Web Analytics Made Easy - Statcounter

نورالله حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهریه مدارس استعداد درخشان، نمونه و شاهد از سوی آموزش و پرورش تعیین و به مدارس اعلام می شود و اولیای این دانش آموزان باید شهریه را بپردازند.

وی افزود: همچنین مدارس غیردولتی نیز شهریه مصوب دارند و در مدارس هیئت امنایی نیز شهریه توسط اعضای هیئت امنا تعیین و به تصویب آموزش و پروش می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره ارزیابی عملکرد اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه بیان داشت: بیشتر مدارس در حوزه مدارس دولتی قرار دارند که بنا به مصوبه وزیر در زمان ثبت نام در این مدارس اخذ وجوهی تحت عنوان مشارکت اجباری ممنوع است.

این مسئول خاطرنشان کرد: البته در مواقعی که والدین به صورت اختیاری خواهان پرداخت وجوه مشارکت باشند ایرادی ندارد اما اجبار در پرداخت خلاف قانون است و در صورتی که فردی شاکی باشد با افراد خاطی برخورد خواهد شد.

حیدری عنوان کرد: مدارس از نظر سرانه های دانش آموزی بسیار در مذیقه هستند و کفاف دخل و خرج آن را نمی دهند، برهمین مبنا اولیا نسبت به پرداخت وجوه مشارکت اختیاری در طول سال اقدام می کنند و البته مدیر نیز باید در جلسات اولیا و مربیان هزینه کرد این وجوه را تشریح کند.

وی با تاکید بر اینکه وجوه مشارکت باید به صورت اختیاری و نه تعیین شده و اجباری پرداخت شود، افزود:  طی این مدت بیش از 10 مورد تذکر کتبی به مدیران متخلف به دلیل اخذ وجوه غیرقانونی داده ایم و این جدای از تذکرات مسئولان نواحی و مناطق آموزش و پرورش است.

رئیس اداره ارزیابی عملکرد اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: مدیران مدارس معتقد هستند اگر وجوه مشارکت را پس از زمان ثبت نام اخذ کنند دیگر والدین آن را نخواهند پرداخت در حالی که این خلاف قانون است.

وی درباره تفاوت در شهریه مدارس غیر انتفاعی عنوان کرد: شهریه این مدارس بر اساس فضا، تجهیزات و امکانات مورد استفاده در مدارس غیر انتفاعی متفاوت است و در مدارس نمونه دولتی و شاهد و استعداد درخشان نیز نرخ مصوب  وجود دارد.

حیدری خاطرنشان کرد: در مدارس دولتی به جز هزینه بیمه و هزینه کتب درسی برخی پایه های تحصیلی اخذ هرگونه وجوهی غیرقانونی است.

کد خبر 4703138

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش کرمانشاه ثبت نام دانش آموزان هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام شهرکرد گرگان عید غدیر خم یاسوج خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی استانداری سمنان کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۷۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، صاحبان همه مجوزها و پروانه‌های کسب و کار تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند، مجوزهای خود را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و پس از این تاریخ مجوزهای کاغذی از اعتبار ساقط هستند.

بنابراین، با توجه به عزم دولت برای تبدیل مجوزهای کسب و کار از فیزیکی (کاغذی) به الکترونیکی در فرصت باقی مانده تا پایان اردیبهشت ماه، اصناف و مشاغل باید به نکات و شرایطی که برای دریافت یا تبدیل مجوز لازم است، توجه ویژه داشته باشند.

در همین راستا هم درگاه ملی مجوزها در یک فراخوان و بیانیه رسمی اعلام کرد: «براساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ الکترونیکی شوند و از این تاریخ هر فعال اقتصادی که مجوزالکترونیکی (شناسه یکتا) نداشته باشد، از نظر قانون و سامانه‌های دولتی و بانکی فاقد مجوز محسوب می‌شود.» بنابرابن هر فعال اقتصادی که نامش در بانک اطلاعات کسب و کار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه، فاقد مجوز تلقی و به تدریج از دریافت خدمات در سامانه‌های دولتی محروم خواهد شد.

لازم به ذکر است که از سوی سازمان فناوری اطلاعات، تمهیدات فنی لازم بر روی درگاه ملی مجوزها به نحوی فراهم شده تا هر فعال اقتصادی با داشتن «کارت ملی»، «کد پستی» و «شماره مجوز»، بتواند به راحتی مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خود را دریافت و نامش در بانک اطلاعت کسب و کارها به نشانی qr.mojavez.ir قرار گیرد.

چگونگی دریافت شناسه یکتا

هر کسی که پروانه کسب یا مجوز کاغذی دارد، کافی است که از طریق تلفن همراه خود به آدرس mojavez.ir مراجعه کرده و با انتخاب گزینه تبدیل مجوز قبلی یا کاغذی به شناسه یکتا، با ارائه «کد پستی محل کار» و «کد مندرج بر روی پروانه کسب»، به صورت رایگان و آسان شناسه یکتا خود را دریافت کند.

با این حال در برخی از دستگاه‌ها که از لحاظ فناوری به روز نیستند، متقاضیان دریافت شناسه یکتا، باید علاوه بر موارد فوق، تصویر مجوز کاغذی خود را نیز در سامانه ملی مجوزها، بارگذاری و ثبت کنند.

بر اساس آخرین آمار نیز تاکنون سازمان ملی استاندارد با ۲۵ درصد و وزارت ورزش با دو هزار و ۱۰۰ مورد و سازمان نظام پزشکی و وزارت راه بهترین عملکرد را داشته اند و سازمان محیط زیست بانک مرکزی و وزارت علوم بدترین عملکرد را داشته اند.

همچنین استان‌های لرستان؛ گیلان؛ همدان و تهران در صدر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند.

تبعات عدم دریافت شناسه یکتا

بر این اساس دریافت شناسه یکتا برای کسب و کارها الزامی بوده و در صورت عدم تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی، تبعاتی را برای فعالان کسب و کار به دنبال دارد.

در این ارتباط امیر سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد با بیان اینکه تاکنون ۲۰ درصد پروانه‌های کسب دارای شناسه یکتا شده اند، گفت: فعالان اقتصادی اگر در مهلت باقی مانده شناسه یکتا دریافت نکنند از دریافت خدمات دولتی شامل تسهیلات بانکی به تدریج محروم خواهند شد.

به گفته سیاح، اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌های صنفی پای کار هستند و برای سهولت در دریافت شناسه یکتا میز خدمت در مراکز تجمع صنفی استان‌ها و در تهران در بعضی ایستگاه‌های مترو، بازار تهران و در امامزاده‌های بزرگ نزدیک بازار برپا شده است.

کد خبر 6092687 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • انتقاد از دستورالعمل صادر شده توسط یک مسئول در قوه قضاییه:طبق قانون اساسی نمی‌توانید ثبت شکایت و دادخواست از دولت را ممنوع کنید
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها