسیر رو به پیشرفت خوبی دارد که می‌توان از آن بهره برد و سینمای اقتباسی کودک و نوجوان را بسط و عمق داد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزیر فرهنگ و ارشاد جشنواره فیلم کودک و نوجوان عباس صالحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۶۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه

مستند ایساتیس به کارگردانی علیرضا دهقان و تهیه‌کنندگی راحیل صحرایی و علیرضا دهقان بعد از موفقیت در جشنواره‌های داخلی و خارجی از زمستان ۱۴۰۲ در سینما‌های منتخب گروه سینمایی هنر و تجربه در تهران و شهرستان‌ها به اکران عمومی درآمد و بر اساس آمار سامانه فروش فیلم‌های سینمای ایران عنوان پرمخاطب‌ترین فیلم این گروه را از آن خود کرده و رضایت مخاطبان و منتقدان را همراه دارد.

«ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شد.

این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است.

تدوین این فیلم توسط بهمن کیارستمی و پویا پارسامقام صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده مهدی آزادی است. داستان فیلم با صدای ابوالحسن تهامی‌نژاد، نصرالله مدقالچی، زهره شکوفنده و مریم شیرزاد روایت می‌شود.

علاقه‌مندان برای تماشای این مستند سینمایی می‌توانند به سایت https://gisheh۷.ir/event/۴۵۶۶۶/ مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • اختتامیه دومین دوره لیگ فوتسال مهاجرین + فیلم
  • اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک ونوجوان رضوی- همدان
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب