Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@21:51:27 GMT

تغییر ارز ۴۲۰۰ به نیمایی عامل گرانی

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۰۶۶۵۶

تغییر ارز ۴۲۰۰ به نیمایی عامل گرانی

خبرگزاری میزان- وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با تغییر ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به ارز نیمایی گرانی ایجاد شده است. تاریخ انتشار: 08:40 - 05 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۴۸۰۲

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، رضا رحمانی با اشاره به دغدغه‌های مردم درباره مشکلات تولید و توزیع اقلام مورد نیاز آن‌ها و راه حل‌های پیش بینی شده اظهار کرد: برای اینکه بتوان از افزایش قیمت‌ها و نوسانات افزایش قیمت‌های مایحتاج مردم جلوگیری کرد راهبرد افزایش تولید و کنترل بازار را در پیش گرفته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ساخت داخل و حمایت از تولید داخل را سیاست راهبردی صمت اعلام کرد و راه چاره برطرف کردن مشکلات اقتصادی را افزایش تولید اعلام کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره قیمت و زمان تحویل خودرو به چند برابر شدن تولید خودرو اشاره کرد و گفت: برای سرو سامان دادن به وضعیت بازار خودرو تولید در اسفند نسبت به آبان گذشته ۱۵۴ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ۲ خودرو ساز کشور طبق قانون ۲۰ درصد مجوز فروش فوری دارند گفت:طبق برنامه مکتوب این ۲ خودروساز تا پایان سال ۹۸ تعهدات خود را بروز خواهند رساند.

وزیر صمت افزود: بعد از اعمال تحریم ها، در تولید برخی از خودرو‌ها با مشکل روبرو شدیم که برای حل مشکل ثبت نام کنندگان ۳ راه حل ارائه کردیم.

رحمانی با اشاره به اینکه تولید خودرو حدود سه برابر شده است، گفت: برخی مواقع خودرو متناسب نداریم که ناچاریم با مشتری مصالحه کنیم و زمانیکه امکان تولید خودرو وجود نداشته باشد با جایگزین کردن نوع خودرو رضایت مشتری را جلب کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) با اشاره به ۶ پرونده تعزیراتی خودروسازان و پیگیری از سازمان حمایت اجرای تعهدات خود گفت: کسانی که از اسفند گذشته هنوز خودرو خود مانند "کوئیک" را تحویل نگرفته اند پیگیری می‌کنیم.

وزیر صمت تولید خودرو‌های خارجی و تامین قطعات آن‌ها را مشکل ارزیابی کرد و گفت: با کنترل بازار و افزایش تولید صنعت خودرو نونوار می‌شود، تا چند ماه قبل نه تولید بود و نه امیدی به تحویل خودرو، اما خود ما در اصلاح وضعیت کنترل گرانی خودرو جدی هستیم.

وی گفت: به خاطر اهمیت صنعت خودرو سازی و وضعیت اقتصادی مردم تولید خودرو و برطرف کردن دغدغه‌های مردم را پیگیری می‌کنیم.

رحمانی از طرح نوسازی ناوگان تجاری گفت و افزود: ۲۰۲ هزار خودرو که ۱۹ هزار خودروی آن اتوبوس و عمومی است با ۱۱ هزار میلیارد یورو دولت باز سازی می‌شود، ۲۰ درصد قیمت خودرو را مشتریان پرداخت می‌کنند.

وی در مورد نوسازی ناوگان خودرو عمومی تاکسی‌ها گفت: تاکنون ۹۰ هزار دستگاه نوسازی شده است. ارز مورد نیاز در حال حاضر با مشکل تامین می‌شود و دولت به سختی آن‌ها را تامین می‌کند.

رحمانی درباره بازاریابی شبکه‌ای گفت: این نوع کسب و کار از گذشته بوده است. حتی برخی از آن‌ها بدون مجوز از وزارت صمت فعالیت می‌کردند.

وی به خریداران خودرو توصیه کرد: هر کجایی که پیش فروش خودرو انجام می‌شود از مجوز آن مطلع شوند حتی در نمایندگان رسمی از حسابی که به آن مبلع قیمت خودرو را پرداخت می‌کنند مطمئن شوند.

رحمانی بازاریابی شبکه‌ای را نه چندان مثبت ارزیابی کرد و گفت: بدون مجوز‌ها قابل اعتماد نیستند و با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) با تغییر ارز ۴ هزار ۲۰۰ تومانی به ارز نیمایی گرانی ایجاد شده است.

رحمانی به افزایش برخورد ۲۵ درصدی تعزیراتی با متخلفان در مقایسه با پارسال را نشان از تلاش دولت برای کنترل بازار دانست.

رحمانی یکی از دلایل گرانی‌ها را دلال‌ها و دلال بازی اعلام کرد و گفت: ۵۳۰ هزار انبار ثبت شده وجود دارد که به ما امکان می‌دهد در اصلاح توزیع کالا دست دلال بازی کوتاه شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر صنعت خودرو گرانی قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۶۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدعلی نیک‌بخت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم.

بیشتر بخوانید: قیمت انواع میوه و سبزی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود. ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیک‌بخت با اشاره به شیوه وزارت جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار کالاهای اساسی، گفت: تامین از طریق تولید داخل را دنبال می‌کنیم به همین دلیل سیاست حداکثرسازی و یکنواختی تولید محصولات کشاورزی را دنبال می‌کنیم تا نوسانات کمی و قیمتی به حداقل برسد. همزمانی عید نوروز و ماه رمضان فشار زیادی برای تامین مایحتاج مردم ایجاد کرد، اما با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده با کشاورزان، عرضه محصول به بازار و قیمت‌ها را کنترل کردیم.

وی ادامه داد: وقتی عرضه به اندازه کافی انجام شود قیمت متعادل می‌شود. تک تک محصولات در بخش‌های تولید، عرضه و نظارت را دنبال می‌کنیم. مازاد نیاز کشور را بدون محدودیت صادر می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خرید تضمینی در سال ۱۴۰۳ گفت: پیوند بین صنعت، بازرگان و تجارت با بخش تولید و کشاورزی را طبق تجربه سال گذشته ادامه می‌دهیم. صنایع غذایی به عنوان بخشی از زنجیره که مسوولیت فرآوری محصولات خام مواد کشاورزی را بر عهده دارد، مورد توجه جهاد کشاورزی است. این صنایع به خدمت تولیدکنندگان درآید. به عنوان مثال انواع میوه، سبزی‌جات و سیفی‌جات امکان فرآوری، عرضه به بازار داخل و صادرات را دارد.

نیک‌بخت ادامه داد: به صورت مرتب با صاحبان صنایع کشاورزی جلسه داریم و آنان را تشویق به خرید محصولات مازاد کشاورزان می‌کنیم تا این هدف‌گذاری انجام شود. برای محصولاتی چون برنج، چای و دانه‌های روغنی در تلاشیم دولت خرید تضمینی را انجام ندهد، بلکه بازرگانان وارد کننده یا کارخانجات تولید کننده را وارد به انجام این کار کنیم. به عنوان مثال اعلام کردیم ۷۰ هزار تن دانه روغنی را بازرگانان و وارد کنندگان روغن یا دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری کنند.

وی با اشاره به نوسانات قیمتی بازار میوه، گفت: هیچ کمبودی در هیچ بخش بازار میوه و تره بار وجود ندارد. گرانی‌های جاری ناشی از کمبود کالا نیست، بلکه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌های مسوول است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229149 برچسب‌ها میوه و تره بار

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما/ ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده